Glow in the dark golf

Glow in the Dark golf Nijmegen is een superspannende variatie op midgetgolf. Bij Family Entertainment Center Planet Awesome speel je minigolf in een magische omgeving, vol verrassing. Een donkere wereld waarin 18 holes zijn voorzien van neonlicht, de bomen wuiven en dit alles met prachtige muziek op de achtergrond. De omgeving is schitterend, bijna futuristisch. Zin om je even uit je dagelijks leven te escapen? Stap in de magical World van Glow in the Dark golf.

glowgolf-header

Glow in the dark golf Nijmegen

Ook wel indoor minigolf genoemd

Indoor minigolf Nijmegen speel je met vrienden, teamleden, klasgenoten of met je familie. In elke setting is midgetgolf gewoon ontzettend leuk, zeker in zo’n waanzinnig decor. Bij Planet Awesome Nijmegen is indoor minigolf een ware belevenis. 18 holes puur plezier. Kom snel eens een balletje slaan in deze prachtige wereld. Voor jong & oud!

Programma

  • Check-in 15 minuten voor aanvang activiteit
  • Glow in the Dark golf 18 holes
  • Einde programma
  • Voor jong & oud
  • 100% ontspanning & fun
  • Magische omgeving
  • Geweldige sounds
glowgolf

Glow in the Dark golf Gelderland voor groepen

Heb je iets te vieren? Glow in the Dark golf Nijmegen is een superleuke indoor activiteit voor groepen. Een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of feestje voor familie. Ook voor kinderfeestjes is indoor minigolf erg leuk. Extra voordeel: weer of geen weer, indoor minigolf kan altijd. Boek een extra activiteit bij zoals karten voor nog meer spanning of geniet met de hele groep van een heerlijk shared dining arrangement inclusief drinken.

glowgolf. nijmegen

Indoor midgetgolf arrangementen

Glow in the Dark golf kan je bij Planet Awesome prima combineren met andere leuke indoor activiteiten. Je krijgt dan ook meteen een mooie korting. Kies bijvoorbeeld voor minigolf + karten of voor minigolf + bowlen. Zo geniet je van meerdere bijzondere activiteiten en belevenissen. Er zijn allerlei verschillende arrangementen waarmee je twee of drie activiteiten combineert voor urenlang fun, spanning en sensatie. Er zijn heerlijke arrangementen met eten en drinken. Kies bijvoorbeeld voor een activiteit waarbij de dranken gedurende je bezoek zijn inbegrepen.

glowgolf

Zo gaat Glow in the Dark golf

Ga je Glow in the Dark golf spelen? Voor aanvang krijg je alles wat je nodig hebt: een bal en golfstick en natuurlijk pen en papier om de score bij te houden. Vervolgens stap je een magisch decor binnen en speel je een rondje midgetgolf in een waanzinnige omgeving. Een rondje duurt ongeveer een uur. Elke 5 minuten kan er een groep vertrekken. Reserveer jouw plekje in deze magische wereld en maak je even helemaal los van real life!

kinderfeestje nijmegen

Ook voor kinderen super leuk

Glow in the Dark golf Nijmegen is ook voor kinderen een heerlijk spel om te spelen. De indrukwekkende wereld van Planet Awesome en de muziek zijn al een belevenis op zich. De 18 holes hebben een verschillende moeilijkheidsgraad. Bij moeilijke holes is een “escape” ingebouwd zodat ook minder vaardige handen de bal op bestemming krijgen. Voor kinderfeestjes zijn er bij Planet Awesome allerlei mogelijkheden waaronder een Glow in the Dark golf kinderfeestje, al dan niet gecombineerd met nog een andere activiteit. Bij een kinderfeestje hoort ook lekkers: een kindermenu (friet en snack), een lekker koud ijsje én zoveel limonade als je lust. Opa en oma mogen ook mee.

eten en drinken

Lekker eten & drinken

Na 18 holes heerlijk genieten

Van spannende activiteiten krijg je dorst en trek. En het is natuurlijk ook erg gezellig om met elkaar na te praten onder het genot van iets lekkers na je rondje indoor minigolf Nijmegen. In het centraal gelegen restaurant is een uitgebreide menukaart met zoetigheden en maaltijden. Een lekker frietje met bijzondere topping, taartjes of een Share the Awesomeness bijvoorbeeld.

Veelgestelde Vragen

Welke maatregelen nemen jullie in de huidige situatie?

De ruimte bij Planet Awesome is gigantisch (in totaal ca. 5200 m2), het inrichten op de 1.5 meter afstand was hierdoor eenvoudig. We beschikken daarnaast in het centrale horeca plein over een klimaatsysteem dat verse buitenlucht naar binnen blaast en aan de andere kant opzuigt en weer naar buiten blaast. Hierdoor ontstaat er een continue stroom van verse frisse lucht in ons pand. Het systeem koelt en verwarmt de lucht tot 21 graden dus hoe warm of koud het buiten ook is binnen voelt de temperatuur comfortabel.

Uiteraard hebben wij goed nagedacht over de veiligheid en een uitgebreid protocol geschreven met verschillende maatregelen die wij nemen! Het doel van dit protocol is om je onder strikte en verantwoorde voorwaarden en maatregelen een awesome beleving te bezorgen. Stap in de wereld van Planet Awesome en vergeet even de dagelijkse drukte en hectiek.

Meer veelgestelde vragen

Ready to enter the magical world?

Boek hier je Glow in the Dark golf