Horeca

Bij Planet Awesome geniet je van allerlei lekkernijen en heb je een perfect uitzicht over de activiteiten! In onze sfeervolle horeca ruimte is plek voor meer dan 300 gasten. Daarnaast kunnen wij gezelschappen tot 200 gasten ontvangen in een luxe Sky-Lounge. Onze chef-kok neemt jullie mee op reis over de planeet en verrast met sublieme smaken. Onze barkeeper zorgt voor een verrassende borrel aan de bar en de gastheer/gastvrouw zorgt voor een feestje aan tafel. Geniet samen van een goed glas Franse wijn, vers getapte speciaal biertjes, luxe cocktails of glas bubbels.

Beleef de unieke ervaring van Planet Awesome!

horeca nijmegen

Sfeervol horeca plein

Samen genieten

Wij nodigen jullie van harte uit in ons horeca plein om samen te genieten van heerlijke gerechten of een drankje. Neem plaats in een sfeervolle omgeving met luxe twist en laat je verrassen. Er is een uitgebreide kaart met allerlei heerlijkheden.

Kom gerust langs, gratis toegang, het spelen van een activiteit is niet verplicht (maar wel leuk) en er zijn voldoende parkeerplaatsen waar je gratis kan parkeren.

Let op: wij frituren friet en snacks niet apart van elkaar!

Programma

  • Check-in 15 minuten voor aanvang
  • Lunch, diner of borrel Geniet van heerlijke gerechten en dranken
  • Einde programma
  • Gratis parkeren
  • Optimaal klimaatsysteem 20°C
  • Sfeervolle industriële setting
eten

Lunch & Diner

Laat je verrassen

In het centraal gelegen horeca plein kun je genieten van overheerlijke gerechten! Voor lunch hebben we keuze uit diverse sandwiches of een portie loaded fries. Voor het diner hebben we verschillende burgers & schnitzels en speciaal voor de kids, de optie voor een kindermenu.

Daarnaast is er de mogelijkheid om voor groepen vanaf 15 personen een Awesome buffet te boeken.

Bekijk hieronder de samenstelling van het buffet:

Carpaccio salade - Aardappel salade - Rundvlees salade - Vis Salade.
Beenham in rode wijnsaus - Diamant Haas in champignonroomsaus - Kip in Tikka Masala saus - Vegaballetjes in hoisinsaus - Gamba’s in wittewijnsaus - Gegratineerde Witlof in een gorgonzola kaas saus met peer en gebakken spekjes (apart geserveerd)
Divers fruit

Bestellen kan via de QR code op tafel of direct via de website: menu.planet-awesome.nl

* In onze producten kunnen verschillende soorten allergenen aanwezig zijn. Heb je een vraag over de samenstelling van een product? Vraag het onze medewerkers, we helpen je graag.

 

borrelen nijmegen

Kom borrelen

VRIENDEN, COLLEGA'S, FAMILIE, TEAMLEDEN......

Ook voor een gezellige borrel met je vrienden, collega's, teamleden of studiegenoten ben je bij Planet Awesome aan het juiste adres. Onze uitgebreide kaart bestaat uit allerlei heerlijke drankjes: van verrukkelijke wijnen, speciale bieren (van tap) tot cocktails en bubbels! Uiteraard kan een goede borrelplank niet ontbreken: The Awesome Platter. Beleef een uitje met gezellige mensen en goede muziek in een industriële setting met luxe twist!

Veelgestelde vragen

Kan ik bij jullie gratis parkeren?

Planet Awesome beschikt over een eigen parkeerterrein waar voldoende auto's kunnen staan. Parkeren is gratis.

Moet ik verplicht een activiteit spelen?

Nee, dat is niet verplicht. Je kunt bij ons ook gezellig wat eten of drinken. De toegang is gratis!

Verkopen jullie ook cadeaubonnen?

Ja, er zijn geprinte cadeaubonnen verkrijgbaar bij de receptie van Planet Awesome. Daarnaast verkopen wij online cadeaubonnen (klik op de rode button rechts onderin), hierbij kun je kiezen voor een arrangement of een vast bedrag. De cadeaubonnen worden per e-mail gestuurd of liggen binnen 2 werkdagen geprint in de brievenbus.

Meer veelgestelde vragen