Karaoke Arrangementen

Bereid je voor om het podium te betreden in jullie eigen Karaoke VIP Room om je zangtalent te laten schitteren! Zing je favoriete hits en beleef een onvergetelijke avond vol plezier en entertainment. Kom en laat je stem horen! 🎤🎶 Boek nu je karaoke-ervaring bij Planet Awesome!

Japanese house

Karaoke Zingen

VIP Rooms

Bij Planet Awesome geloven we dat muziek de kracht heeft om mensen samen te brengen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Daarom hebben we state-of-the-art karaoke-VIP Rooms gecreëerd die jou en je vrienden in staat stelt om je favoriete hits te zingen in een levendige en gastvrije omgeving.

Het beste van alles is dat je niet alleen hoeft te zingen. Nodig je vrienden, familie of collega's uit om mee te doen aan deze muzikale belevenis. Geniet van elkaars optredens, moedig elkaar aan en creëer samen een vrolijke sfeer waar iedereen zich gewaardeerd voelt.

Boek je tickets
Arabic House

Shine Like a Star!

+46.000 liedjes

De professionele geluidsinstallatie samen met de uitgebreide catalogus van +46000 nummers zorgen voor een meeslepende en professionele karaoke-ervaring. De muziekcatalogus omvat alle genres, van populaire hits tot tijdloze klassiekers. Of je nu een rockster wilt zijn zoals Freddie Mercury, je innerlijke diva wilt kanaliseren zoals Beyoncé, kiest voor de tik-tok categorie of gewoon wilt meezingen met de nieuwste top 40-hits, onze Vip Karaoke Rooms bieden voor elk wat wils.

Of je nu een verjaardagsfeest, een vrijgezellenfeest, een teambuilding-evenement of gewoon een leuke avond uit plant, de VIP karaoke Rooms zijn een ideale keuze voor een onvergetelijke ervaring. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat je je welkom voelt en dat je de hele avond in de schijnwerpers staat.

Wacht niet langer! Verzamel je zangpartners en kom naar Planet Awesome voor een karaoke-ervaring als geen ander. Boek nu je avond vol muziek en plezier en creëer herinneringen die je nog lang zult koesteren. Kom bij ons zingen en maak van elke noot een memorabel moment! 🎤🎶

Boek jouw sessie
Cheeseburger

Eten en Drinken in Stijl

Bij Planet Awesome geloven we dat karaoke zingen niet alleen een activiteit is, het is een complete ervaring. En daar hoort natuurlijk heerlijk eten en drinken bij! Onze karaoke VIP Rooms zijn de ultieme plek om je innerlijke rockster naar voren te brengen, terwijl je geniet van smaakvolle lekkernijen en verfrissende drankjes.

Onze menukaart is samengesteld met liefde voor lekker eten en biedt een breed scala aan gerechten. Van pizza's, awesome burgers en schnitzels, platters tot snacks, we hebben opties voor elke smaak. Vergeet niet onze uitgebreide drankkaart met verfrissende cocktails, ambachtelijke bieren en frisdranken.

Are yo ready to sing?

Boek nu jouw karaoke arrangement