Algemeen

Kan ik bij jullie gratis parkeren?

Planet Awesome beschikt over een eigen parkeerterrein waar voldoende auto's kunnen staan. Parkeren is gratis.

Moet ik verplicht een activiteit spelen?

Nee, dat is niet verplicht. Je kunt bij ons ook gezellig wat eten of drinken. De toegang is gratis!

Verkopen jullie ook cadeaubonnen?

Ja, er zijn op dit moment online cadeaubonnen verkrijgbaar. Je kan kiezen voor een arrangement of een vast bedrag. De cadeaubonnen worden per mail gestuurd. Voor grotere aantallen kunnen we maatwerk leveren en de cadeaubonnen geprint aanleveren.

Cadeaubon bestellen

Waarom hanteren jullie een check-in tijd?

Heb je een activiteit bij ons geboekt? Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

We verwachten je minimaal 30 minuten voor aanvang van de activiteit bij de receptie. Hier nemen we samen alle details van de boeking door. Na de verplichte instructie zijn jullie klaar voor de start van jullie activiteit!

Let op: Mocht je niet op tijd aanwezig zijn waardoor je de instructie mist, kunnen wij deelname aan de activiteit niet garanderen.

Welke maatregelen nemen jullie in de huidige situatie?

De ruimte bij Planet Awesome is gigantisch (in totaal ca. 5200 m2), het inrichten op de 1.5 meter afstand was hierdoor eenvoudig. We beschikken daarnaast in het centrale horeca plein over een klimaatsysteem dat verse buitenlucht naar binnen blaast en aan de andere kant opzuigt en weer naar buiten blaast. Hierdoor ontstaat er een continue stroom van verse frisse lucht in ons pand. Het systeem koelt en verwarmt de lucht tot 21 graden dus hoe warm of koud het buiten ook is binnen voelt de temperatuur comfortabel.

Uiteraard hebben wij goed nagedacht over de veiligheid en een uitgebreid protocol geschreven met verschillende maatregelen die wij nemen! Het doel van dit protocol is om je onder strikte en verantwoorde voorwaarden en maatregelen een awesome beleving te bezorgen. Stap in de wereld van Planet Awesome en vergeet even de dagelijkse drukte en hectiek.

Karten

Hoe hard rijden de elektrische karts?

De elektrische karts beschikken over 2 elektromotoren, met samen een nominaal vermogen van 5.6 kW (7.63 PK) en maximaal 24 kW (32.7 PK), ze wegen 186 kg en hebben een koppel van 95 Nm per wiel. De karts zijn door een professional afgesteld waardoor er een optimale maximum snelheid kan worden gereden die perfect past bij het circuit en de betreffende heat waarin je rijdt.

Let op: door de chicanes en bochten is het knap lastig om de topsnelheid te halen. Deze behaal je alleen op het lange recht stuk.

De karts hebben een boost knop? Hiermee ga je sneller naar de topsnelheid als je hem indrukt, je kunt hem iedere 30 seconden gebruiken!

Hoe lang is de kartbaan?

De kartbaan is 311 meter lang en je rijdt verdeelt over twee verdiepingen. Wist je dat onze kartbaan een kombocht heeft?

Mogen ouders samen met kinderen karten?

Uiteraard mogen ouders in een speciale familieheat met kinderen mee karten. Aan een familieheat mogen alleen kinderen tot en met 13 jaar en ouders deelnemen. De elektrische karts rijden tijdens de familieheat in een veilige snelheid. Hierdoor houden we het voor alle deelnemers leuk, veilig en overzichtelijk!

Let op: Veilig karten met kinderen doen we in een familieheat op een veilige lagere snelheid. Wil je als volwassen persoon harder racen boek dan een volwassen heat (vanaf 14 jaar).

Rijden er ook andere deelnemers tijdens mijn heat?

In totaal kunnen er 9 deelnemers tegelijk in een heat meerijden. Het kan dus voorkomen dat de heat wordt aangevuld met andere deelnemers.

Zie ik mijn rondetijden tijdens het karten?

Jazeker, je ziet je rondetijden heel duidelijk op het grote scherm net na start/finish!

Lasergamen

Hoe groot is de lasergame arena?

De lasergame arena is 500 m2 groot. Je speelt over 2 verdiepingen in een uitdagende wereld vol verassende plekken met genoeg ruimte om je te verschuilen en je tactiek voor te bereiden.

Let op: Er zijn extra elementen toegevoegd aan het spel zoals bommen en mijnen. Je wordt dus niet alleen afgeschoten door je tegenstander ;-)

Speel je solo of in teams?

Het spel kan zowel solo als in teamverband gespeeld worden. We kunnen de groep verdelen in maximaal 3 teams.

Spelen er andere deelnemers mee?

Ja, er spelen normaliter 20 deelnemers mee aan een spel. Echter onder de huidige omstandigheden laten we maximaal 12 deelnemers toe in de lasergame arena. Exclusiviteit is mogelijk voor een meerprijs! Je kunt hiervoor een offerte opvragen.

Ubisoft VR Games

Hoe oud moet je zijn om een VR Escape Game te spelen?

Wij adviseren een leeftijd van minimaal 12 jaar

Met hoeveel personen speel je een VR Escape Game?

Je speelt de escape game met minimaal 2 en maximaal 8 spelers.

Twee of vier spelers:
Je speelt met twee personen in hetzelfde team, met maximaal 4 personen in dezelfde game en probeert binnen 60 minuten alle raadsels samen op te lossen.

Zes of acht spelers:
Jullie spelen het spel op dezelfde manier als 2 of 4 spelers maar worden verdeeld over twee Escape Rooms. Daarna kan de strijd beginnen. Het team die het snelst binnen 60 de raadsels oplost wint!

Zit er een spelvolgorde in de escape games?

Ja, de games worden steeds moeilijker gemaakt door Ubisoft dus om de games optimaal te beleven hanteren wij de onderstaande volgorde.

1. ESCAPE THE LOST PYRAMID
2. BEYOND MEDUSA’S GATE
3. THE DAGGER OF TIME