Skylounge

The sky is the limit

skalounge Nijmegen
skalounge bedrijfsfeest

Skylounge

Ontdek onze bijzonder skylounge

In onze Skylounge, een besloten ruimte van 275 m2 kijk je samen uit over de kartbaan met electrische karts en het centraal gelegen horecaplein. De magische wereld van Planet Awesome in Nijmegen is dé plek om jouw bedrijfsevenement, personeelsuitje of bedrijfsfeest te vieren. Onze Skylounge kan plaats bieden aan een groot gezelschap maar kan ook worden ingericht voor kleinere groepen.

De Skylounge van Planet Awesome is geschikt voor brainstormsessies en trainingen, voor netwerkborrels en productpresentaties en andere evenementen voor bedrijven. Vergaderen met koffie en thee en iets lekkers? Geen probleem. Wil je de vergadering onderbreken voor een heerlijk buffet, een uitgebreide lunch of een aangeklede borrel? Wij organiseren het. Kies je voor vergaderen tijdens openingstijden dan zit je hier rustig, maar heb je toch uitzicht op de kartbaan en een gezellige sfeer om je heen.

Wil je van een vergadering echt iets bijzonders maken dan is het natuurlijk geweldig om zelf ook een activiteit te doen. Grote kans dat jullie na een ritje op de kartbaan met nieuwe inzichten verder gaan. Je kunt gebruikmaken van alle activiteiten

skylounge

Spannende activiteiten

met wow-factor

In Nijmegen vind je 5200 vierkante meter aan spannende activiteiten die stuk voor stuk een wow-factor hebben. Naast E-karten op verschillende niveaus kun je er ook Glow in the dark Golfen, in een Avatar-thema, tegen de achtergrond van een wuivende boom en een levensgrote olifant. Of ga samen Lasergamen in een avontuurlijk decor met verschillende verdiepingen, waarin je je door Neo-Tokyo waant. Kom Bowlen op 12 prachtige banen in een retrosfeer, speel coole Arcade games of ontsnap uit onze Virtual reality escape room door goed samen te werken

sky-lounge bar

Speciale wensen

Er is heel veel mogelijk

Er is écht heel veel mogelijk. In de Skylounge is alles op maat te organiseren. Stel zelf een arrangement samen of laat ons een magisch voorstel doen op basis van jullie wensen en budget. Laat iedereen in de groep zelf kiezen wat hij of zij wil doen of beleef de activiteiten samen. Natuurlijk kunnen we er een wedstrijd tintje aan geven maar het kan juist ook als teambuildingsactiviteit. Van het eten- en drankarrangement tot aan de eigen muziekkeuze. Wij denken graag met je mee om de ervaring uniek en onvergetelijk te maken.

Goed om te weten

wij zijn prima bereikbaar, zowel met de auto (nagenoeg aan de A73), als met het openbaar vervoer. Vanaf station Nijmegen ben je met 10 minuten met de bus bij ons en wij hebben een groot parkeerterrein op eigen terrein. Hier kun je gratis parkeren.

Neem contact met ons op als je meer wilt weten en een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. Bel ons op 024 202 2222 of of mail ons via skylounge@planet-awesome.com

Skylounge aanvraag

Neem contact met ons op

Dit formulier maakt gebruik van reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hier van toepassing.