Verjaardag

Heb je zin om je verjaardag op een geweldige manier te vieren? Ga superleuke indoor activiteiten doen bij Family Entertainment Center Planet Awesome Nijmegen. Te gekke games in een magische wereld, spanning, gezelligheid en heerlijk eten. Voor elk verjaardagsfeest! Kinderfeest, familiefeest maar ook voor vrijgezellenfeestjes of om de verjaardag van je bedrijf te vieren. Ga elektrisch karten, bowlen, VR escapen, minigolf spelen of lasergamen. Een fantastische belevenis in een awesome omgeving.

verjaardag vieren nijmegen
Bowlen nijmegen

Oergezellig en superspannend

Je verjaardag vieren bij Planet Awesome is altijd fantastisch. Of je nou 10, 20 of 60 wordt. Voor alle leeftijden zijn er hartstikke leuke indoor activiteiten en succes is gegarandeerd. Kies uit de vele arrangementen voor extra korting op je activiteiten en combineer met eten of met drinken. Je gezelschap zal een heerlijke dag hebben en jij zult 100% genieten van jouw dag. Er zijn allerlei soorten verjaardag uitjes maar bij Planet Awesome vind je ze allemaal onder één dak. Spanning, avontuur, magische momenten, sensatie, lekker eten en natuurlijk is het op en top gezellig.

Online boeken
borrelen nijmegen

Verjaardagsfeest locatie voor groepen

Hoe groot of gemêleerd je gezelschap ook is, bij Planet Awesome kan je je verjaardag op een heel bijzondere manier vieren. Het is dé verjaardagsfeest locatie van Nijmegen en omstreken. Je kunt bij Planet Awesome geweldig leuke indoor activiteiten doen, het hele jaar door, weer of geen weer. Je verjaardagsfeest kan dus altijd gewoon doorgaan, ook als het koud is, regent of stormt. Bij Planet Awesome is voldoende (gratis) parkeerruimte voor je verjaardagsvisite. Ga gezellig met elkaar bowlen of sla een balletje bij Glow in the Dark golf. Een fantastische wereld vol magische momenten.

Verjaardagfeest boeken
glowgolf. nijmegen

Arrangementen

Planet Awesome heeft allerlei superdeals voor jou! Combineer de activiteiten die je wilt doen en krijg meteen korting. Karten & bowlen, Karaoke, lasergamen en VR escapen en alle andere mogelijke combinaties kan je direct online boeken. Breid je arrangement uit met drinken, dan mag je zoveel drankjes bestellen als je wilt tijdens en tussen je activiteiten zolang als je arrangement duurt. Super gezellig tijdens het bowlen! Ook lekker eten? Kies dan voor shared dining of een van de gerechten van de a la carte kaart in het gezellige restaurant.

lasergamen in nijmegen

Spannende activiteiten

Houd je van spanning en sensatie? Kies dan voor elektrisch karten, VR escapen en lasergamen. Stuk voor stuk sensationeel, spannend en uitdagend. Lekker snel racen op het multi-level kartcircuit en je vrienden en familie laten zien wat je kunt en durft. Lasergamen is bij Planet Awesome absoluut helemaal te gek. Ontzettend spannend en in een fantastische lasergame arena. VR escapen is echt iets voor groepen, jouw verjaardagsvisite bijvoorbeeld. Lukt het jullie om uit deze bijzondere virtual reality wereld te ontsnappen?

Boek je activiteit
bowling nijmegen

Blije gezichten

Jouw genodigden zullen zeker weten ontzettend genieten van een bezoek aan Planet Awesome. Iedereen kan zijn of haar favoriete activiteiten doen en avonturen beleven. Opa en oma kunnen ook mee. Ze kunnen gezellig meedoen met bowlen of Glow in the Dark golf en misschien willen ze zelfs wel eens ervaren hoe het is om in zo’n elektrische kart te racen. Misschien bekijken zij liever alle activiteiten vanuit het centraal gelegen restaurant en zien zij de kinderen en kleinkinderen genieten met een lach op hun gezicht. Een kostbare dag om nooit te vergeten.

kinderfeestje nijmegen

Kinderfeestje bij Planet Awesome

Je kinderfeestje vieren bij Planet Awesome is natuurlijk helemaal te gek. Wat willen en mogen jullie allemaal gaan doen? Bowlen op een van de 12 authentieke bowlingbanen? Misschien gaan jullie wel lasergamen! Fantastisch om met je vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Superspannend. Bij een kinderfeestje hoort een heerlijk kindermenu (friet en snack), en een ijsje. Dat wordt dus 100% genieten!

Kinderfeestje boeken
eten planet awesome

Lekker eten en drinken tijdens verjaardag uitjes

Dat hoort natuurlijk ook bij verjaardag uitjes: lekker eten en drinken. En dat kan fantastisch bij Planet Awesome. Boek je een arrangement met eten dan maken wij heerlijke gerechten op basis van het shared dining concept eventueel inclusief drinken. In het restaurant kan je je vrienden en familie ook trakteren op koffie met gebak en op heerlijke a la carte maaltijden.

Vier je verjaardag bij Planet Awesome

en heb een fantastische dag!