Food & Drinks

Let op: de horeca is tijdelijk gesloten!

Je bent bij ons ook van harte welkom zonder gebruik te maken van een activiteit! Heerlijk eten op ons centraal gelegen sfeervolle horeca plein waar onze chef-kok jullie meeneemt op reis over onze planeet en verrast met heerlijke gerechten. Samen lekker borrelen aan de bar waar je geniet van een heerlijk glas wijn, vers getapt biertje, luxe cocktail of glas bubbels in een sfeervolle industriële setting met luxe twist.

horeca nijmegen

Sfeervol horeca plein

Samen genieten

Wij nodigen jullie van harte uit in ons horeca plein om samen te genieten van heerlijke gerechten of een drankje. Neem plaats in een sfeervolle industriële omgeving met luxe twist en laat je verrassen. Er is een uitgebreide drankenkaart, cocktailkaart en menukaart met allerlei heerlijkheden.

Kom gerust langs, gratis toegang, spelen van een activiteit is niet verplicht en je kan gratis parkeren.

Programma

  • Check-in 30 minuten voor aanvang
  • Lunch, diner of borrel Geniet van heerlijke gerechten en dranken
  • Einde programma
  • Gratis parkeren
  • Optimaal klimaatsysteem 21°C
  • Sfeervolle industriële setting
huisgemaakte salade

Lunch & Diner

Laat je verrassen

In het centraal gelegen horeca plein kun je genieten van overheerlijke gerechten zoals steaks, gamba's, kalfsschnitzels, diverse burgers, loaded fries, salades, sandwiches en baguettes! Laat je verrassen en kies voor Share The Awesomeness, onze chef-kok maakt verschillende gerechten op basis van shared diner.

Bekijk hier onze menukaart

 

borrelen nijmegen

Kom borrelen

VRIENDEN, COLLEGA'S, FAMILIE, TEAMLEDEN......

Ook voor een gezellige borrel met je vrienden, collega's, teamleden of studiegenoten ben je bij planet Awesome aan het juiste adres. Onze uitgebreide kaart bestaat uit allerlei heerlijke drankjes: van verrukkelijke wijnen, speciale bieren (van tap) tot cocktails en bubbels! Uiteraard kan een goede borrelplank niet ontbreken: The Awesome Platter!

Beleef een uitje met gezellige mensen en goede muziek in een industriële setting met luxe twist.

Bekijk hier onze drankenkaart
Bekijk hier de cocktailkaart

Veelgestelde vragen

Kan ik bij jullie gratis parkeren?

Planet Awesome beschikt over een eigen parkeerterrein waar voldoende auto's kunnen staan. Parkeren is gratis.

Verkopen jullie ook cadeaubonnen?

Ja, er zijn op dit moment online cadeaubonnen verkrijgbaar. Je kan kiezen voor een arrangement of een vast bedrag. De cadeaubonnen worden per mail gestuurd. Voor grotere aantallen kunnen we maatwerk leveren en de cadeaubonnen geprint aanleveren.

Cadeaubon bestellen

Welke maatregelen nemen jullie in de huidige situatie?

De ruimte bij Planet Awesome is gigantisch (in totaal ca. 5200 m2), het inrichten op de 1.5 meter afstand was hierdoor eenvoudig. We beschikken daarnaast in het centrale horeca plein over een klimaatsysteem dat verse buitenlucht naar binnen blaast en aan de andere kant opzuigt en weer naar buiten blaast. Hierdoor ontstaat er een continue stroom van verse frisse lucht in ons pand. Het systeem koelt en verwarmt de lucht tot 21 graden dus hoe warm of koud het buiten ook is binnen voelt de temperatuur comfortabel.

Uiteraard hebben wij goed nagedacht over de veiligheid en een uitgebreid protocol geschreven met verschillende maatregelen die wij nemen! Het doel van dit protocol is om je onder strikte en verantwoorde voorwaarden en maatregelen een awesome beleving te bezorgen. Stap in de wereld van Planet Awesome en vergeet even de dagelijkse drukte en hectiek.