Karten

Karten over een multi-level kartbaan! Stap in en voel je een echte coureur. Versla je vrienden of collega’s en scheur over het parcours in een supersnelle elektrische kart met boost knop. Rijd jij slim, durf jij flink op te trekken in de bochten en haal je als eerste de finish? Ontdek het op de te gekke kartbaan met meerdere verdiepingen.

Are you ready to race?

Header-Karting

ELEKTRISCH KARTEN IN NIJMEGEN

Onze elektrische kartbaan is uniek in Europa

De elektrische kartbaan van Planet Awesome Nijmegen is uniek in zijn soort. Je scheurt namelijk over verschillende verdiepingen. De baan is lang & bochtig dus een echte uitdaging. Het is flink opletten geblazen. Gassen waar het kan, remmen waar het moet. Onderweg zijn er genoeg mogelijkheden om anderen in te halen, mocht jij een echte coureur zijn.

Let op: Als ouder/begeleider meerijden met kinderen t/m 13 jaar kan maar wel op dezelfde veilige snelheid als de kinderen! Wil je als ouder harder racen boek dan solo een volwassen heat.

Programma

  • Check-in 15 minuten voor aanvang
  • Instructies
  • Karten 10 minuten racen per heat
  • Einde programma

De kartbaan

It's me mario!

Baanrecord

32,82 sec

Familieheat

36,18 sec

Lengte

311 meter

Hoogteverschil

6,5 meter

Lower track

163,5 meter

Upper track

147,5 meter
Baanrecord
32,82 sec
Tweede tijd
32,83
Derde tijd
32,85
Je kunt al boeken maar er wordt nog niks in rekening gebracht.
  • Elektrisch karten
  • Multi-level kart circuit
  • Goed bereikbaar & GRATIS parkeren
karten-nijmegen-donker

KARTING VOOR GROEPEN

Met vrienden of familie genieten van spanning en sensatie? Met je collega’s werken aan teambuilding? Bij Planet Awesome Nijmegen kan het allemaal. Elektrisch karten leent zich uitstekend als bedrijfsuitje, zo leer je je collega’s van een heel andere kant kennen. Is die ene collega op de baan óók zo snel? Vrijgezellenfeestjes moeten natuurlijk bol staan van spanning en fun. Elektrisch karten is een van de favoriete uitdagingen voor zulke feestjes. Zowel voor mannen als voor vrouwen.

Offerte
Kartlessen

Kartlessen

Race Academy

De kartlessen vallen onder de unieke Race Academy van Den Hartog Racing en zijn speciaal toegankelijk gemaakt voor beginnende kinderen en jeugd tot 18 jaar oud (minimumlengte = 1,40 meter). Je kunt een maandabonnement afsluiten van € 89,99 waarvoor je elke maand drie kartlessen kan volgen.

Je  hebt geen eigen kart of race outfit nodig! Instappen en racen maar…

Meer informatie en inschrijven

elektrisch karten nijmegen

KARTING ARRANGEMENTEN

Een avond, halve of hele dag uit? Boek een van onze experience arrangementen. Combineer karten met lasergamen of met bowlen. Trap dat gaspedaal in en kijk wat je durft! Na een paar heats ken je de baan op je duimpje en kan je tot het uiterste gaan. Onze arrangementen zijn aantrekkelijk geprijsd en in allerlei samenstellingen verkrijgbaar. Kijk ook bij onze speciale aanbieding voor karten. Ook super leuk: je geluk beproeven bij de arcadespellen, mini golf of onze VR escape room.

kartbaan nijmegen

VOORDELEN ELEKTRISCH KARTEN

Tuurlijk, het milieu gaat ook ons aan het hart. Elektrisch indoor karten heeft daarnaast nog veel andere voordelen. Ten eerste betekent het gewoon hartstikke veel fun. Ok, daar gaat ie: ze hebben een boost knop voor extra power, die elektrische karts. Een lekker gevoel. In de bochten kan je flink accelereren dus super goed racen. Ze zijn beter dan benzine karts, stinken niet en je hebt geen kans op roet of andere viezigheid. De baan is even lang als vroeger bij ANAC karting. Jij kiest dus zeker weten voor elektrisch karten Nijmegen: bij Planet Awesome.

Karten Nijmegen

SAFETY FIRST

Door de bochten scheuren is leuk en spannend. Voor kinderen hartstikke spannend. Wij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan, zeker als er kinderen de baan op gaan. Boek jij een of meer heats karten voor je kind? Organiseer je een kinderfeestje waarbij de kinderen ook mogen karten? Je kunt gerust zijn want wij houden alles nauwlettend in de gaten. Goed om te weten: de karts hebben meerdere standen dus de kinderen rijden in een andere stand dan volwassen. Je kunt er dus altijd zeker van zijn dat jouw kind niet te hard over het parcours zal scheuren. Planet Awesome organiseert graag een te gek kinderfeestje met alles erop en eraan. Je kunt karten, bowlen, minigolf spelen, net wat je wilt. En natuurlijk een heerlijk vers frietje, snack met limo en een ijsje toe. Zo heb je zeker weten een gezellig én spannend én lekker kinderfeestje.

eten en drinken

Lekker eten en drinken

Bij een uitje hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken. Bij Planet Awesome is een centraal gelegen, gezellige bar en restaurant waar je een mooi zicht hebt op de activiteiten. De menukaart is ook awesome. Die gaat namelijk de hele planeet over met internationale toppings die wisselen met de seizoenen. Een frietje New York of Mexican bijvoorbeeld. Zin in verschillende  gerechten van onze menukaart? Neem plaats in ons gezellige horecaplein en geniet van een heerlijke shared dining met vrienden, collega’s of familie.

Veelgestelde Vragen

Welke maatregelen nemen jullie in de huidige situatie?

De ruimte bij Planet Awesome is gigantisch (in totaal ca. 5200 m2), het inrichten op de 1.5 meter afstand was hierdoor eenvoudig. We beschikken daarnaast in het centrale horeca plein over een klimaatsysteem dat verse buitenlucht naar binnen blaast en aan de andere kant opzuigt en weer naar buiten blaast. Hierdoor ontstaat er een continue stroom van verse frisse lucht in ons pand. Het systeem koelt en verwarmt de lucht tot 21 graden dus hoe warm of koud het buiten ook is binnen voelt de temperatuur comfortabel.

Uiteraard hebben wij goed nagedacht over de veiligheid en een uitgebreid protocol geschreven met verschillende maatregelen die wij nemen! Het doel van dit protocol is om je onder strikte en verantwoorde voorwaarden en maatregelen een awesome beleving te bezorgen. Stap in de wereld van Planet Awesome en vergeet even de dagelijkse drukte en hectiek.

Mogen ouders samen met kinderen karten?

Uiteraard mogen ouders in een speciale familieheat met kinderen mee karten. Aan een familieheat mogen alleen kinderen tot en met 13 jaar en ouders deelnemen. De elektrische karts rijden tijdens de familieheat in een veilige snelheid. Hierdoor houden we het voor alle deelnemers leuk, veilig en overzichtelijk!

Let op: Veilig karten met kinderen doen we in een familieheat op een veilige lagere snelheid. Wil je als volwassen persoon harder racen boek dan een volwassen heat (vanaf 14 jaar).

Zie ik mijn rondetijden tijdens het karten?

Jazeker, je ziet je rondetijden heel duidelijk op het grote scherm net na start/finish!

Hoe hard rijden de elektrische karts?

De elektrische karts beschikken over 2 elektromotoren, met samen een nominaal vermogen van 5.6 kW (7.63 PK) en maximaal 24 kW (32.7 PK), ze wegen 186 kg en hebben een koppel van 95 Nm per wiel. De karts zijn door een professional afgesteld waardoor er een optimale maximum snelheid kan worden gereden die perfect past bij het circuit en de betreffende heat waarin je rijdt.

Let op: door de chicanes en bochten is het knap lastig om de topsnelheid te halen. Deze behaal je alleen op het lange recht stuk.

De karts hebben een boost knop? Hiermee ga je sneller naar de topsnelheid als je hem indrukt, je kunt hem iedere 30 seconden gebruiken!

Rijden er ook andere deelnemers tijdens mijn heat?

In totaal kunnen er 9 deelnemers tegelijk in een heat meerijden. Het kan dus voorkomen dat de heat wordt aangevuld met andere deelnemers.

Hoe lang is de kartbaan?

De kartbaan is 311 meter lang en je rijdt verdeelt over twee verdiepingen. Wist je dat onze kartbaan een kombocht heeft?

Meer veelgestelde vragen

Yes! I am ready to race!

Boek snel je heat