Arrangementen

Kom genieten bij Family Entertainment Center Planet Awesome en boek een arrangement! Er zijn allerlei coole arrangementen waarmee je extra korting krijgt op je indoor activiteiten. Boek twee of meer awesome belevenissen of kies voor een verblijf inclusief drinken. Lekker eten? Boek een arrangement inclusief shared dining of eet a la carte in ons sfeevolle restaurant.

vriendengroep
Bowlen nijmegen

Grote keus uit arrangementen

Je kunt alle belevenissen handig combineren voor een geweldige tijd bij Planet Awesome. Wat je wilt doen bepaal je zelf. Karten en lasergamen? Of kies jij voor bowlen en Glow in the Dark golf? Er zijn arrangementen voor één persoon maar ook voor uitgaan met z’n tweetjes en voor groepen. Iets te vieren? Je verjaardag, een familiefeest, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Boek een van de geweldige arrangementen van Planet Awesome en beleef de dag van je leven.

Bekijk arrangementen
groepsuitjes nijmegen

Arrangementen voor groepen

Wat je ook wilt vieren, je doet het spannend en gezellig bij Planet Awesome Nijmegen. Er is genoeg gratis parkeerruimte bij het Entertainment Center en ook per OV zijn we snel en goed te bereiken. Arrangementen voor groepen zijn er in alle soorten en maten. Twee of meer indoor activiteiten combineer je moeiteloos met eten en drinken. Willen jullie doen aan teambuilding? Viert je zoon of dochter een kinderfeestje? Kijk bij de vele mogelijkheden voor aantrekkelijke arrangementen voor een dag vol plezier, vermaak, spanning en sensatie. Een andere wereld.

Karten Nijmegen

Dit zijn onze arrangementen

Ga er maar vanuit dat je vrijwel elk arrangement dat jij zoekt kunt vinden. Er zijn arrangementen voor karten en bowlen of karten en lasergamen. Je kunt kiezen voor arrangementen met VR games, met glow in the Dark golf of je richten op één bepaalde activiteit. Boek bijvoorbeeld het elektrisch karten arrangement, je kunt dan meerdere heats rijden over het te gekke parcours. Wil je lekker lang genieten kies dan voor een arrangement inclusief food & drinks en speel tussendoor ook nog eens te gekke arcadespellen voor nog meer fun.

Kindermenu

Kids arrangementen

De meeste kinderen vinden het natuurlijk helemaal te gek om hun verjaardagsfeest te vieren bij Planet Awesome Nijmegen. Geweldige spellen spelen met vriendjes en vriendinnetjes of met klasgenootjes. Scheuren over de kartbaan, Glow in the Dark golf spelen of elkaar achterna zitten bij het lasergamen. Er zijn veel verschillende kinderfeestjes waaruit je kunt kiezen, ook bowlingfeestjes. Complete arrangementen inclusief een heerlijk kindermenu. De kinderen krijgen een lekker vers frietje en een snack naar keuze. De kids arrangementen zijn inclusief onbeperkt limonade en een cool ijsje.

Planet Awesome

Vrijgezellenfeestjes

Die laatste keer met vrienden en vriendinnen op stap, voordat het huwelijk een feit is. Een bijzondere gelegenheid die je even bijzonder kunt vieren bij Planet Awesome. Voor zowel de dames als de heren is er volop spanning en vermaak te vinden. Elektrisch karten bijvoorbeeld. Kijk bij de vele mogelijkheden voor arrangementen vrijgezellenfeesten voor een geweldig feest om nooit te vergeten. Met je vrienden op stap om te lasergamen; goed voor 12 minuten pure spanning en sensatie. Of laat jullie opsluiten in de VR escaperoom. Een geweldige belevenis.

Bowling-002

Bedrijfsuitjes

Ook voor teambuilding en gezellige afdelingsuitjes is Planet Awesome dé plek. Elkaar uitdagen? Ga bowlen of kies voor een elektrisch karten arrangement. Jullie kunnen ook genieten van heerlijke gerechten en drankjes in ons sfeervolle restaurant. Leer je collega’s eens van een heel andere kant kennen. Zonder elkaar lukt het jullie niet te ontsnappen uit de VR escape, een geweldige escaperoom in een virtuele wereld.

eten planet awesome

Arrangementen inclusief eten en drinken

De arrangementen zijn altijd aan te vullen met drinken. Je krijgt dan tijdens de duur van je arrangement bij Planet Awesome zoveel drankjes als je wilt. Tijdens het bowlen op een van de 12 bowlingbanen bijvoorbeeld. Natuurlijk mag je niet met drankjes de kartbaan op, glow in the dark golfen of lasergamen. Je neemt dan gewoon een drankje vooraf, in de pauze of na afloop. Zin in lekker eten? In het restaurant dat centraal is gelegen bestel je allerlei heerlijkheden.

Enjoy together?

Kies een van de vele geweldige arrangementen