COVID-19 protocol

De Rijksoverheid heeft op 14 december een landelijke lockdown ingevoerd ter bestrijding van het COVID-19 virus. Hierdoor zijn wij t/m 19 januari 2021 gesloten!

planet-awesome-protocol

1. Algemene Richtlijnen

Planet Awesome
 1. Maximaal 4 personen per boeking. Uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding voeren.
 2. Horeca en Arcade games zijn tijdelijk gesloten!
 3. Het is tijdelijk toegestaan om eigen frisdrank mee te nemen en deze te nuttigen tijdens het bowlen of tussen de activiteiten door. Zodra alle geboekte activiteiten ten einde zijn verzoeken wij u het pand te verlaten. Eigen eten en alcoholische dranken meenemen zijn NIET toegestaan.
 4. Een mondkapje is binnen verplicht vanaf 13 jaar.
 5. Het is toegestaan om met maximaal 4 personen aan tafel te wachten tot je activiteit begint (Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee). Ook hier hou je 1.5 meter afstand. Uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding voeren.
 6. Afstand houden is bij ons geen probleem wij hebben meer dan voldoende ruimte (ruim 5200 m2) om met inachtneming van de 1.5 meter regel samen een gezellige dag te beleven.
 7. Er geldt in het gehele pand een routeplan die via bewegwijzering op borden en markering op de vloer wordt aangegeven. Tevens zijn er wacht- en doorstroom ruimtes gecreëerd. Hierbij wordt 1.5 meter afstand in acht genomen, eenrichtingsverkeer toegepast en wordt kruisend verkeer zoveel mogelijk vermeden.
 8. Wij beschikken over een klimaatsysteem dat verse buitenlucht naar binnen blaast en aan de andere kant opzuigt en weer naar buiten blaast. Hierdoor ontstaat er een continue stroom van verse frisse lucht. Het systeem koelt en verwarmt de lucht tot 21 graden dus hoe warm of koud het buiten ook is binnen voelt de temperatuur comfortabel.
 9. We zijn extra alert op de regels van sociale hygiëne in relatie tot het waarborgen van de 1.5 meter.
 10. Er hangen op verschillende markante plaatsen informatieve posters, ook worden er via onze narrowcasting schermen beelden getoond om mensen te herinneren aan de veiligheidsregels.
 11. Er wordt extra gelet op de bedrijfshygiëne, vooral in de keuken, sanitaire voorzieningen en de pin terminals.
 12. Medewerkers zijn goed geïnstrueerd over de hygiënische maatregelen (bv. handen wassen) die zij in acht moeten nemen. Er zijn hiervoor voldoende hygiënische hulpmiddelen aanwezig zoals desinfecterende middelen en handschoenen.
 13. Bij iedere ingang van een activiteit hangt een dispenser met desinfecterende handgel die verplicht gebruikt moet worden door de gasten voor gebruik van de activiteit.
 14. Alle activiteiten zijn tevens voorzien van desinfectiespray en tissues waarmee materialen grondig gereinigd worden na gebruik.
 15. De voorwaarden met betrekking tot het annuleren zijn versoepeld. Boekingen kunnen kosteloos geannuleerd of verplaatst worden.
 16. Sommige arrangementen zijn op dit moment helaas niet beschikbaar om te boeken.
planet awesome nijmegen

2. Binnenkomst

Protocol
 1. Online reserveren is verplicht.
 2. Bij ontvangst wordt gevraagd om een formulier in te vullen met n.a.w. gegevens. Op hetzelfde formulier staan de controlevragen die je moet beantwoorden. Indien niet de juiste antwoorden worden gegeven kan de toegang tot Planet Awesome geweigerd worden.
 3. Alle gasten wassen verplicht bij binnenkomst de handen met desinfecterende handgel.
 4. Betaling vindt vooraf plaats via iDEAL of ter plekke via contactloze pinbetaling. Mocht een pincode noodzakelijk zijn in verband met de hoogte van het bedrag, dan is er desinfectiespray aanwezig om de toetsen te reinigen.
zilver

Medewerkers

Protocol
 1. Als een medewerker verkouden is of griepverschijnselen heeft, blijft die thuis en komt niet werken.
 2. Medewerkers houden zoveel mogelijk 1.5 meter afstand, zowel in de ruimten waar alleen het horecapersoneel komt (bv. de keuken of bar) als in de ruimten waar ook gasten komen.
 3. Medewerkers wijzen zowel gasten als collega’s op gedrag indien de regels niet na worden geleefd.
goud

Gasten

Protocol
 1. Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.
 2. Wij kunnen gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
 3. Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en medewerkers.
 4. Groepsgrootte is maximaal 4 personen van verschillende huishoudens.
 5. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
 6. Was bij binnenkomst grondig je handen.
 7. Was na het toiletbezoek grondig je handen.
 8. Betaal bij de receptie contactloos (pin of mobiel).
 9. Wanneer je je niet houdt aan de veiligheidsregels van Planet Awesome en/of de geldende 1.5 meter regels van de overheid dan wordt de toegang tot het pand ontzegd. Schade die Planet Awesome leidt door het handelen in strijd met het COVID-19 protocol en aanvullende huisregels wordt op jou verhaald.
horeca nijmegen

Horeca TIJDELIJK GESLOTEN

Protocol

Let op: de horeca is tijdelijk gesloten.
Het is tijdelijk toegestaan om eigen frisdrank mee te nemen en deze te nuttigen tijdens het bowlen of tussen de activiteiten door. Zodra alle geboekte activiteiten ten einde zijn verzoeken wij u het pand te verlaten. Eigen eten meenemen is NIET toegestaan.

 1. Alle tafels en stoelen staan ruim opgesteld zodat je veilig op 1.5 meter afstand van elkaar kunt zitten.
 2. Het is toegestaan om met maximaal 2 personen aan tafel te zitten (Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee). Ook hier hou je 1.5 meter afstand. Uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding voeren.
 3. Iedereen is verplicht om te gaan zitten.
 4. Gedurende de gehele verblijfduur bij Planet Awesome hebben gasten een vaste gereserveerde tafel.
 5. Gasten hebben de mogelijkheid eten en drinken contactloos "aan tafel" te bestellen met hun eigen telefoon. Dit gebeurt via een QR self-order systeem waarbij direct via iDEAL afgerekend wordt.
 6. Tafels worden zoveel mogelijk afgeruimd zodra gasten aan een activiteit deelnemen of het pand verlaten. Indien ze het pand verlaten worden tafels en stoelen gereinigd.
 7. Personen verplaatsen zich in eenrichtingsverkeer aan de hand van een speciaal opgesteld routeplan die met bewegwijzering op borden en markering op de vloer wordt aangegeven. Hierbij wordt 1.5 meter afstand in acht genomen en wordt kruisend verkeer zoveel mogelijk vermeden.
lasergamen planet awesome

Lasergame

Protocol
 1. Het maximaal aantal deelnemers per heat is 15.
 2. Handen dienen verplicht te worden gedesinfecteerd bij entree.
 3. Er dient 1.5 meter afstand te worden gehouden ook tijdens het spel. Om dit te kunnen waarborgen is er een speciale tool ontworpen die dit controleert. Kom je binnen een straal van 1.5 meter bij een tegenstander in de buurt dan krijg je een waarschuwingssignaal op je gun en dien je meer afstand te nemen.
Karten Nijmegen

Karten

Protocol
 1. Het maximaal aantal deelnemers per heat is 8.
 2. Handen dienen verplicht te worden gedesinfecteerd bij entree.
 3. Bij het uitzoeken van de helm en tijdens het in- en uitstappen dient 1.5 meter afstand te worden gehouden.
 4. Alle helmen die zich in het schap bevinden zijn gedesinfecteerd en klaar voor gebruik.
 5. Deelnemers nemen plaats in de karts die opgesteld staan in de pitstraat.
 6. Na de gereden heat blijven deelnemers zitten totdat de deelnemers van de nieuwe heat allemaal zijn weggereden uit de pitstraat. Daarna kan er pas worden uitgestapt.
 7. Nadat deelnemers zijn uitgestapt worden de sturen en zittingen van de karts gereinigd met desinfectiespray.
 8. Deelnemers zetten gebruikte helmen op een speciale tafel. De helmen worden voordat ze op het schap komen gedesinfecteerd.
Bowlen nijmegen

Bowlen

 1. Er zijn tussen de tafels en banken van alle 12 bowlingbanen transparante schermen geplaatst.
 2. Het maximaal aantal spelers per baan is 4 van verschillende huishoudens.
 3. Handen dienen verplicht te worden gedesinfecteerd bij entree.
 4. Spelers dienen zelf de ballen per worp te desinfecteren met de aanwezige spray.
glowgolf. nijmegen

Glow in the dark Golf

Protocol
 1. Een groep start om de 5 minuten een game. Er wordt gespeeld in groepjes van max. 4 personen. Groepen groter dan 4 personen zijn uitsluitend toegestaan als dit personen betreffen die een gezamenlijke huishouding vormen.
 2. Handen dienen verplicht te worden gedesinfecteerd bij entree.
 3. Er dient 1.5 meter afstand gehouden te worden.
 4. Golfclubs en ballen worden na ieder gebruik gedesinfecteerd. De clubs dienen te worden ingeleverd in een speciaal daarvoor bestemde bak.
 5. Ingaand verkeer heeft voorrang op uitgaand verkeer. Hierop moet worden gelet bij het verlaten van de hal.