Bowling arrangementen

Een dagje uit in een spectaculaire omgeving? Kies voor een bowling arrangement en krijg korting op je indoor activiteiten. Bij Family Entertainment Center Planet Awesome in Nijmegen kan je een fantastische dag beleven en te gekke activiteiten doen. Bowlen, Karten, Glow in the dark Golf, Lasergamen of een VR escape room bijvoorbeeld. Superleuk met je vrienden, familie of collega’s!

bowlen-nijmegen
Bowlen nijmegen

Bowlen op awesome bowlingbanen

Er zijn er maar liefst 12 bij Planet Awesome. Geweldig leuk, spannend en een geschikte activiteit voor alle soorten groepen. Er kunnen maximaal 6 personen per baan meedoen en je boekt zo’n geweldige bowlingbaan eenvoudig met eten en drinken of met andere belevenissen. Familiefeestje? Ga bowlen! Iets te vieren met het bedrijf of met de afdeling? Of willen jullie gewoon als vriendengroep iets leuks gaan doen? Een bowling arrangement is hartstikke leuk, gezellig én lekker.

bowlen nijmegen

Gezellig bowlen met elkaar

Bowlen is een echt groepsuitje. Het leuke van bowlen is dat iedereen kan meedoen en in elke setting gaaf is om te doen. Met een stel vrienden of vriendinnen, tijdens een vrijgezellenfeest, maar ook met collega’s van het werk. Tijdens een familiefeest kunnen ook opa en oma en de jongere kinderen meedoen. Kortom, een bowling arrangement biedt jou alles voor een cool feest bij Planet Awesome Nijmegen. Boek je een arrangement bowlen & drinks, dan mogen jullie zoveel drankjes bestellen als je wilt tijdens het programma. Als je trek krijgt dan kan je natuurlijk ook wat lekkers bestellen of ga na afloop eten in het gezellige restaurant. Je kunt ook een bowling arrangement boeken met eten en drinken.

Bowling-002

Bowlingarrangement in soorten en maten

Stel zelf je favoriete bowlingarrangement samen! Ga bowlen en kies nog een tweede activiteit, kies voor bowlen & drinks of voor bowlen met eten en drinken. Je kan bowlen bij Planet Awesome eenvoudig combineren met de indoor activiteit die je ook graag wilt doen. Bowlen en karten, bowlen en Glow in the Dark golf, bowlen en lasergamen of bowlen en VR escape room. Zo maak jij je uitje zo spannend als je wilt! Dagje weg met de zaak? Tijdens een personeelsuitje is het superleuk om ook aan teambuilding te doen. Of juist de competitie te zoeken. Het kan allemaal bij Planet Awesome!

bowling nijmegen

Een arrangement met lekker eten en drinken

Geen zin om voor elk drankje apart te betalen? Boek een bowling arrangement inclusief drinken en geniet van zoveel drankjes als je wilt tijdens het programma. Extra gezellig natuurlijk tijdens het bowlen. Boek je meer spannende activiteiten, dan kan je ook in de pauzes tussen de activiteiten en na afloop iets lekkers te drinken nemen. Willen jullie je dag uit helemaal compleet maken? Dan kan je natuurlijk heerlijk eten in ons restaurant maar je kunt ook een arrangement inclusief eten nemen. Na het bowlen en eventuele andere activiteiten gaan jullie dan genieten van een shared dining in het centrale horeca plein. Supergezellig, superlekker en een fantastische omgeving om na te praten over alle belevenissen van de dag.

bowling pins

Bowling kinderarrangementen

Bowlen is ook geweldig leuk om te doen tijdens een kinderfeestje. De prachtige authentieke banen, de muziek, de hele sfeer is voor kinderen om nooit te vergeten. Op en top feest. Bij een bowling kinderfeestje hoort ook lekker eten. Een heerlijk kindermenu met verse frietjes en een heerlijk snack. De kinderen mogen zoveel limonade drinken als ze willen en krijgen ook nog een lekker ijsje. Na het bowlen even rondkijken bij de andere spectaculaire activiteiten zoals het elektrisch karten mag ook. Misschien mogen jullie ter afsluiting nog wel wat spannende virtuele spelletjes spelen in de arcadehal!

Kom bowlen

Boek nu jouw bowling arrangement