Over Planet Awesome

Creëer magische momenten met elkaar!

Missie
Een wereld creëren waarin mensen gelukkiger zijn door even te ontsnappen aan de werkelijkheid.

Dit realiseren wij door een uniek aanbod aan uitdagende activiteiten met een hoge wow factor en een uitstekende horecagelegenheid onder één dak aan te bieden.

Onze 5 kernwaarden
Met onze kernwaarden doen wij een belofte naar onze bezoekers.

Fun met een hoge wow factor
Onze activiteiten zijn altijd uitdagend en door de awesome twist garanderen we een hoge wow factor. De constante vernieuwing van onze activiteiten zorgt ervoor dat je terug blijft komen.

Open karakter
Ons personeel is getraind op gastvriendelijkheid en zorgt ervoor dat iedereen in een ‘warm bad’ terecht komt. Bij het opzetten van de activiteiten en faciliteiten is rekening gehouden met onze verschillende type gasten, zodat iedereen zich welkom voelt.

Ontspannen door comfort
Bij binnenkomst is er direct het gevoel dat je in een andere wereld binnenstapt. Een wereld waarin je de dagelijkse drukte en hectiek even vergeet. Alles is erop ingericht dat jij jezelf comfortabel en ontspannen voelt.

Veiligheid voorop
Om jou een veilig gevoel te geven worden alle activiteiten (terugkerend) door gerenommeerde partners getoetst op veiligheid en word jij, tijdens jouw bezoek aan Planet Awesome, begeleidt door gediplomeerde werknemers.

Maatschappelijk betrokken
Wij vinden het belangrijk dat iedereen meer beweging krijgt en gezond eet en drinkt. Onze activiteiten stimuleren jou om op een leuke manier meer te bewegen en onze horecagelegenheid serveert ook verantwoord eten en drinken.