Kerstborrel

Welkom op de meest feestelijke locatie voor uw bedrijfskerstborrel: Planet Awesome!

Bij Planet Awesome geloven we dat kerstvieringen buitengewoon moeten zijn, en daarom hebben we een unieke en opwindende ervaring samengesteld om uw bedrijfsfeest onvergetelijk te maken.

welkomstdrankje
proost

De perfecte kerstborrel

Ontspan en geniet!

Stap binnen in onze betoverende wereld vol plezier en entertainment, waar uw team kan genieten van een scala aan activiteiten, waaronder karten, bowlen, lasergamen, karaoke, arcade games en glow in the dark golf. Met iets voor iedereen, van de competitieve teamspeler tot degenen die gewoon willen ontspannen en genieten van de feestelijke sfeer, is er geen betere plek om uw bedrijfskerstborrel te vieren.

Horeca-014

Volledig ontzorgt

Hapjes, drankjes & activiteiten

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van uw perfecte kerstborrel. Of u nu op zoek bent naar een informele bijeenkomst met hapjes en drankjes, of een volledig georganiseerd programma met activiteiten en feestelijke maaltijden, wij zorgen ervoor dat uw kerstborrel vlekkeloos verloopt.

Dus waar wacht u nog op? Breng uw team samen voor een onvergetelijke kerstborrel en laat ons uw feestdromen werkelijkheid maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw kerstborrel te plannen en een kerstfeest te organiseren dat nog jarenlang wordt herinnerd.

welkomstdrankje

Contact opnemen

Wij helpen graag!

Wilt u meer informatie omtrent onze kerstborrel arrangementen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u z.s.m. terug.

Dit formulier maakt gebruik van reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hier van toepassing.