Nieuwjaarsborrel

Planet Awesome - dé ultieme bestemming voor een onvergetelijke nieuwjaarsborrel! Bij ons draait alles om plezier, spanning en het vieren van speciale momenten met vrienden, familie en collega’s. Stap binnen en ontdek een wereld vol opwinding, waar je kunt karten, bowlen, lasergamen, karaoke zingen en glowgolf spelen - allemaal onder één dak!

vuurwerk
karaoke-kamer-nijmegen

Gelukkig nieuwjaar

Bruisend het nieuwe jaar in!

Laat het nieuwe jaar bruisend beginnen terwijl je samen herinneringen maakt en de competitie aangaat op onze kartbaan. Of daag je vrienden uit voor een leuke pot glowgolf, waar fluorescerende decors de sfeer verhogen. En waarom niet een beetje teambuilding toevoegen met een spannend lasergameavontuur? Of je kunt je innerlijke rockster loslaten tijdens een karaoke-sessie. Zing je favoriete hits en laat je vrienden versteld staan van je verborgen talenten!

En uiteraard kunnen jullie genieten van heerlijke hapjes en drankjes in onze gezellige lounge en bij de activiteiten.

welkomstdrankje

Reserveer je nieuwjaarsborrel

Wij adviseren je graag!

Of je nu met een kleine groep of een groot gezelschap bent, bij Planet Awesome bieden we een onvergetelijke ervaring die perfect is voor het vieren van het nieuwe jaar. Reserveer vandaag nog en maak je klaar voor een avond vol plezier, lachen en onvergetelijke momenten!

Dit formulier maakt gebruik van reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hier van toepassing.