Bowlen

Kom bowlen op een van de sfeervolle bowlingbanen van Family Entertainment Center Planet Awesome Nijmegen. In een awesome omgeving je ballen laten rollen en een supergezellige tijd beleven. Ga bowlen met vrienden, familie of collega’s. Om iets te vieren of gewoon zomaar omdat je zin hebt in fun & spanning. Lekker sportief bezig zijn onder het genot van een hapje en drankje. Boek een baan of een compleet arrangement. Kijk ook naar de voordelige deals van Planet Awesome bowlen Nijmegen.

Bowling nijmegen planet awesome

De coolste bowlingbaan van Nijmegen

De 12 bowlingbanen van Planet Awesome zijn geweldig. Per baan kunnen maximaal 6 personen meedoen dus je komt lekker vaak aan de beurt. Van een romantisch uitje voor twee tot een gezellig uitje met je beste vrienden of familie. Ben je een fanatiek bowlingspeler? Ook dan zit je bij Planet Awesome goed want de banen zijn niet alleen cool en sfeervol maar ook zeer professioneel.

Programma

  • Check-in 30 minuten voor aanvang
  • Bowlen 55 minuten bowlen
  • Einde programma
  • 12 te gekke bowlingbanen
  • Goed bereikbaar & GRATIS parkeren
  • PIN ONLY, wel zo veilig
Bowlen nijmegen

Gezellig bowlen met je vrienden

Bowlen is bij uitstek geschikt voor groepsuitjes. Of je nou met vrienden, collega’s of familie gaat bowlen, je hebt altijd een superleuke tijd. Het is gezellig én spannend. Wie gooit de eerste spare en wie de eerste strike? Natuurlijk wordt de score digitaal bijgehouden. Vier je je kinderfeestje bij Planet Awesome? Dan is bowlen een geweldig leuke activiteit.

Online reserveren
bowling arrangement

Grote keuze uit bowling arrangementen

Bowlen combineer je bij Planet Awesome met allerlei andere leuke, spannende, enerverende of uitdagende activiteiten. Wat dacht je van bowlen en elektrisch karten? Of bowlen en lasergamen? Boek je zo’n aantrekkelijke deal dan krijg je meteen korting. Zo kan je lekker lang genieten. Een bowlen kinderfeest is geweldig leuk te combineren met Glow in the Dark golf. Een balletje gooien én een balletje slaan. Glow in the Dark golf speel je in een compleet magische wereld en duurt ongeveer een uur.

Boek een arrangement
Bowlingbaan Nijmegen

Bowlen als bedrijfsuitje of teamuitje

Bowlen als bedrijfsuitje betekent elkaar eens van een andere kant leren kennen. Gaan jullie fanatiek de strijd aan met elkaar of wordt er voornamelijk gelachen? Na afloop nog een tweede activiteit om verder te genieten of liever nog wat aan teambuilding doen? De deal bowlen & lasergamen is dan een goede optie. Of ga een spannende VR Escape Game spelen. Dat vraagt om samenwerking in deze gekke wereld want zonder elkaar lukt het jullie niet om de game op tijd uit te spelen. Op zoek naar een geschikt teamuitje? Bowlen bij Planet Awesome is awesome.

Bowling-002

Bowlen is altijd gezellig

Bowlen is gewoon super populair. Het is dan ook een heel gezellig uitje, in elke setting, zowel voor jong als oud. Er wordt tegen elkaar gestreden, gezellig met elkaar gekletst en je kunt ook nog eens genieten van een hapje en drankje. Kies voor de geweldige deal bowlen, food en drinks. Na afloop van het bowlen gaan jullie genieten van heerlijke shared dining gerechten. Inclusief drankjes tijdens het bowlen en eten. De sfeervolle bowlingbanen van Planet Awesome zorgen voor een fantastische ambiance. Ook voor vrijgezellenfeestjes is bowlen altijd een prima keuze.

Online boeken
bowling nijmegen

Bowlen verjaardag

Zoek je een leuke activiteit om je verjaardag te vieren? Ga bowlen! Of je nou een kinderfeestje wilt organiseren of een geweldig feest voor de hele familie of voor je collega’s. Je kunt het zo spannend maken als je zelf wilt door extra indoor activiteiten te kiezen. E-karten is helemaal hot én natuurlijk ontzettend spannend. Snelheid, acceleratie, bochten, gassen en dat allemaal op de multi-level kartbaan van Planet Awesome. Je scheurt over verschillende verdiepingen. Kinderen die een bowling verjaardagsfeest vieren krijgen ook nog een heerlijk kindermenu. Een lekker vers frietje met een heerlijke snack en koel ijsje. De kinderen mogen onbeperkt limonade drinken!

pizza

Bowlen, Food & Drinks

Deze gezellige bowling belevenis combineer je natuurlijk met lekker eten en drinken. Een koel fris biertje met een lekker snacks bijvoorbeeld? Na het potje bowlen kun je genieten van verschillende gerechten van de menukaart. Denk bijvoorbeeld aan verschillende burgers, schnitzels, pizza's of kies voor een Awesome Tasting waarbij onze chef-kok verschillende gerechten van de kaart voor jullie maakt.

Menukaart
bowling weetjes

Bowlen weetjes

Bowlen is een oude sport die voortkomt uit het alom bekende kegelen. In de bowlingsport worden allerlei speciale termen gebruikt. Het is cool om een paar van die termen te kennen. De kegels worden ook wel pins genoemd. De strike kennen we allemaal wel, maar vooruit: die gooi je als je bij je eerste beurt alle 10 de pins om hebt. Doe je daar twee beurten over dan heet het een spare. Op de baan zie je pijlen waar je op kunt mikken. Dat zijn arrows. Elke beurt mag je dus tweemaal gooien en zo’n beurt heet ook wel een frame. Een potje bowlen is 10 frames, je komt dus 10x aan de beurt. Gaat het mis en gooi je in de goot? Dan heet dat een gutterball.

Bowlen Media

ZIEN DOET GELOVEN

Veelgestelde vragen

met hoeveel personen speel je op een bowlingbaan?

Je kan met maximaal 6 personen op een bowlingbaan bowlen.

Is de bowlingbaan bereikbaar met een rolstoel?

Jazeker, de bowlingbaan is bereikbaar met een rolstoel. Ook is er een hulpmiddel beschikbaar voor mensen in een rolstoel zodat ze mee kunnen spelen met het spel.

Waarom hanteren jullie een check-in tijd?

De activiteiten onderling zijn strak ingepland op tijd, sommige activiteiten hebben een verplichte instructie, daarom is het belangrijk dat iedereen zich aan de check-in tijd houdt. Dit voorkomt vertraging of soms ook teleurstelling!

We verwachten je minimaal 30 minuten voor aanvang van de eerste activiteit bij de receptie. Hier nemen we samen alle details van de boeking door. Na de verplichte instructie zijn jullie klaar voor de start van jullie activiteit!

Let op: Mocht je niet op tijd aanwezig zijn waardoor je de instructie van je activiteit mist, kunnen wij deelname aan de activiteit niet garanderen.

Kan ik bij jullie gratis parkeren?

Planet Awesome beschikt over een eigen parkeerterrein waar voldoende auto's kunnen staan. Parkeren is gratis.

Moet ik verplicht een activiteit spelen?

Nee, dat is niet verplicht. Je kunt bij ons ook gezellig wat eten of drinken. De toegang is gratis!

Meer veelgestelde vragen

Bowling reviews

Wat vinden onze gasten
goud
Fijne bowlingbaan, vriendelijk personeel en een goede sfeer!!!. Wij komen zeker een keer terug.
Tessa van Xanten
goud
Gezellige middag gebowld met ons team bij Planet Awesome.
Jan
Geslaagd kinderfeestje. Na het bowling gingen we nog lasergamen. Top geregeld!
Linda

Feel like rolling your balls?

Boek snel je bowlingbaan of bowling arrangement