Horeca

Bij Planet Awesome geniet je van allerlei lekkernijen en heb je een perfect uitzicht over de activiteiten! In onze sfeervolle horeca ruimte is plek voor meer dan 300 gasten. Daarnaast kunnen wij gezelschappen tot 200 gasten ontvangen in een luxe Sky-Lounge. Onze chef-kok neemt jullie mee op reis over de planeet en verrast met sublieme smaken. Onze barkeeper zorgt voor een verrassende borrel aan de bar en de gastheer/gastvrouw zorgt voor een feestje aan tafel. Geniet samen van een goed glas Franse wijn, vers getapte speciaal biertjes, luxe cocktails of glas bubbels.

Beleef de unieke ervaring van Planet Awesome!

Bekijk hier alvast onze Menukaart

horeca nijmegen

Sfeervol horeca plein

Samen genieten

Wij nodigen jullie van harte uit in ons horeca plein om samen te genieten van heerlijke gerechten of een drankje. Neem plaats in een sfeervolle omgeving met luxe twist en laat je verrassen. Er is een uitgebreide kaart met allerlei heerlijkheden.

Kom gerust langs, gratis toegang, het spelen van een activiteit is niet verplicht (maar wel leuk) en er zijn voldoende parkeerplaatsen waar je gratis kan parkeren.

Let op: wij frituren friet en snacks niet apart van elkaar!

Bekijk onze Menukaart

Programma

  • Check-in 15 minuten voor aanvang
  • Lunch, diner of borrel Geniet van heerlijke gerechten en dranken
  • Einde programma
  • Gratis parkeren
  • Optimaal klimaatsysteem 21°C
  • Sfeervolle industriële setting
awesome tasting

Lunch & Diner

Laat je verrassen

In het centraal gelegen horeca plein kun je genieten van overheerlijke gerechten zoals steaks, gamba's, kaasfondue, diverse burgers, loaded fries en baguettes! Laat je verrassen en kies voor een Awesome Tasting, onze chef-kok maakt verschillende gerechten van de menukaart.

 

borrelen nijmegen

Kom borrelen

VRIENDEN, COLLEGA'S, FAMILIE, TEAMLEDEN......

Ook voor een gezellige borrel met je vrienden, collega's, teamleden of studiegenoten ben je bij planet Awesome aan het juiste adres. Onze uitgebreide kaart bestaat uit allerlei heerlijke drankjes: van verrukkelijke wijnen, speciale bieren (van tap) tot cocktails en bubbels! Uiteraard kan een goede borrelplank niet ontbreken: The Awesome Platter!

Beleef een uitje met gezellige mensen en goede muziek in een industriële setting met luxe twist!

Veelgestelde vragen

Kan ik bij jullie gratis parkeren?

Planet Awesome beschikt over een eigen parkeerterrein waar voldoende auto's kunnen staan. Parkeren is gratis.

Verkopen jullie ook cadeaubonnen?

Ja, er zijn op dit moment online cadeaubonnen verkrijgbaar. Je kan kiezen voor een arrangement of een vast bedrag. De cadeaubonnen worden per mail gestuurd. Voor grotere aantallen kunnen we maatwerk leveren en de cadeaubonnen geprint aanleveren.

Cadeaubon bestellen