Skylounge

Ontdek een unieke evenementenlocatie die jouw bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en vergaderingen naar een hoger niveau tilt. Gelegen op een prachtige locatie met een adembenemend uitzicht over zowel de kartbaan als het bruisende horecaplein, biedt onze Skylounge een onvergetelijke ervaring voor al uw zakelijke bijeenkomsten.

skalounge Nijmegen
skalounge bedrijfsfeest

Skylounge

Ontdek onze bijzonder skylounge

In onze besloten Skylounge kijk je samen uit over de kartbaan en het centraal gelegen horecaplein. De magische wereld van Planet Awesome in Nijmegen is dé plek om jouw bedrijfsevenement, personeelsuitje of bedrijfsfeest te vieren. Onze Skylounge kan plaats bieden aan een groot gezelschap maar kan ook worden ingericht voor kleinere groepen.

Of je nu op zoek bent naar een inspirerende locatie voor een brainstormsessie, netwerkborrel, een productieve vergadering of een feestelijke viering, de Skylounge is de ideale keuze. Onze ruime en stijlvolle lounge biedt een ontspannen en professionele sfeer die gasten zal betoveren.

Ons ervaren en attente personeel staat klaar om het evenement tot in de puntjes te verzorgen. Of je nu hulp nodig hebt bij het opzetten van de ruimte, cateringopties wilt bespreken of speciale verzoeken hebt, wij staan voor je klaar. We streven ernaar om aan al je wensen te voldoen, zodat jouw evenement vlekkeloos verloopt en de gasten met een glimlach naar huis gaan.

Bel ons
skylounge

Spannende activiteiten

met wow-factor

Bij Planet Awesome gaan we altijd voor de wow-factor. We streven ernaar om je verwachtingen te overtreffen en je te laten genieten van een onvergetelijke ervaring. Ga E-karten op verschillende niveaus, Glow in the dark Golfen, in een Avatar-thema, tegen de achtergrond van een wuivende boom en een levensgrote olifant. Of ga samen Lasergamen in een avontuurlijk decor met verschillende verdiepingen, waarin je je door Neo-Tokyo waant. Kom Bowlen op 12 prachtige banen in een retrosfeer, speel coole Arcade games of ontsnap uit onze Virtual reality escape room door goed samen te werken

sky-lounge bar

Speciale wensen

Er is heel veel mogelijk

Er is écht heel veel mogelijk. In de Skylounge is alles op maat te organiseren. Stel zelf een arrangement samen of laat ons een magisch voorstel doen op basis van jullie wensen en budget. Laat iedereen in de groep zelf kiezen wat hij of zij wil doen of beleef de activiteiten samen. Natuurlijk kunnen we er een wedstrijd tintje aan geven maar het kan juist ook als teambuildingsactiviteit. Van het eten- en drankarrangement tot aan de eigen muziekkeuze. Wij denken graag met je mee om de ervaring uniek en onvergetelijk te maken.

Goed om te weten

wij zijn prima bereikbaar, zowel met de auto (nagenoeg aan de A73), als met het openbaar vervoer. Vanaf station Nijmegen ben je met 10 minuten met de bus bij ons en wij hebben een groot parkeerterrein op eigen terrein. Hier kun je gratis parkeren.

Neem contact met ons op als je meer wilt weten en een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. Bel ons op 024 202 2222 of of mail ons via skylounge@planet-awesome.com

Skylounge aanvraag

Neem contact met ons op

Dit formulier maakt gebruik van reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hier van toepassing.