Glow in the dark golf

Glow in the Dark golf Nijmegen is een superspannende variatie op midgetgolf. Bij Family Entertainment Center Planet Awesome speel je minigolf in een magische omgeving, vol verrassing. Een donkere wereld waarin 18 holes zijn voorzien van neonlicht, de bomen wuiven en dit alles met prachtige muziek op de achtergrond. De omgeving is schitterend, bijna futuristisch. Zin om je even uit je dagelijks leven te escapen? Stap in de magical World van Glow in the Dark golf.

glowgolf-nijmegen

Glow in the dark golf Nijmegen

Ook wel indoor minigolf genoemd

Indoor minigolf Nijmegen speel je met vrienden, teamleden, klasgenoten of met je familie. In elke setting is midgetgolf gewoon ontzettend leuk, zeker in zo’n waanzinnig decor. Bij Planet Awesome Nijmegen is indoor minigolf een ware belevenis. 18 holes puur plezier. Kom snel eens een balletje slaan in deze prachtige wereld. Voor jong & oud!

Reserveer online

Programma

  • Check-in 30 minuten voor aanvang activiteit
  • Glow in the Dark golf 18 holes
  • Einde programma
  • 100% ontspanning & fun
  • Magische omgeving
  • PIN ONLY, wel zo veilig
glow golf nijmegen

Indoor midgetgolf arrangementen

Glow in the Dark golf kan je bij Planet Awesome prima combineren met andere leuke indoor activiteiten. Je krijgt dan ook meteen een mooie korting. Kies bijvoorbeeld voor minigolf + karten of voor minigolf + bowlen. Zo geniet je van meerdere bijzondere activiteiten en belevenissen. Er zijn allerlei verschillende arrangementen waarmee je twee of drie activiteiten combineert voor urenlang fun, spanning en sensatie. Er zijn heerlijke arrangementen met eten en drinken. Kies bijvoorbeeld voor een activiteit waarbij de dranken gedurende je bezoek zijn inbegrepen.

Online boeken
glowgolf

Glow in the Dark golf Gelderland voor groepen

Heb je iets te vieren? Glow in the Dark golf Nijmegen is een superleuke indoor activiteit voor groepen. Een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of feestje voor familie. Ook voor kinderfeestjes is indoor minigolf erg leuk. Extra voordeel: weer of geen weer, indoor minigolf kan altijd. Boek een extra activiteit bij zoals karten voor nog meer spanning of geniet met de hele groep van een heerlijk shared dining arrangement inclusief drinken.

Plan je groepsuitje
glowgolf Nijmegen

Zo gaat Glow in the Dark golf

Ga je Glow in the Dark golf spelen? Voor aanvang krijg je alles wat je nodig hebt: een bal en golfstick en natuurlijk pen en papier om de score bij te houden. Vervolgens stap je een magisch decor binnen en speel je een rondje midgetgolf in een waanzinnige omgeving. Een rondje duurt ongeveer een uur. Elke 5 minuten kan er een groep vertrekken. Reserveer jouw plekje in deze magische wereld en maak je even helemaal los van real life!

kinderfeestje nijmegen

Ook voor kinderen super leuk

Glow in the Dark golf Nijmegen is ook voor kinderen een heerlijk spel om te spelen. De indrukwekkende wereld van Planet Awesome en de muziek zijn al een belevenis op zich. De 18 holes hebben een verschillende moeilijkheidsgraad. Bij moeilijke holes is een “escape” ingebouwd zodat ook minder vaardige handen de bal op bestemming krijgen. Voor kinderfeestjes zijn er bij Planet Awesome allerlei mogelijkheden waaronder een Glow in the Dark golf kinderfeestje, al dan niet gecombineerd met nog een andere activiteit. Bij een kinderfeestje hoort ook lekkers: een kindermenu (verse friet en snacks) en een lekker koud ijsje. Opa en oma mogen ook mee.

Online reserveren
Cheeseburger

Lekker eten & drinken

Na 18 holes heerlijk genieten

Van spannende activiteiten krijg je dorst en trek. En het is natuurlijk ook erg gezellig om met elkaar na te praten onder het genot van iets lekkers na je rondje indoor minigolf Nijmegen. In het centraal gelegen restaurant is een uitgebreide menukaart met zoetigheden en maaltijden. Denk bijvoorbeeld aan verschillende burgers, spareribs, salades of snacks. Neem plaats in ons gezellige horecaplein en geniet van onze smakelijke gerechten.

Menukaart

Glow in the dark Golf Media

ZIEN DOET GELOVEN

Veelgestelde Vragen

Hoelang duurt het om 18 holes te spelen?

Afhankelijk van de groepsgrootte waarin je speelt duurt het spel ca. 40-60 minuten!

Wat is de maximale groepsgrootte bij GlowGolf?

Om de een goede doorloopsnelheid te behouden hanteren wij een maximale groepsgrootte van 6 personen per hole bij Glow in the dark Golf.

Kun je met een rolstoel in de GlowGolf arena?

Ja, dat is mogelijk. Meld je bij de receptie zodat een van onze medewerkers jullie kan assisteren naar de juiste weg.

Kan ik bij jullie gratis parkeren?

Planet Awesome beschikt over een eigen parkeerterrein waar voldoende auto's kunnen staan. Parkeren is gratis.

Waarom hanteren jullie een check-in tijd?

De activiteiten onderling zijn strak ingepland op tijd, sommige activiteiten hebben een verplichte instructie, daarom is het belangrijk dat iedereen zich aan de check-in tijd houdt. Dit voorkomt vertraging of soms ook teleurstelling!

We verwachten je minimaal 30 minuten voor aanvang van de eerste activiteit bij de receptie. Hier nemen we samen alle details van de boeking door. Na de verplichte instructie zijn jullie klaar voor de start van jullie activiteit!

Let op: Mocht je niet op tijd aanwezig zijn waardoor je de instructie van je activiteit mist, kunnen wij deelname aan de activiteit niet garanderen.

Meer veelgestelde vragen

Glow in the Dark Golf Reviews

Wat vinden onze gasten
goud
Wat een mooie ruimte met 18 schitterende holes. Echte de moeite waard!
Frans
Mooie locatie voor alle leeftijden wat te doen. Glow Golfen was erg leuk!
Judith

Ready to enter the magical world?

Boek hier je Glow in the Dark golf