Kinderfeestje

Wil jij graag een supercool kinderfeestje organiseren? Dan heb je vast allerlei kinderfeest ideeën! Het beste idee is natuurlijk een kinderfeestje bij Family Entertainment Center Planet Awesome. Je feestje is dan superspannend, onwijs gezellig én met heerlijk eten. Jullie mogen geweldige indoor activiteiten doen zoals bowlen en Glow in the Dark golf spelen. Misschien mogen jullie wel lasergamen of elektrisch karten! Alle activiteiten zijn geweldig om te doen en je gaat ook nog smullen samen met je vriendjes.

kinderfeestje nijmegen
Print uitnodiging kinderfeestje

Uitnodiging kinderfeestje

Printen, invullen en uitdelen

Download hier de uitnodigingen voor jouw kinderfeestje geheel in Planet Awesome stijl. Je hoeft deze alleen nog maar zelf in te vullen en uit te delen.

Download uitnodiging
Kinderfeestje Nijmegen

Fantastische kinderfeestjes

Bij Planet Awesome vind je awesome kinderfeestjes!. Ben je al wat groter (langer dan 1.40 meter) dan mag je elektrisch karten. Heel erg spannend en leuk om te doen, vooral met vriendjes en vriendinnetjes. Willen jullie vooral gezelligheid combineren met competitie? Ga een uur bowlen op een van de 12 geweldige authentieke bowlingbanen. Er mogen 6 kinderen per baan meedoen dus iedereen komt lekker vaak aan de beurt. Misschien willen jullie vooral genieten van een onvoorstelbaar magische wereld. Stap dan in de wereld van Glow in the Dark golf, zó bijzonder en leuk om te doen. Er zijn 18 leuke holes met escape mogelijkheden voor de jongste kinderen. Glow in the Dark golf duurt ongeveer een uur.

Kinderfeestje boeken
Kindermenu

Jouw heerlijke kindermenu

Eet smakelijk!

Na de awesome activiteit(en) gaan jullie tijdens een kinderfeestje genieten van een heerlijk kindermenu. Er staat een gereserveerde tafel voor het feestje klaar waar lekkere frietjes met saus en een mix van snacks worden geserveerd. Als afsluiter krijgen jullie een ijsje dus als dat geen cool en heerlijk kinderfeestje wordt!

Let op: Zijn er allergieën of dieetwensen geef dat tijdig aan ons door.

Reserveer je feestje

Maak je kinderfeestje ideeën waar

en kom een fantastisch feest vieren bij Planet Awesome!