Bedrijfsuitje

Op zoek naar een geschikte locatie voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest? Family Entertainment Center Planet Awesome Nijmegen biedt geweldige groepsactiviteiten van 10 tot 1000 personen voor gezelligheid, teambuilding en competitie. Gaan jullie tijdens het personeelsfeest karaoke zingen en eten, glow in the dark golf spelen en eten, bowlen met eten of karten met eten? Zoeken jullie naar ultieme spanning & sensatie ga dan lasergamen of VR escapen. Er zijn diverse arrangementen maar ook maatwerk is mogelijk voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest uiteraard inclusief eten en drinken.
Het is ook mogelijk om Planet Awesome exclusief af te huren!

skalounge Nijmegen

Ultieme bestemming

sensationele bedrijfsuitjes!

Stel je voor: je team komt bij elkaar voor een adrenalineverhogende kartwedstrijd, waar iedereen zijn innerlijke coureur kan laten zien op onze uitdagende baan. Na de race staat er een smakelijk buffet voor je klaar, waar je kunt genieten van een welverdiende maaltijd en de opwinding van de race onder het genot van een heerlijk drankje met elkaar kunt delen.

Maar dat is nog niet alles! Planet Awesome biedt ook een bowlingbaan waar je kunt pronken met je vaardigheden en strikes kunt scoren. Of waarom daag je je collega's niet uit voor een spannende ronde glow-in-the-dark golf? Terwijl je door onze unieke 18-holesbaan navigeert, verlicht door kleurrijke lichten en meeslepende muziek, ontstaat er een speels competitieve sfeer die zorgt voor veel gelach en plezier.

En natuurlijk mag een episch lasergame-avontuur niet ontbreken op jullie bedrijfsfeest. Betreed onze futuristische arena, gewapend met een lasergeweer, en ga de strijd aan met je collega's in een spannend spel. Na de intense strijd kun je ontspannen in onze gezellige lounge, waar je kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Planet Awesome is niet zomaar een feestlocatie. Het is een plek waar teambuilding, plezier en culinaire genoegens samenkomen. Dus waar wacht je nog op? Maak van je bedrijfsfeest een onvergetelijke ervaring bij Planet Awesome. Laat je team genieten van een dag vol avontuur, teambuilding en heerlijk eten, en creëer herinneringen die nog lang zullen nazinderen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijfsevenement naar een hoger niveau kunnen tillen!

Offerte opvragen
bowlen nijmegen

Er op uit met het personeel

Af en toe iets gezelligs doen, iets compleet anders, is goed voor de sfeer onder collega’s. Er is tijd om bij te praten, elkaar beter te leren kennen. En vooral tijd elkaar eens van een heel andere kant te leren kennen. De groepsuitjes van Planet Awesome zijn ook nog eens heel bijzonder en allemaal indoor, dus ook als het regent kan je 100% genieten. Het kartcircuit is multi-level: je rijdt over meerdere verdiepingen. De lasergame arena is gewoonweg fantastisch. Er zijn 12 sfeervolle authetieke bowlingbanen en niet te vergeten de magische omgeving van Glow in the Dark golf en de fantastische VR escape rooms. Bij Planet Awesome kan je ook terecht voor je verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, familiefeest en bedrijfsfeest of zomaar, omdat je zin hebt in een awesome dag.

sfeer planet awesome

Arrangementen voor bedrijfsuitje of personeelsfeest

Gaan jullie met het bedrijf naar Planet Awesome voor een bedrijfsfeest? Stel een arrangement samen of laat iedereen zelf kiezen wat hij of zij wil doen. Na afloop gezamenlijk genieten van een heerlijk en awesome buffet met een lekker drankje. Wij hebben allerlei geweldige arrangementen met extra korting. Je kunt bijvoorbeeld bowlen en karten, bowlen en lasergamen of speel Glow in the Dark golf en ga elektrisch karten. Bij een uitje hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken. Er zijn verschillende arrangementen inclusief eten en drinken.

buffetten

Personeelsuitjes inclusief eten en drinken

Veel van onze arrangementen zijn te boeken inclusief eten en drinken. Zo geniet iedereen van een compleet verzorgde dag met alles wat je maar kan wensen. Een bedrijfsfeest om nooit te vergeten. Eerst superleuke en spannende indoor activiteiten doen, dan lekker eten. Boek je een arrangement inclusief drinken dan kan je tijdens de duur van je arrangement bij Planet Awesome onbeperkt drankjes bestellen. Ook erg leuk voor tijdens het bowlen. Boek je een arrangement inclusief eten dan gaan jullie gezellig met elkaar genieten van een awesome buffet in het sfeervolle restaurant. Een heerlijk moment om bij te praten over de belevenissen van de dag.

Maak van je bedrijfsuitje een onvergetelijke ervaring