Karten arrangementen

Superspannend en helemaal geweldig: elektrisch karten bij Family Entertainment Center Planet Awesome in Nijmegen. Scheur over een geweldig multi-level circuit en wees je tegenstanders te snel af. Leuk om te doen tijdens een vrijgezellenfeest, met collega’s of met je vrienden. Bekijk een karten arrangement voor de gaafste deals inclusief eten en drinken of combineer met andere coole indoor activiteiten.

Let op: minimale lengte 1.40 meter en dichte schoenen verplicht.

indoor karten nijmegen
Karten Nijmegen

Multi-level kartcircuit

Echt een supergaaf circuit, het multi-level circuit van Planet Awesome. Je racet over meerdere verdiepingen en moet goed opletten want er zijn ook hartstikke veel bochten. Houd je van spanning en avontuur dan is elektrisch karten echt iets voor jou. Een karten arrangement geeft je de mogelijkheid met korting nog langer te komen genieten in onze magische wereld. Lekker lang racen en na afloop lekker en gezellig eten. Of kies voor nog meer spanning in de lasergame arena of ga VR escapen.

Let op: minimale lengte 1.40 meter en dichte schoenen verplicht.

Tickets
karten voor groepen

Karten met groepen

Heb je iets te vieren en wil je met je familie, vrienden of collega’s een te gekke dag beleven dan zit je bij Planet Awesome goed. Je kunt er sensationele avonturen beleven. Elektrisch karten is zo’n avontuur. Je kunt kiezen uit 1 heat (10 minuten) karten met eten maar bijvoorbeeld ook karten en bowlen. Na een paar heats scheur je echt waanzinnig goed over het circuit. Karten is ook leuk als teamuitje, met de hele afdeling bijvoorbeeld. Is je collega op de kartbaan ook zo snel, of race jij hem voorbij? Verdeel je team in groepen voor extra spanning en competitie. Karten is ook geweldig leuk als vrijgezellenfeest, natuurlijk ook voor vrouwen.

Boek nu
Bowling-002

Meer fun met arrangementen

Planet Awesome heeft allerlei coole arrangementen en je kan precies de activiteiten kiezen die je wilt gaan doen. Elektrisch karten combineer je moeiteloos met bowlen, lasergamen of met Glow in the Dark golf. Kom met je vrienden genieten van awesome indoor belevenissen en ga na afloop lekker eten. Je kunt verschillende arrangementen boeken inclusief shared dining in ons gezellige restaurant. Dé plek om na te praten over jullie belevenissen. Karten met eten maar ook karten met drinken. Tussen de heats door kan je dan onbeperkt je dorst lessen en dat is wel nodig met al die spannende avonturen.

bowling nijmegen

Onbeperkt drankjes en lekker smullen

De meeste arrangementen van Planet Awesome zijn uit te breiden met drinken. Dat betekent dat je tussen je activiteiten door zoveel drankjes kan bestellen als je wilt. Tijdens het bowlen mag je ook drankjes bestellen. Supergezellig dus. Lekker eten hoort zeker weten bij een dagje uit en daarvoor zit je bij ons ook goed. Op de begane grond vind je het restaurant, mooi centraal gelegen met een gaaf uitzicht op de activiteiten. Geniet van koffie, thee, gebak en frisdranken maar ook van heerlijke maaltijden. Je kunt kiezen uit allerlei internationale toppings voor je friet en hot dog en er zijn allerlei andere heerlijkheden. Boek je een karten arrangement met eten dan ga je genieten van een shared dining, ook mogelijk inclusief drankjes.

kinderfeestje nijmegen

Karten arrangement voor kinderen

Kinderen vinden elektrisch karten ontzettend spannend en ze vinden het dan ook helemaal awesome als ze een karten kinderfeestje mogen geven. Een cool en compleet arrangement waarbij je een heat mag karten en een heerlijk kindermenu krijgt. Inclusief frietjes, een snack, ijsje en onbeperkt limonade. Een gaaf kinderfeest om nooit te vergeten. Breid naar eigen wens uit met bijvoorbeeld een uur bowlen of lasergamen voor nog meer fun en gezelligheid.

Let op: minimale lengte 1.40 meter

Kom elektrisch karten

Boek nu jouw karting arrangement