Karten

Karten over een multi-level kartbaan! Stap in en voel je een echte coureur. Versla je vrienden of collega’s en scheur over het parcours in een supersnelle elektrische kart. Rijd jij slim, durf jij flink op te trekken in de bochten en haal je als eerste de finish? Ontdek het op de te gekke kartbaan met meerdere verdiepingen.

Let op! Vanaf een lengte van 1.40 meter mag je bij ons karten. Wij meten op de kartbaan echter ook de lengte van je armen en benen. Het kan dan alsnog zo zijn dat je reikwijdte te kort is waardoor je vanwege je eigen veiligheid toch niet mag rijden. Om te kunnen rijden moeten alle rijders dichte schoenen aan, dus zorg dat je die aan of bij hebt.

ELEKTRISCH KARTEN IN NIJMEGEN

Unieke multi-level kartbaan

De elektrische kartbaan van Planet Awesome Nijmegen is uniek in zijn soort. Je scheurt namelijk over verschillende verdiepingen. De baan is lang & bochtig dus een echte uitdaging. Het is flink opletten geblazen. Gassen waar het kan, remmen waar het moet. Onderweg zijn er genoeg mogelijkheden om anderen in te halen, mocht jij een echte coureur zijn.

Let op: Als ouder/begeleider meerijden met kinderen t/m 13 jaar kan maar wel op dezelfde veilige snelheid als de kinderen! Wil je als ouder harder racen boek dan solo een volwassen heat.
Minimale lengte om te mogen karten is 1.40 meter!

Programma

  • Check-in 30 minuten voor aanvang
  • Instructies
  • Karten 10 minuten racen per heat
  • Einde programma

De kartbaan

It's me mario!

Track

311 meter

Lower-track

180 meter

Higher-track

131 meter

Kart-Type

electric

Kart-Power

32.7 PK

Kart-Weight

186 kg
In verband met de drukte is het verstandig om vooraf te reserveren.
  • Multi-level kart circuit
  • Goed bereikbaar & GRATIS parkeren
  • PIN ONLY, wel zo veilig
karten voor groepen

KARTING VOOR GROEPEN

Met vrienden of familie genieten van spanning en sensatie? Met je collega’s werken aan teambuilding? Bij Planet Awesome Nijmegen kan het allemaal. Elektrisch karten leent zich uitstekend als bedrijfsuitje, zo leer je je collega’s van een heel andere kant kennen. Is die ene collega op de baan óók zo snel? Vrijgezellenfeestjes moeten natuurlijk bol staan van spanning en fun. Elektrisch karten is een van de favoriete uitdagingen voor zulke feestjes. Zowel voor mannen als voor vrouwen.

Offerte
kartbaan nijmegen

VOORDELEN ELEKTRISCH KARTEN

Tuurlijk, het milieu gaat ook ons aan het hart. Elektrisch indoor karten heeft daarnaast nog veel andere voordelen. Ten eerste betekent het gewoon hartstikke veel fun. Ok, daar gaat ie: ze hebben een boost knop voor extra power, die elektrische karts. Een lekker gevoel. In de bochten kan je flink accelereren dus super goed racen. Ze zijn beter dan benzine karts, stinken niet en je hebt geen kans op roet of andere viezigheid. De baan is even lang als vroeger bij ANAC karting. Jij kiest dus zeker weten voor elektrisch karten Nijmegen: bij Planet Awesome.

Boek je heat online
Karten Nijmegen

SAFETY FIRST

Door de bochten scheuren is leuk en spannend. Voor kinderen nog veel spannender. Wij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan, zeker als er kinderen de baan op gaan. Je kunt gerust zijn want wij houden alles nauwlettend in de gaten.

Goed om te weten, onze karts hebben meerdere standen wat betreft de snelheid. Als kinderen  de baan op gaan, rijden ze in een andere stand dan volwassenen. Je kunt er dus altijd zeker van zijn dat jouw kind niet te hard over het parcours zal scheuren. Houd er ook rekening mee dat kinderen minimaal 1,40m lang moeten zijn om bij ons te mogen karten. Ze zullen op locatie worden nagemeten, waaronder ook de lengte van de armen en benen worden opgemeten. Het kan dan alsnog zo zijn dat de reikwijdte van je kind te kort is waardoor ze vanwege de veiligheid toch niet mogen rijden. Zorg er ook voor dat iedereen die wil karten dichte schoenen aan of bij heeft. Met open schoenen mag vanwege de veiligheid niet worden gereden.

Mochten er nog vragen zijn wat betreft onze veiligheidsregels? Neem gerust hieronder contact met ons op!

Ik wil contact
Cheeseburger

Lekker eten en drinken

Bij een uitje hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken. Bij Planet Awesome is een centraal gelegen, gezellige bar en restaurant waar je een mooi zicht hebt op de activiteiten. De menukaart is ook awesome. Die gaat namelijk de hele planeet over met internationale toppings die wisselen met de seizoenen.Denk bijvoorbeeld aan verschillende burgers, spareribs, salades of snacks. Neem plaats in ons gezellige horecaplein en geniet van onze smakelijke gerechten!

Menukaart

Karting media

Zien doet geloven

Veelgestelde Vragen

Mogen ouders samen met kinderen karten?

Uiteraard mogen ouders met kinderen samen karten, dat is juist gezellig en de bedoeling van ons concept. Kinderen tot en met 13 jaar en ouders/verzorgers rijden allemaal in een veilige snelheid. Hierdoor houden we het voor alle deelnemers leuk, veilig en overzichtelijk!

Let op: Wil je als volwassen persoon echt hard racen? Boek dan een volwassen heat (vanaf 14 jaar).

Zie ik mijn rondetijden tijdens het karten?

Jazeker, je ziet je rondetijden heel duidelijk op het grote scherm net na start/finish!

Rijden er ook andere deelnemers tijdens mijn heat?

In totaal kunnen er 9 deelnemers tegelijk in een heat meerijden. Het kan dus voorkomen dat de heat wordt aangevuld met andere deelnemers.

Waarom hanteren jullie een check-in tijd?

De activiteiten onderling zijn strak ingepland op tijd, sommige activiteiten hebben een verplichte instructie, daarom is het belangrijk dat iedereen zich aan de check-in tijd houdt. Dit voorkomt vertraging of soms ook teleurstelling!

We verwachten je minimaal 30 minuten voor aanvang van de eerste activiteit bij de receptie. Hier nemen we samen alle details van de boeking door. Na de verplichte instructie zijn jullie klaar voor de start van jullie activiteit!

Let op: Mocht je niet op tijd aanwezig zijn waardoor je de instructie van je activiteit mist, kunnen wij deelname aan de activiteit niet garanderen.

Kan ik bij jullie gratis parkeren?

Planet Awesome beschikt over een eigen parkeerterrein waar voldoende auto's kunnen staan. Parkeren is gratis.

Meer veelgestelde vragen

Karting reviews

Wat anderen vinden van onze kartbaan
goud
Toffe kartbaan met dubbele verdieping en erg vriendelijk personeel!
Anoniem
zilver
Elektrische karts rijden super, technische baan en er werken leuke mensen.
Anoniem
goud
Gezellig met mijn zoontje gekart. Leuke baan en mooi opgeknapte locatie!
Anoniem

Yes! I am ready to race!

Boek snel je heat