Bedrijfsuitje

Op zoek naar een geschikte locatie voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest? Family Entertainment Center Planet Awesome Nijmegen biedt geweldige groepsactiviteiten van 10 tot 1000 personen voor gezelligheid, teambuilding en competitie. Gaan jullie tijdens het personeelsfeest bowlen met eten of elektrisch karten met eten? Zoeken jullie naar ultieme spanning & sensatie ga dan lasergamen of VR escapen. Er zijn diverse arrangementen voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest uiteraard inclusief eten en drinken.
Het is ook mogelijk om Planet Awesome vanaf 450 personen exclusief af te huren!

skalounge Nijmegen
bedrijfsfeest nijmegen

Supergezellige feestjes

Een totaal andere omgeving: Planet Awesome is magisch en bijzonder. Elkaar leren kennen in een totaal andere setting. Compleet andere dingen doen in teamverband en werken aan teambuilding. Het kan allemaal. Betreft het een afdelingsuitje dan is een activiteit met lekker eten een geweldige belevenis. Jullie kunnen elkaar aftroeven op het kartcircuit of achterna zitten bij het lasergamen. Hebben jullie vooral zin in gezelligheid dan is bowlen een geweldige optie. Ook bowlen is bij Planet Awesome gaaf. Jullie spelen op sfeervolle authentieke bowlingbanen. Zin in een rondje midgetgolf? Laat je verrassen door de magische wereld van Glow in the Dark golf.

borrelen nijmegen

Er op uit met het personeel

Af en toe iets gezelligs doen, iets compleet anders, is goed voor de sfeer onder collega’s. Er is tijd om bij te praten, elkaar beter te leren kennen. En vooral tijd elkaar eens van een heel andere kant te leren kennen. De groepsuitjes van Planet Awesome zijn ook nog eens heel bijzonder en allemaal indoor, dus ook als het regent kan je 100% genieten. Het kartcircuit is multi-level: je rijdt over meerdere verdiepingen. De lasergame arena is gewoonweg fantastisch. Er zijn 12 sfeervolle authetieke bowlingbanen en niet te vergeten de magische omgeving van Glow in the Dark golf en de fantastische VR escape rooms. Bij Planet Awesome kan je ook terecht voor je verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, familiefeest en bedrijfsfeest of zomaar, omdat je zin hebt in een awesome dag.

sfeer planet awesome

Arrangementen voor bedrijfsuitje of personeelsfeest

Gaan jullie met het bedrijf naar Planet Awesome voor een bedrijfsfeest? Stel een arrangement samen of laat iedereen zelf kiezen wat hij of zij wil doen. Na afloop gezamenlijk genieten van een heerlijke shared dining met een lekker drankje. Wij hebben allerlei geweldige arrangementen met extra korting. Je kunt bijvoorbeeld bowlen en karten, bowlen en lasergamen of speel Glow in the Dark golf en ga elektrisch karten. Kijk bij onze deals wat je allemaal kunt doen. Bij een uitje hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken. Er zijn verschillende arrangementen inclusief eten en drinken.

buffetten

Personeelsuitjes inclusief eten en drinken

Veel van onze arrangementen zijn te boeken inclusief eten en drinken. Zo geniet iedereen van een compleet verzorgde dag met alles wat je maar kan wensen. Een bedrijfsfeest om nooit te vergeten. Eerst superleuke en spannende indoor activiteiten doen, dan lekker eten. Boek je een arrangement inclusief drinken dan kan je tijdens de duur van je arrangement bij Planet Awesome onbeperkt drankjes bestellen. Ook erg leuk voor tijdens het bowlen. Boek je een arrangement inclusief eten dan gaan jullie gezellig met elkaar genieten van lekkere shared dining gerechten in het sfeervolle restaurant. Een heerlijk moment om bij te praten over de belevenissen van de dag.

horeca-pa

Het restaurant van Planet Awesome

Naast de shared dining gerechten kan je ook tijdens het bedrijfsfeest gebruik maken van de a la carte kaart in het restaurant. Het restaurant is leuk gelegen, centraal en met uitzicht op de activiteiten. Hier geniet je van koffie of thee met gebak of van een heerlijk frietje of ander gerecht. De kaart is gevarieerd en bijzonder. Wij bieden namelijk internationale toppings voor friet zodat je ook tijdens het eten even in een andere wereld stapt. Planet Awesome is hét adres voor bedrijfsuitje of personeelsfeest.

teambuilding nijmegen

Teambuilding en gezelligheid

Met de afdeling op stap om de onderlinge band te verstevigen? Doe aan teambuilding bij Planet Awesome in onze VR escape rooms. Ze zijn helemaal te gek en zonder teamwork komen jullie er niet uit. Vooral zin in gezelligheid? Ga bowlen en Glow in the Dark golf spelen. Twee maal een uur op en top genieten met een stukje competitie in een magische wereld. Na afloop eten in het restaurant maakt dit personeelsuitje helemaal af.

Laat je personeel genieten van magische momenten en gezelligheid