Lasergame arrangement

Lasergamen is geweldig spannend en bij Family Entertainment Center Planet Awesome Nijmegen gewoonweg fantastisch. Je begeeft je in een spectaculaire sciencefiction wereld, voorzien van een vest & gun ga je de strijd aan met je tegenstanders. Met een lasergame arrangement speel je dit te gekke spel in combinatie met een andere indoor experience tegen een gave korting. Bijvoorbeeld lasergamen met elektrisch karten of met VR escapen!

lasergamen in nijmegen
lasergamen arrangement

Sensationele belevenissen

Bij Planet Awesome Nijmegen kan je te gekke indoor activiteiten doen met je vrienden, familie of collega’s. Natuurlijk kan je ook in je eentje komen om te karten of te lasergamen. Er zijn aantrekkelijke lasergame arrangementen voor een geweldige dag uit, ook inclusief drinken of met eten. De lasergame arena van Planet Awesome is magisch en superspannend. Schakel jij je vijanden uit? Beleef ook sensationele belevenissen bij Planet Awesome en boek een van de aantrekkelijke lasergame arrangementen.

lasergamen in nijmegen

Kom lasergamen met je vrienden of collega’s

Lasergamen is een gaaf spel voor groepen, superspannend en ook geschikt voor teambuilding. Ga in teams de arena binnen en probeer elkaar te slim af te zijn. Welk team werkt het beste samen?

Als je een lasergame arrangement boekt, dan combineer je dit te gekke spel met een van de andere indooractiviteiten bij Planet Awesome. Zin in een sensationeel uitje? Boek dan een lasergamen en elektrisch karten deal. Je kunt dan 12 minuten ijzingwekkende spanning beleven in de lasergame arena en 10 minuten scheuren over het multi-level kartcircuit. Biedt lasergamen jou al genoeg extreme spanning, kies dan voor een uur bowlen of de schitterende Glow in the Dark golf experience. Stuk voor stuk geweldige activiteiten en supergezellig.

Online boeken
lasergamen planet awesome

Stel je lasergame arrangement samen

Gek op escape rooms? Dan moet je de VR escape rooms van Planet Awesome komen beleven. Een te gekke escape room in een virtuele wereld. Lukt het jullie om als zelf gekozen personage en voorzien van VR bril de puzzels uit deze gekke wereld op te lossen? Boek een van de gave lasergame arrangementen en kom genieten in een totaal andere wereld, even los van je dagelijkse beslommeringen. Je kiest uit lasergamen met bowlen, met elektrisch karten, VR escapen of met Glow in the Dark golf. Allemaal fantastische belevenissen vol spanning, sensatie, plezier en vermaak.

borrelen nijmegen

Breid je arrangement uit met eten en drinken

Een perfecte dag uit inclusief eten en drinken? Kies voor een lasergame arrangement met eten en/of met drinken. Je mag het helemaal zelf bepalen want het aanbod deals is hartstikke groot en gevarieerd. Boek een deal inclusief drinken en je mag zoveel drankjes bestellen als je wilt tijdens de duur van je activiteiten, in de pauzes en na afloop. Even bijkomen van een sensationele ervaring in de lasergame arena met een koel drankje voordat je een elektrische kart instapt of gaat VR escapen. Zin om gezellig met je gezelschap te eten na afloop van alle belevenissen? Boek een lasergame arrangement inclusief shared dining in ons cetraal gelegen restaurant. Een geweldige plek om lekker te eten en gezellig na te praten. Je kunt er natuurlijk ook a la carte eten. Er zijn allerlei heerlijkheden én je hebt een superleuk uitzicht op de activiteiten.

lasergame gelderland

Zo gaat lasergamen

Lasergamen is een superspannend spel dat je met een groep speelt in een speciale arena. Kom je alleen, dan word je ingedeeld bij een groep waar nog plek is. Na een korte briefing gaan jullie omkleden want je draagt tijdens het lasergamen speciale vesten met sensoren. Die voelen of jij geraakt bent door de lasergame van een tegenstander. Wie wint deze 12 minuten durende bloedstollende game in een awesome wereld? Ook geweldig leuk om te spelen tijdens een vrijgezellenfeest, met je vrienden en vriendinnen of als teambuildingsuitje tijdens een bedrijfsfeest. Kom naar Planet Awesome Nijmegen om het zelf te beleven.

kinderfeestje nijmegen

Lasergamen tijdens je kinderfeestje

Er is ook een speciaal lasergamen kids arrangement. Met je vriendjes en vriendinnetjes die spannende arena in en elkaar achterna zitten met een echte laser gun. Een geweldige ervaring die vraagt om lekker veel limonade om bij te komen. Die krijg je in het kids arrangement zoveel je wilt. En natuurlijk een lekker ijsje om af te koelen én een heerlijk kindermenu. Zo’n geweldig kinderfeestje wil jij natuurlijk ook!

Kom Lasergamen

Boek nu jouw lasergame arrangement