Netwerkborrel

Netwerkborrels zijn heel belangrijk, maar veel mensen zijn er geen liefhebber van. Je gaat erheen om contacten te leggen maar kent er vrijwel niemand. Je moet steeds buiten je comfortzone, gezellig doen en interessante gesprekken voeren. Voor veel mensen is het een regelmatig terugkerende opgave. Organiseer je een netwerkborrel bij Planet Awesome dan maak je er een feestje van. Iedereen gaat graag naar een omgeving waar wat te beleven valt en een gezellige sfeer heerst. Het netwerken gaat dan als vanzelf. Bij Planet Awesome organiseer je de gaafste netwerkborrels, voor businessclubs en bedrijven en voor alle andere clubs en verenigingen. Niet alleen is de omgeving super leuk en ontspannend, je kunt er ook heerlijk eten en drinken en gave activiteiten doen als je dat wil. Zo combineer je netwerken met gezelligheid en vindt iedereen het leuk om deel te nemen aan netwerkborrels. Het werkt drempelverlagend als je een netwerkborrel organiseert bij Planet Awesome.

netwerkborrel nijmegen

Netwerkborrel op maat

Elke netwerkborrel is natuurlijk weer anders. Voor grote en kleine groepen, vooral bedoeld als gezellig moment of juist bedoeld als informatieve bijeenkomst en alles wat daartussen zit. Alle soorten netwerkborrels kun je organiseren bij Planet Awesome. Wij overleggen graag met je en zorgen voor de perfecte ambiance. Op regelmatige basis netwerkbijeenkomsten organiseren kan ook. Misschien willen jullie jaarlijks of vaker voor je businessclub een uitgebreide netwerkborrel organiseren met alles erop en eraan. Wat je ook wilt, Planet Awesome organiseert het. In een gezellige sfeer nader kennismaken met collega’s, concullega’s, met nieuwe en vaste klanten en anderen. Onder het genot van een drankje en een lekker hapje. Misschien hebben jullie ook wel zin om elkaar eens van een heel andere kant te leren kennen! Tijdens een van onze gave activiteiten.

Offerte
netwerkborrel

De ruimte

Planet Awesome is gevestigd in Nijmegen en is prima bereikbaar zowel per auto als met het openbaar vervoer. Je parkeert eenvoudig op ons grote parkeerterrein, geheel gratis. Vanaf station Nijmegen bereik je ons in een minuut of 10 met de bus.

Binnen vind je een groot aantal super leuke activiteiten zoals een kartbaan, bowlingbanen en je kunt er lasergamen of Glow in the dark golf spelen. Op de eerste etage ligt onze business lounge. Een grote, gezellige ruimte met een leuk uitzicht op de activiteiten die op de begane grond liggen. De business lounge biedt veel mogelijkheden: er kunnen kleine gezelschappen in intiemere sfeer bijeenkomen bijvoorbeeld voor een vergadering of brainstormsessie, maar ook grote gezelschappen tot zo’n 200 personen kunnen hier een fantastische netwerkborrel organiseren. Brainstormen in een inspirerende omgeving, vergaderen met een beetje meer of met een leuke activiteit. Ook voor trainingen en teambuilding zit je bij ons goed! Speel strategische spellen zoals lasergamen en virtueel escapen. In groepjes of in groepjes tegen elkaar. Alles is mogelijk.

Netwerken met plezier

Planet Awesome opent om 15:00 uur haar deuren voor het publiek. Van ‘s morgens tot de openingstijd is het dus heel rustig en organiseren wij allerlei activiteiten voor onder meer bedrijven: netwerkborrels en brainstormsessies, productpresentaties, trainingen en vergaderingen. Je kunt het zo leuk maken als je zelf wilt. Tussendoor een balletje gooien op de bowlingbaan, een rondje Glow in the dark golf spelen, elkaar uitdagen op de kartbaan of achternazitten in de lasergame arena. Er zijn ook arcade spellen en virtuele spellen die je kunt spelen. Het is geheel aan jou of je je netwerkborrel wilt combineren met activiteiten. Het is natuurlijk ook gezellig om de netwerkborrel te organiseren als Planet Awesome is geopend: gezellige geluiden en bedrijvigheid verhogen de sfeer en maken van het geheel een feestje.

eten

Lekker eten en drinken

Bij netwerkborrels horen natuurlijk lekkere hapjes en drankjes. Daar zorgen wij voor. Wij organiseren elk soort catering. Koffie en thee met iets lekkers, een goed aangeklede lunch, overheerlijke borrelhapjes maar natuurlijk ook uitgebreide diners. In overleg organiseren wij de catering geheel volgens jouw wensen. Een bezoek aan Planet Awesome is geschikt voor iedereen, jong en oud en vooral ook voor samengestelde groepen.

Kosten netwerkborrel

De kosten van een netwerkborrel hangen af van de producten die je afneemt. Wij geven altijd een gespecificeerde offerte vooraf. In veel gevallen is geen huur verschuldigd voor de businesslounge. Je kunt het zo voordelig of uitgebreid maken als je zelf wilt. Met of zonder diner of lunch en met of zonder superleuke activiteiten. Je kunt je bezoekers natuurlijk ook zelf laten kiezen of zij een activiteit willen doen, voor eigen rekening. Bel ons gerust voor overleg als je een netwerkborrel of andere activiteit wilt organiseren en meer wilt weten over alle mogelijkheden.

Offerte aanvragen

NETWERKEN OP EEN SUPER LEUKE LOCATIE

IN COMBINATIE MET ACTIVITEITEN