Klassenuitje

Bij Planet Awesome combineren we plezier en avontuur in een unieke omgeving. Boek op maandag en dinsdag een uniek klassenuitje! Jullie gaan Lasergamen en krijgen daarnaast de optie om te bowlen of 18 holes glow in the dark golf te spelen!

€15,- per leerling. (minimaal 50 leerlingen)

lasergamen studenten Nijmegen

Lasergamen

Activiteit 1

Bij Planet Awesome krijgen kinderen de keuze tussen twee geweldige activiteiten maar iedereen gaat altijd lasergamen en dat heeft een reden.

Lasergamen is een spannend avontuur vol actie en strategie. Ze worden uitgerust met laserguns en betreden een futuristische arena vol obstakels en schuilplaatsen. Het doel? Verover de overwinning door tegenstanders uit te schakelen met laserstralen! Dit is niet alleen een hele coole activiteit en leuk om te spelen, maar onbewust ook teambuilding en samenwerking. Kinderen leren strategisch denken, communiceren en vertrouwen op elkaar tijdens het spelen.

  • Activiteiten voor jong & oud
  • Goed bereikbaar & GRATIS parkeren
  • Magische omgeving
glow golf nijmegen

Glow in the dark Golf

optie 1

Bij ons kunnen kinderen een unieke en magische minigolf ervaring beleven. Ze betreden een prachtig verlichte baan met kleurrijke, fluorescerende decors en uitdagende hindernissen. Het is minigolf zoals je het nog nooit hebt meegemaakt!

Glow in the Dark Golf combineert plezier, concentratie en behendigheid. Kinderen kunnen hun golfvaardigheden tonen terwijl ze genieten van de opwindende sfeer. Elke hole biedt een nieuwe uitdaging en brengt hen in een wereld vol kleur en fantasie.

kinderfeestje bowlen

Bowlen

Optie 2

Tijdens dit klassenuitje kunnen kinderen niet alleen genieten van een leuke en sportieve bowlingervaring, maar ook van de gezellige sfeer en het samenzijn met klasgenoten. Het is de ideale gelegenheid om de teamgeest te bevorderen en elkaar beter te leren kennen.

Onze bowlingbanen zijn perfect voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Met automatische bumpers kunnen zelfs de jongste bowlers een geweldige tijd hebben. Wie gooit als eerste een strike?

Offerte aanvragen