Awesome Member

Join de Planet Awesome Member Community

vacature
planet awesome membercard

Membercard

Uitleg

Met de membercard word je lid van de Planet Awesome Community, profiteer je van extra voordelen en word je uitgenodigd voor speciale deals en events. Daarnaast kun je sneller in-checken en spaar je (vanaf september 2021) voor gratis activiteiten. De membercard is gratis verkrijgbaar bij de receptie.

Klik op de dag dat je ons bezoekt op onderstaande link om je te registreren. Zorg dat alle gegevens zijn ingevuld inclusief foto en handtekening. Je kunt naar de membercard vragen tijdens het in-checken bij de receptie.

Aanvragen
brons

Member karten

Racelicentie Brons

Voor de meeste kinderen t/m 13 jaar is het rijden in een kart nogal spannend. Logisch want ze moeten veel handelingen tegelijk doen (gas geven, remmen, goed sturen, overzicht houden) en dan kunnen ze ook nog eens ingehaald worden. Om deze kinderen veilig te kunnen laten racen, rijden ze samen in een veilige snelheid zodat ze zowel de kart als het circuit goed kunnen leren kennen.  De karts rijden hard genoeg voor deze kinderen om het racegevoel te ervaren.

Zodra je de kart en het circuit goed kent ga je automatisch beter en snellere tijden rijden. Rij jij in een bronzen heat een rondetijd van minimaal 41,22 seconden dan mag jij een level hoger rijden en promoveer je naar de zilveren heat.

zilver

Member Karten

Racelicentie Zilver

Zodra je minimaal 14 jaar oud bent of beschikt over een membercard met zilveren racelicentie race je bij Planet Awesome in een volwassen heat. Het echte werk kan nu beginnen! Hoe snel durf jij op het rechte stuk en hoe goed ben jij in het technische gedeelte?

Maar let op!! er is meer............

Ben jij een top coureurs en rij jij een rondetijd van 32,34 seconden dan krijg je een upgrade naar de Planet Awesome Superlicentie! In deze heat rijden de karts echt super hard, je zult versteld staan.

goud

Member Karten

Racelicentie Goud

Yes, jij hebt tijdens de zilveren heat een rondetijd gereden van minimaal 32,34 seconden en hebt een Planet Awesome Racelicentie goud op zak. Heats voor deze licentie worden alleen gereden op speciaal daarvoor geblokte tijden en zodra er voldoende members in het bezit zijn van een Superlicentie. Je wordt via e-mail op de hoogte gebracht wanneer de eerste Gouden racelicentie heats worden gereden.

Tip: Zorgen jullie voor een volle heat (9 rijders) met gouden racelicentie dan mogen jullie ook tijdens reguliere openingstijden harder rijden!