VR Escape Games arrangementen

VR escapen is superspannend en ontzettend leuk om te doen. Bij Family Entertainment Center Planet Awesome Nijmegen is het helemaal te gek. Fantastische virtual Escape Rooms die je speelt als zelfgekozen personage in een awesome omgeving. Kies uit verschillende VR escape arrangementen voor extra korting en nog meer plezier. Je combineert VR escapen met andere gave activiteiten en/of met drinken en eten.

Aantal spelers:  je speelt een game samen als koppel, max. 2 koppels per kamer,
Aantal kamers: wij beschikken over 2 kamers, maximaal 4 koppels (8 personen),
Moeilijkheidsgraad
wij adviseren om deze games te spelen vanaf 11 jaar.

vr escape room
VR-Escape-Room-thumb-01

Combineren en genieten

Superleuke dingen doen, daar heb je niet snel genoeg van. Daarom bieden we bij Planet Awesome gave deals waarmee je korting krijgt op je activiteiten. Of combineer met een lekker eten en drinken in ons centraal gelegen restaurant! VR escape arrangementen zijn er bijvoorbeeld in combinatie met lasergamen of elektrisch karten. Geweldige activiteiten die bol staan van de spanning en sensatie. Of kies voor bowlen na je avonturen in de escaperoom om samen te genieten van gezelligheid & competitie.

Moeilijkheidsgraadwij adviseren om deze game te spelen vanaf 14 jaar

bowling arrangement

Alle soorten groepsuitjes

VR escape arrangementen zijn heel geschikt voor alle soorten groepsuitjes. Met je vrienden de VR escape room in om te kijken of jullie goed kunnen samenwerken. Of speel dit spannende spel met je familie! Organiseren jullie een teamuitje van het werk? Ook voor bedrijfsuitjes en personeelsfeestjes zijn VR escape arrangementen heel geschikt. Teamwork is namelijk hard nodig om de escape room uit te kunnen komen. Gaaf dus voor teambuilding! Combineer met lasergamen of bowlen voor nog meer uitdagingen voor teams. Vrijgezellenfeestje? Kies voor VR escapen en beleef een fantastische bachelor party.

Bowling-002

Arrangementen keuze

Zoals gezegd combineer je bij Planet Awesome jouw favoriete activiteiten voor extra korting. VR escape arrangementen zijn er in allerlei combinaties. Kies bijvoorbeeld voor elektrisch karten! Jullie racen dan over een multi-level kartcircuit, hoe gaaf is dat. Ook lasergamen is een prima combinatie met VR escapen. De lasergame arena is bloedstollend en je moet maar zien of je daar 12 minuten in kunt overleven. Dan is er ook nog Glow in the Dark golf. Een magische wereld vol verrassingen waarin je 18 holes minigolf kunt spelen. Goed voor een uur puur genieten.

gezellig eten en drinken

Deals met eten en drinken

Zoek je naar VR escape arrangementen met eten en drinken? Die zijn er natuurlijk ook. Bij een uitje hoort immers ook genieten van samenzijn, ontspannen en heerlijk eten! Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kan je een arrangement nemen met drinken. Je mag dan in de pauzes, tijdens het bowlen en zo lang als je arrangement duurt gebruik maken van heerlijke drankjes. Ook zin om heerlijk te eten? Kies dan voor een VR escape arrangement inclusief eten. Jullie gaan dan heerlijk eten in het restaurant op de begane grond. Een awesome kaart met allerlei heerlijkheden en een gaaf uitzicht op de activiteiten. Keus genoeg dus om je geweldig te vermaken en om 100% te genieten.

bowling nijmegen

Vriendenuitjes, bedrijfsuitjes en teambuilding

Echt iets geweldigs nieuws doen tijdens een vriendenuitje of bedrijfsuitje? Ga VR escapen! De deelnemers krijgen eerst een korte briefing waarna ze een personage mogen uitkiezen. Omkleden, koptelefoon op en VR bril op je neus, waarna het spel kan beginnen. Een virtual spel waarin je in een hele nieuwe wereld bent. Onder water? In de bergen? Sneeuw, koud, warm, ben je in een woestijn? We verklappen natuurlijk niets maar wel dat het superspannend is! Zonder teamwork zal het niet lukken te escapen dus een VR escape arrangement is superleuk voor een groep vrienden of collega’s.

Kom VR Escapen

Boek nu jouw VR Escape room arrangement