Lasergamen

Lasergamen in een te gekke arena? Kom met je vrienden of collega’s naar Family Entertainment Center Planet Awesome Nijmegen en geniet van een spectaculaire wereld. Voel de drukkende atmosfeer, hoor de voetstappen, de killing music, verstop je, verras je vijand. Sensationeel. Het is donker, je voelt de spanning en je kunt een solo of teams game spelen.

Let op:
Er zijn extra elementen toegevoegd aan het spel zoals bommen en mijnen. Je wordt dus niet alleen afgeschoten door je tegenstander!

Lasergame-header

Lasergamen Nijmegen

Lasergamen is een sensationeel spel in een sensationele omgeving waarbij je je tegenstanders moet uitschakelen. Jullie dragen een speciaal vest en hebben een lasergun bij je. Daarmee schiet je op je tegenstanders. Maar zij schieten ook op jou. Ben je geraakt, dan ben je een paar seconden af. Het vest dat je draagt houdt het allemaal bij en zo kan je punten verdienen. In de spectaculaire arena van Planet Awesome is lasergamen een extra spannende belevenis.

Programma

  • Check-in 15 minuten voor aanvang activiteit
  • Briefing Omkleden en instructies
  • Lasergamen 12 minuten lasergamen
  • Einde programma
  • Pure spanning en sensatie
  • Awesome lasergame arena
  • Goed bereikbaar & GRATIS parkeren
lasergamen planet awesome

Lasergamen Gelderland

voor groepen

Met je vrienden of collega’s iets bijzonders meemaken? Ga dan lasergamen. Jullie delen een unieke ervaring vol spanning en sensatie. Ook erg leuk voor kinderfeestjes. Om nooit te vergeten. Jullie trekken eerst je speciale vest aan en krijgen een briefing. En een lasergun natuurlijk. Ook voor teambuilding is lasergamen bij Planet Awesome dé activiteit. Combineer met andere spannende indoor activiteiten zoals elektrisch karten en geniet na afloop van heerlijke gerechten en drankjes.

lasergamen arrangement

Lasergamen arrangementen

Zin in nog meer spanning en experience? Bij Planet Awesome Nijmegen kan je behalve lasergamen onder meer ook elektrisch karten, bowlen en Glow in the Dark golf spelen. Er zijn aantrekkelijke arrangementen met extra korting. Boek een arrangement met twee of meer indoor activiteiten, aangevuld met lekker eten en drinken. Er zijn verschillende arrangementen inclusief drankjes of met shared dining. Bij kinderfeestjes hoort een heerlijk kindermenu en kun je onbeperkt limonade drinken.

lasergamen planet awesome

Zo gaat lasergamen

Als je gaat lasergamen is er eerst een briefing waarin wordt uitgelegd wat je precies gaat doen. Je krijgt een vest aan dat registreert of je door een laserstraal van een vijand bent geraakt. Hoe vaak jij een vijand raak schiet, hoe meer punten je verdient. Het is dus zaak om het spel slim te spelen. Denk jij dat je je lekker lang kunt verstoppen? Mis! De arena is zo ingericht dat lang stilstaan wordt bestraft met schoten “uit het niets”. Pas dus maar op en zorg dat je schiet op je vijanden voordat zij jou te pakken krijgen

lasergame gelderland

Dystopie is wat je voelt

De lasergame arena van Planet Awesome is drukkend, vol dystopie. Het is een vreemd maar ook geweldig gevoel. Sensationeel, je vijand te slim willen af zijn, te willen schieten. Je verstoppen, naar boven en weer naar beneden, klimmen, klauteren. Gehurkt achter een, ja wat is het eigenlijk? De muziek doet er nog een schepje bovenop. 12 minuten pure spanning.

eten en drinken

Lekker eten en drinken

Na zo’n intense belevenis als lasergamen lust je wel wat. Een koel drankje en een lekker stuk cheesecake? De centraal gelegen bar biedt een keur aan zoetigheden en heerlijke maaltijden. Een loaded fries of Share the Awesomeness bijvoorbeeld. Gezellig napraten of even pauze voordat je weer verder gaat met je avontuur. Zin in verschillende gerechten van onze menukaart? In onze sfeervolle horeca kan je genieten van een overheerlijke shared dining met verschillende lekkere drankjes.

Veelgestelde vragen

Welke maatregelen nemen jullie in de huidige situatie?

De ruimte bij Planet Awesome is gigantisch (in totaal ca. 5200 m2), het inrichten op de 1.5 meter afstand was hierdoor eenvoudig. We beschikken daarnaast in het centrale horeca plein over een klimaatsysteem dat verse buitenlucht naar binnen blaast en aan de andere kant opzuigt en weer naar buiten blaast. Hierdoor ontstaat er een continue stroom van verse frisse lucht in ons pand. Het systeem koelt en verwarmt de lucht tot 21 graden dus hoe warm of koud het buiten ook is binnen voelt de temperatuur comfortabel.

Uiteraard hebben wij goed nagedacht over de veiligheid en een uitgebreid protocol geschreven met verschillende maatregelen die wij nemen! Het doel van dit protocol is om je onder strikte en verantwoorde voorwaarden en maatregelen een awesome beleving te bezorgen. Stap in de wereld van Planet Awesome en vergeet even de dagelijkse drukte en hectiek.

Waarom hanteren jullie een check-in tijd?

Heb je een activiteit bij ons geboekt? Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

We verwachten je minimaal 30 minuten voor aanvang van de activiteit bij de receptie. Hier nemen we samen alle details van de boeking door. Na de verplichte instructie zijn jullie klaar voor de start van jullie activiteit!

Let op: Mocht je niet op tijd aanwezig zijn waardoor je de instructie mist, kunnen wij deelname aan de activiteit niet garanderen.

Hoe groot is de lasergame arena?

De lasergame arena is 500 m2 groot. Je speelt over 2 verdiepingen in een uitdagende wereld vol verassende plekken met genoeg ruimte om je te verschuilen en je tactiek voor te bereiden.

Let op: Er zijn extra elementen toegevoegd aan het spel zoals bommen en mijnen. Je wordt dus niet alleen afgeschoten door je tegenstander ;-)

Speel je solo of in teams?

Het spel kan zowel solo als in teamverband gespeeld worden. We kunnen de groep verdelen in maximaal 3 teams.

Spelen er andere deelnemers mee?

Ja, er spelen normaliter 20 deelnemers mee aan een spel. Echter onder de huidige omstandigheden laten we maximaal 12 deelnemers toe in de lasergame arena. Exclusiviteit is mogelijk voor een meerprijs! Je kunt hiervoor een offerte opvragen.

Meer veelgestelde vragen

Ready to shoot?

Boek hier je lasergame