Arcade Games

Bij Planet Awesome kan je de leukste arcadegames spelen. Alleen of met z’n tweeën, airhockey bijvoorbeeld. Begeef je in de wereld van coole videogames en kijk hoe goed je bent, hoe snel en hoe handig je bent. Haal een paar coins bij de receptie en daag jezelf uit! Natuurlijk hebben wij voor jou de leukste en spannendste arcade spellen en videogames geselecteerd.

Coins zijn te koop via de muntenautomaat boven!

arcade-nijmegen

Volop genieten met arcadegames

De arcadegames zijn bij Planet Awesome op de eerste verdieping. Van daaruit heb je een superleuk uitzicht op de benedenverdieping met het restaurant en games. Bij de arcade spellen zijn ook zitjes zodat dit een perfecte omgeving is om even te ontspannen. Even bijkomen van elektrisch karten? Moe van het bowlen? Geniet van een drankje en speel een paar leuke arcadegames en kom even helemaal bij. Daarna kan je er weer tegenaan. In de VR escape room bijvoorbeeld.

Coins zijn te koop via de muntenautomaat boven!

Programma

  • Arcade games Vrije toegang
  • Coins Te koop bij de muntenautomaat
  • Spannende videogames
  • Play & relax
  • PIN ONLY, wel zo veilig
Arcade games nijmegen

Arcadegames spelen met elkaar

Arcade spellen kan je prima alleen spelen maar zijn ook superleuk om met een groep te spelen. Houd scores bij en kijk wie het beste virtueel kan schieten. Hebben jullie een leuk arrangement geboekt en is er pauze tussen twee activiteiten? Arcadegames spelen is dan een geweldige manier om die tijd te vullen met spanning en vermaak. Kinderen vinden het spelen van arcadegames altijd awesome. Het spelen van shooter games of airhockey is dan ook een superleuke aanvulling op een kinderfeestje. Kinderfeestjes zijn er in allerlei arrangementen: bowlen, elektrisch karten, Glow in the Dark golf of lasergamen. Natuurlijk voorzien van een lekker kindermenu, ijs en limonade.

Arcade-006

Coole arrangementen bij Planet Awesome

Houd jij je hoofd koel bij de coole arrangementen van Planet Awesome Nijmegen? Indoor elektrisch karten is superspannend, zeker op ons geweldige circuit. Je racet over meerdere verdiepingen! Lasergamen is bij Planet Awesome ook niet normaal, zo spannend en in een awesome arena. Kennismaken met een prachtige wereld? Sla dan een balletje bij Glow in the Dark golf. Verder kan je bowlen op een van onze 12 bowlingbanen en genieten van allerlei heerlijke gerechten en drankjes. Voor vrijwel alle combinaties kan je arrangementen boeken met een mooie korting. Wil je onbeperkt gebruik maken van drankjes, boek dan een arrangement inclusief drinken. Tussendoor en na afloop speel je arcadegames, om te ontspannen en je verblijf bij Planet moeiteloos te verlengen voor nog meer speelplezier.

arcade-planet-awesome

Samen of alleen gamen

Even tijd voor jezelf? Speel een paar spannende arcadegames! Je bent even helemaal alleen in een andere wereld en denkt nergens anders meer aan dan de game van dat moment. Arcade spellen zijn ook geweldig leuk om samen te spelen. Airhockey is een spannend spel voor twee waarbij snelheid en behendigheid worden getest. Wie kan zich het beste concentreren en heeft de puck als eerste in het doel van de tegenstander? Een snel en actief spel. Glow in the Dark pool is ook erg leuk om met elkaar te spelen. Dit kan je ook met meer spelers doen.

Arcade Games Media

ZIEN DOET GELOVEN

Ready to play?

Speel spannende arcadespellen