Netwerkborrel

Netwerkborrels zijn heel belangrijk, maar veel mensen zijn er geen liefhebber van. Je gaat erheen om contacten te leggen maar kent er vrijwel niemand. Je moet steeds buiten je comfortzone, gezellig doen en interessante gesprekken voeren. Voor veel mensen is het een regelmatig terugkerende opgave. Organiseer je een netwerkborrel bij Planet Awesome dan maak je er een feestje van. Iedereen gaat graag naar een omgeving waar wat te beleven valt en een gezellige sfeer heerst. Het netwerken gaat dan als vanzelf. Bij Planet Awesome organiseer je de gaafste netwerkborrels, voor businessclubs en bedrijven en voor alle andere clubs en verenigingen. Niet alleen is de omgeving super leuk en ontspannend, je kunt er ook heerlijk eten en drinken en gave activiteiten doen als je dat wil. Zo combineer je netwerken met gezelligheid en vindt iedereen het leuk om deel te nemen aan netwerkborrels. Het werkt drempelverlagend als je een netwerkborrel organiseert bij Planet Awesome.

netwerkborrel nijmegen

Netwerkborrel op maat

Elke netwerkborrel is natuurlijk weer anders. Voor grote en kleine groepen, vooral als gezellig moment of juist bedoeld als informatieve bijeenkomst en alles wat daartussen zit. Alle soorten netwerkborrels kun je organiseren bij Planet Awesome. Wij overleggen graag met je en zorgen voor de perfecte ambiance. Op regelmatige basis netwerkbijeenkomsten organiseren kan ook. Misschien willen jullie jaarlijks of vaker voor je businessclub een uitgebreide netwerkborrel organiseren met alles erop en eraan. Wat je ook wilt, Planet Awesome organiseert het. In een gezellige sfeer nader kennismaken met collega’s, concullega’s, met nieuwe en vaste klanten en anderen. Onder het genot van een drankje en een lekker hapje. Misschien hebben jullie ook wel zin om elkaar eens van een heel andere kant te leren kennen! Tijdens een van onze gave activiteiten.

Offerte
horeca-plein

De ruimte

Binnen vind je een groot aantal super leuke activiteiten zoals een kartbaan, bowlingbanen en je kunt er lasergamen of Glow in the dark golf spelen. Op de eerste etage ligt onze sky-lounge. Een grote, gezellige ruimte met uitzicht op de activiteiten die op de begane grond liggen. De sky-lounge biedt veel mogelijkheden: er kunnen kleine gezelschappen in intiemere sfeer bijeenkomen bijvoorbeeld voor een vergadering of brainstormsessie, maar ook grote gezelschappen tot zo’n 200 personen kunnen hier een fantastische netwerkborrel organiseren. Brainstormen in een inspirerende omgeving, vergaderen met een beetje meer of met een leuke activiteit. Ook voor trainingen en teambuilding zit je bij ons goed! Speel strategische spellen zoals lasergamen en virtueel escapen. In groepjes of in groepjes tegen elkaar. Alles is mogelijk.

sky-lounge Nijmegen

Netwerken met plezier

Naast het netwerken en borrelen kun je het zo leuk maken als je zelf wilt. Tussendoor een balletje gooien op de bowlingbaan, een rondje Glow in the dark golf spelen, elkaar uitdagen op de kartbaan of achternazitten in de lasergame arena. Er zijn ook arcade spellen en virtuele spellen die je kunt spelen. Het is geheel aan jou of je je netwerkborrel wilt combineren met activiteiten.

Bel ons voor meer info
eten en drinken Planet awesome

Lekker eten en drinken

Bij netwerkborrels horen natuurlijk lekkere hapjes en drankjes. Daar zorgen wij voor. Wij organiseren elk soort catering. Koffie en thee met iets lekkers, een goed aangeklede lunch, overheerlijke borrelhapjes maar natuurlijk ook uitgebreide diners. In overleg organiseren wij de catering geheel volgens jouw wensen. Een bezoek aan Planet Awesome is geschikt voor iedereen, jong en oud en vooral ook voor samengestelde groepen.

NETWERKEN OP EEN SUPER LEUKE LOCATIE

IN COMBINATIE MET ACTIVITEITEN