Netwerkborrel

Planet Awesome, dé ideale locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke en stimulerende omgeving voor hun volgende netwerkborrel. Bij ons draait alles om het creëren van waardevolle verbindingen en het bevorderen van professionele relaties in een ontspannen en inspirerende setting.

netwerkborrel nijmegen
sky-lounge Nijmegen

Awesome netwerkborrel

Connect in een magische omgeving!

Of je nu een informele bijeenkomst wilt organiseren voor jouw team, partners, klanten of potentiële klanten, bij Planet Awesome bieden we de perfecte ambiance om te netwerken en ideeën uit te wisselen. Onze trendy locatie biedt een verscheidenheid aan ruimtes, van een gezellige lounge tot een groot horeca-plein, zodat je de perfecte setting kunt kiezen die past bij de doelstellingen van jouw bedrijfsevenement.

Offerte
bowlingbaan planet awesome Nijmegen

Activiteiten & Horeca

Gezellig, leuk en lekker!

Geniet van heerlijke hapjes en drankjes terwijl je nieuwe contacten legt en bestaande relaties versterkt. Onze professionele en vriendelijke medewerkers staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw netwerkborrel vlekkeloos verloopt, van het plannen tot de uitvoering.

Naast het netwerken bieden we ook een scala aan activiteiten, zoals karten, bowlen, lasergamen, karaoke zingen en glowgolf spelen, waarmee je jouw gasten een onvergetelijke ervaring kunt bieden die hen nog lang zal bijblijven.

Netwerken met plezier

Of je nu een kleine netwerkborrel organiseert of een grootschalig evenement plant, bij Planet Awesome streven we ernaar om aan al jouw wensen te voldoen en jouw netwerkborrel tot een groot succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw evenement te bespreken en maak je klaar voor een avond vol netwerken, plezier en inspiratie!

Dit formulier maakt gebruik van reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hier van toepassing.

NETWERKEN OP EEN SUPER LEUKE LOCATIE

IN COMBINATIE MET ACTIVITEITEN