Lasergamen

Lasergamen in een te gekke arena? Samen met je familie, vrienden of collega’s ga je bij Family Entertainment Center Planet Awesome Nijmegen het gevecht aan en waan je je in de spectaculaire wereld van Neo-Tokyo. Voel de drukkende atmosfeer van de verlaten stad, hoor de voetstappen, de killing music, verras je vijand. Vergeet niet om goed op je omgeving te letten! Om elke hoek kunnen bommen of mijnen liggen waardoor je geraakt kan worden. Speel je solo of liever in een team, bij Planet Awesome giert hoe dan ook de adrenaline door je lijf.

lasergamen in nijmegen

Lasergamen Nijmegen

Zo werkt het

Samen met je vrienden of collega’s ga je het gevecht aan tegen de vijand. Bij aankomst krijg je een briefing en word je voorbereid op de strijd. Je krijgt een speciaal vest aan en een lasergun mee het veld in. Daarmee schiet je op je tegenstanders, maar zij ook op jou. Word je geraakt? Dan ben je enkele seconden af en krijg je tijd om jezelf in veiligheid te brengen.

Bij Planet Awesome hebben we enkele extra onderdelen toegevoegd om het spel nog spannender te maken! Zo zijn er targets geplaatst op verschillende plekken in de arena. Als je die zo snel mogelijk raakt verdien je extra punten. Pas wel op! Er zijn ook boobytraps en bommen verstopt. Als je hierdoor wordt geraakt, verlies je juist punten.

Denk jij dat je je lekker lang kunt verstoppen en het spel uit kan wachten? Mis! De arena is zo ingericht dat lang stilstaan wordt bestraft met schoten “uit het niets”. Pas dus maar op en zorg dat je schiet op je vijanden voordat zij jou te pakken krijgen.

Programma

  • Check-in 30 minuten voor aanvang activiteit
  • Briefing Omkleden en instructies
  • Lasergamen 12 minuten lasergamen
  • Einde programma
  • Pure spanning en sensatie
  • Goed bereikbaar & GRATIS parkeren
  • PIN ONLY, wel zo veilig
lasergamen planet awesome nijmgen

Dystopie is wat je voelt

De lasergame arena van Planet Awesome is drukkend, vol dystopie. Het is een vreemd maar ook geweldig gevoel. Sensationeel, je vijand te slim willen af zijn, te willen schieten. Je verstoppen, naar boven en weer naar beneden, klimmen, klauteren. Gehurkt achter een, ja wat is het eigenlijk? De muziek doet er nog een schepje bovenop. 12 minuten pure spanning.

Lasergamen boeken
lasergamen planet awesome

Lasergamen arrangementen

Zin in nog meer spanning en experience? Bij Planet Awesome Nijmegen kan je behalve lasergamen onder meer ook elektrisch karten, bowlen en Glow in the Dark golf spelen. Er zijn aantrekkelijke arrangementen met extra korting. Boek een arrangement met twee of meer indoor activiteiten, aangevuld met lekker eten en drinken. Er zijn verschillende arrangementen inclusief smakelijke gerechten en drankjes. Bij kinderfeestjes hoort een heerlijk kindermenu met een ijsje.

Online reserveren
lasergamen nijmegen planet awesome

Lasergamen Gelderland

voor groepen

Met je vrienden of collega’s iets bijzonders meemaken? Met een potje lasergamen delen jullie een unieke ervaring vol spanning en sensatie. Ook voor kinderfeestjes of teambuilding is lasergamen bij Planet Awesome dé activiteit. Ga voor de complete ervaring. Combineer met andere spannende indoor activiteiten zoals elektrisch karten en geniet na afloop van heerlijke gerechten en drankjes. Wil je graag kijken wat de mogelijkheden zijn? Klik hieronder om te reserveren of neem contact met ons op via de contact pagina. Dan denken we graag je met je mee!

Reserveren
Cheeseburger

Lekker eten en drinken

Na zo’n intense belevenis als lasergamen lust je wel wat. Een koel drankje met een lekkere snack? De centraal gelegen bar biedt een keur aan zoetigheden en heerlijke maaltijden. Denk bijvoorbeeld aan verschillende burgers, spareribs en salades. Gezellig bijkletsen onder het genot van smakelijke gerechten en verschillende lekkere drankjes voordat je weer verder gaat met je avontuur.

Menukaart

Lasergame Media

ZIEN DOET GELOVEN

Veelgestelde vragen

Waarom hanteren jullie een check-in tijd?

De activiteiten onderling zijn strak ingepland op tijd, sommige activiteiten hebben een verplichte instructie, daarom is het belangrijk dat iedereen zich aan de check-in tijd houdt. Dit voorkomt vertraging of soms ook teleurstelling!

We verwachten je minimaal 30 minuten voor aanvang van de eerste activiteit bij de receptie. Hier nemen we samen alle details van de boeking door. Na de verplichte instructie zijn jullie klaar voor de start van jullie activiteit!

Let op: Mocht je niet op tijd aanwezig zijn waardoor je de instructie van je activiteit mist, kunnen wij deelname aan de activiteit niet garanderen.

Hoe groot is de lasergame arena?

De lasergame arena is 500 m2 groot. Je speelt over 2 verdiepingen in een uitdagende wereld vol verassende plekken met genoeg ruimte om je te verschuilen en je tactiek voor te bereiden.

Let op: Er zijn extra elementen toegevoegd aan het spel zoals bommen en mijnen. Je wordt dus niet alleen afgeschoten door je tegenstander ;-)

Speel je solo of in teams?

Het spel kan zowel solo als in teamverband gespeeld worden. We kunnen de groep verdelen in maximaal 3 teams.

Spelen er andere deelnemers mee?

Ja, het spel wordt aangevuld tot maximaal 15 deelnemers. Wil je de lasergame arena exclusief boeken voor jouw groep? Dat is mogelijk, klik hier.

Meer veelgestelde vragen

Lasergame reviews

Wat vinden onze gasten
Toffe omgeving om in te spelen, genoeg plekjes om je goed te verstoppen.
Jan Hendrik
goud
2 potjes lasergame gespeeld. Toffe ervaring met onze vriendengroep.
Peter
Wat een vette omgeving om in te lasergamen. Echte aanrader.
Floris

Ready to shoot?

Boek hier je lasergame