Vrijgezellenfeest Nijmegen

Zoek je een leuke locatie om een geweldige vrijgezellenfeest Nijmegen te vieren? Kies voor Family Entertainment Center Planet Awesome en je bent zeker van een te gek vrijgezellenfeest. Bol van spanning en sensatie, magische momenten, plezier en gezelligheid. Zo’n bijzonder feestje verdient een bijzondere locatie en activiteiten om nooit te vergeten. Zowel voor mannen als voor vrouwen de leukste en meest spannende bachelor party.

teamuitje nijmegen
sfeer planet awesome

Bachelor party voor mannen en vrouwen

Iedereen kan bij Planet Awesome een zalige dag beleven. Je bent in een compleet andere wereld, weg van het normale leven. Je kan van alles doen: elektrisch karten, lasergamen, bowlen, VR escapen, Glow in the Dark golf spelen of arcadespellen spelen. Niks is bij Planet Awesome gewoon, alles is bijzonder en magisch. En dat is precies wat je nodig hebt tijdens een vrijgezellenfeest! Zowel mannen als vrouwen vinden het geweldig even helemaal uit hun dak te gaan tijdens het elektrisch karten. Lekker hard racen over het multi-level kartcircuit tijdens je vrijgezellenfeest Gelderland of je verbazen in de magische wereld van Glow in the Dark golf. Alle activiteiten zijn indoor, dus weer of geen weer, je kunt altijd genieten.

Reserveren
Arcade-001

Onvergetelijk vrijgezellenfeest met je vrienden

De laatste keer dat je met je vrienden of vriendinnen op stap gaat voordat je gaat trouwen. Dat moet een speciaal feestje worden en dat lukt zeker als je naar Planet Awesome gaat. Jullie kiezen de activiteiten die je wilt doen en genieten van spannende momenten. Zin om ook gezellig bij te kletsen? Ga bowlen op een van de sfeervolle authentieke bowlingbanen. Ook te boeken inclusief drinken en/of in combinatie met een andere activiteit. Willen jullie kijken hoe sterk de vriendenband is? Laat je tijdens de bachelor party opsluiten in de VR escape room. Lukt het jullie op tijd te ontsnappen? Naast de indoor activiteiten die je boekt kan je lekker eten in het restaurant en superleuke arcadespellen spelen in de arcadehal.

Boek je arrangement
lasergamen in nijmegen

Arrangementen voor vrijgezellenfeestjes

Als je kiest voor een van de arrangementen van Planet Awesome, dan heb je meteen een aantrekkelijke korting. Er is een grote keuze. Je kunt twee indoor activiteiten van je keuze combineren. Ga bijvoorbeeld Karaoke zingen een uur bowlen of combineer met een uur Glow in the Dark spelen. Of speel de meest sensationele activiteiten: lasergamen in onze awesome lasergame arena en elektrisch karten. Ook de VR escaperooms zijn geweldig en een ware belevenis. Je combineert je arrangement altijd eenvoudig met drinken zodat je tijdens het bowlen en in de pauzes tussen de andere activiteiten onbeperkt kunt genieten van verkoelende drankjes. Wil je ook lekker eten tijdens je vrijgezellenfeest Nijmegen, neem dan een arrangement inclusief shared dining. Op en top gezellig samenzijn in ons centraal gelegen restaurant.

awesome tasting

Lekkere gerechten met awesome toppings

Bij Planet Awesome zijn twee mogelijkheden om lekker te eten: heerlijke gerechten op basis van shared dinging, of eten jullie liever a la carte? Het restaurant is mooi centraal gelegen en biedt jullie een leuk uitzicht op de activiteiten. De kaart is awesome en uitgebreid. Lekker genieten van een zoete snack of van frietjes bijvoorbeeld. Wij serveren geweldige internationale toppings over de friet zodat je te gekke combinaties kunt maken.

vriendenuitje nijmegen

Vrijgezellenfeestjes en andere feestjes

Bij Planet Awesome wordt elk feestje bijzonder: van vrijgezellenfeest tot bedrijfsfeest, kinderfeestje en familiefeest. Of kom samen genieten van een geweldige dag. Je kunt bij ons even helemaal uit je dagelijkse leven stappen, zo de magische wereld in. Gekke dingen doen zoals hard racen over het kartcircuit of je vrienden achterna zitten in de lasergame arena. Lekker eten en drinken maken je feest compleet.

Vrijgezellenfeest bij Planet Awesome

en je hebt een fantastische bachelor party