Vergaderen

Family Entertainment Center Planet Awesome in Nijmegen is een superleuke plek om te vergaderen. Zowel voor bedrijven als voor verenigingen, projectteams en voor businessclubs. Er is heel veel mogelijk en je bepaalt zelf hoe de vergadering eruit zal zien. Rustig en voorzien van koffie en thee tot en met supergezellig en omlijst met heerlijk eten en geweldige activiteiten. En alles wat daartussen zit. Vergaderen kan een saaie activiteit zijn maar niet als je kiest voor de business lounge van Planet Awesome. Om te beginnen heb je al een fantastisch uitzicht op de begane grond waar geweldige activiteiten plaatsvinden. Kies je voor vergaderen voor openingstijd, 16:00 uur, dan geniet je van een weldadig rustige omgeving. Het is maar net wat je wilt. De business lounge is geschikt voor allerlei soorten gezelschappen van groot tot klein.

skylounge
sky-lounge bar

De sky-lounge

De sky-lounge van Planet Awesome ligt zoals gezegd op de eerste etage. Het is een rustplek voor de bezoekers van het Entertainment Center. De sky-lounge kan plaats bieden aan een groot gezelschap maar ook zo worden vormgegeven dat kleinere gezelschappen hier kunnen vergaderen. Kies je voor vergaderen tijdens openingstijd dan zit je hier rustig maar heb je toch uitzicht op de activiteiten en een gezellige sfeer om je heen. Super leuk bijvoorbeeld om te vergaderen over een te organiseren vrijgezellenfeestje of bedrijfsfeest. Zo kun je meteen de sfeer proeven en zien hoe de activiteiten zijn georganiseerd. Natuurlijk kun je er ook een of meer uitproberen met je gezelschap, zowel voor als tijdens opening. Vanaf de business lounge kijk je ook op het restaurant dat op de begane grond ligt.

eten en drinken Planet awesome

Vergaderen en eten

Als je kiest voor vergaderen in de sky-lounge dan kun je gebruikmaken van alle faciliteiten van Planet Awesome. Dus ook van onze geweldige catering. Er is heel veel mogelijk en natuurlijk stemmen wij alles af op jouw wensen. Vergaderen met koffie en thee en iets lekkers? Geen probleem. Wil je de vergadering onderbreken voor een uitgebreide lunch of een aangeklede borrel? Wij organiseren het. Je kunt ook heerlijk bij ons dineren of kiezen voor een uitgebreid buffet. Neem contact met ons op om meer te weten over alle mogelijkheden voor een mooi aangeklede vergadering, volgens jullie wensen. Vaak is geen huur verschuldigd voor de business lounge als je je bezoek combineert met eten en drinken en eventueel een of meer activiteiten.

Bowlen nijmegen

Vergaderen en te gekke activiteiten

Wil je van een vergadering echt iets bijzonders maken dan is het natuurlijk geweldig leuk om ook een activiteit te doen. Grote kans dat jullie na een ritje op de kartbaan met nieuwe inzichten verder gaan met de vergadering. Misschien staan de neuzen na afloop eindelijk dezelfde kant op of is er juist ruimte ontstaan voor nieuwe inzichten.

Planet Awesome is dan ook super geschikt voor brainstormsessies en trainingen. Ook voor netwerkborrels en productpresentaties en andere evenementen voor bedrijven zit je bij ons goed. Je kunt gebruikmaken van alle activiteiten waaronder de multi level kartbaan, de spannende lasergame room, uitdagende virtuele escape games, een wonderlijke Glow in the dark golfwereld en geweldige bowlingbanen. Zowel geschikt voor teamwork als voor competitie. Bij Planet Awesome wordt vergaderen gewoon super leuk en gezellig.

VERGADEREN IN EEN TE GEKKE OMGEVING

MOGELIJK MET VERGADERBREAK VOOR EEN FRISSE HERSTART