Arcade Games

Bij Family Entertainment Center Planet Awesome kan je de leukste arcadegames spelen. Alleen of met z’n tweeën, airhockey bijvoorbeeld. Begeef je in de wereld van coole videogames en kijk hoe goed je bent, hoe snel en hoe handig je bent. Haal een paar coins bij de receptie en daag jezelf uit! Natuurlijk hebben wij voor jou de leukste en spannendste arcade spellen en videogames geselecteerd.

Coins zijn te koop bij de receptie!

arcade-header

Volop genieten met arcadegames

De arcadegames zijn bij Planet Awesome op de eerste verdieping. Van daaruit heb je een superleuk uitzicht op de benedenverdieping met het restaurant en games. Bij de arcade spellen zijn ook zitjes zodat dit een perfecte omgeving is om even te ontspannen. Even bijkomen van elektrisch karten? Moe van het bowlen? Geniet van een drankje en speel een paar leuke arcadegames en kom even helemaal bij. Daarna kan je er weer tegenaan. In de VR escape room bijvoorbeeld.

Coins zijn te koop bij de receptie!

Programma

  • Arcade games Vrije toegang
  • Coins Alleen te koop bij de receptie
  • Behendigheid & snelheid
  • Spannende videogames
  • Samen of alleen
  • Play & relax
Arcade-001

Arcadegames spelen met elkaar

Arcade spellen kan je prima alleen spelen maar zijn ook superleuk om met een groep te spelen. Houd scores bij en kijk wie het beste virtueel kan schieten. Hebben jullie een leuk arrangement geboekt en is er pauze tussen twee activiteiten? Arcadegames spelen is dan een geweldige manier om die tijd te vullen met spanning en vermaak. Kinderen vinden het spelen van arcadegames altijd awesome. Het spelen van shooter games of airhockey is dan ook een superleuke aanvulling op een kinderfeestje. Kinderfeestjes zijn er in allerlei arrangementen: bowlen, elektrisch karten, Glow in the Dark golf of lasergamen. Natuurlijk voorzien van een lekker kindermenu, ijs en limonade.

Arcade-006

Coole arrangementen bij Planet Awesome

Houd jij je hoofd koel bij de coole arrangementen van Planet Awesome Nijmegen? Indoor elektrisch karten is superspannend, zeker op ons geweldige circuit. Je racet over meerdere verdiepingen! Lasergamen is bij Planet Awesome ook niet normaal, zo spannend en in een awesome arena. Kennismaken met een prachtige wereld? Sla dan een balletje bij Glow in the Dark golf. Verder kan je bowlen op een van onze 12 bowlingbanen en genieten van allerlei heerlijke gerechten en drankjes. Voor vrijwel alle combinaties kan je arrangementen boeken met een mooie korting. Wil je onbeperkt gebruik maken van drankjes, boek dan een arrangement inclusief drinken. Tussendoor en na afloop speel je arcadegames, om te ontspannen en je verblijf bij Planet moeiteloos te verlengen voor nog meer speelplezier.

Arcade-002

Samen of alleen gamen

Even tijd voor jezelf? Speel een paar spannende arcadegames! Je bent even helemaal alleen in een andere wereld en denkt nergens anders meer aan dan de game van dat moment. Arcade spellen zijn ook geweldig leuk om samen te spelen. Airhockey is een spannend spel voor twee waarbij snelheid en behendigheid worden getest. Wie kan zich het beste concentreren en heeft de puck als eerste in het doel van de tegenstander? Een snel en actief spel. Glow in the Dark pool is ook erg leuk om met elkaar te spelen. Dit kan je ook met meer spelers doen.

Veelgestelde Vragen

Welke maatregelen nemen jullie in de huidige situatie?

De ruimte bij Planet Awesome is gigantisch (in totaal ca. 5200 m2), het inrichten op de 1.5 meter afstand was hierdoor eenvoudig. We beschikken daarnaast in het centrale horeca plein over een klimaatsysteem dat verse buitenlucht naar binnen blaast en aan de andere kant opzuigt en weer naar buiten blaast. Hierdoor ontstaat er een continue stroom van verse frisse lucht in ons pand. Het systeem koelt en verwarmt de lucht tot 21 graden dus hoe warm of koud het buiten ook is binnen voelt de temperatuur comfortabel.

Uiteraard hebben wij goed nagedacht over de veiligheid en een uitgebreid protocol geschreven met verschillende maatregelen die wij nemen! Het doel van dit protocol is om je onder strikte en verantwoorde voorwaarden en maatregelen een awesome beleving te bezorgen. Stap in de wereld van Planet Awesome en vergeet even de dagelijkse drukte en hectiek.

Meer veelgestelde vragen

Ready to play?

Speel spannende arcadespellen