Glow in the dark golf arrangementen

Weet jij hoe gaaf Glow in the Dark golf is? Het is magisch en geweldig als je het speelt bij Family Entertainment Center Planet Awesome Nijmegen. Alles is daar awesome en er is van alles te doen. Je bent dus altijd zeker van een geweldige dag. Elektrisch karten, bowlen, lasergamen, gezelligheid en heerlijk eten en niet te vergeten de VR escape rooms en de arcadehal. Kom snel kijken en jouw favoriete games spelen!

glowgolf-nijmegen
glow golf nijmegen

Fantastisch uitje

Glow in the Dark golf is een fantastisch uitje. Voor iedereen en in elke setting. Een geweldige combinatie van spanning en avontuur, competitie en gezelligheid en dat alles in een magische wereld. Jong en oud vermaakt zich in deze wereld en er kan elke 5 minuten een groep starten. Bij de start krijg je natuurlijk een golfstick en bal waarna je bij de eerste hole kunt beginnen. Er zijn er in totaal 18 en voor de jonge kinderen zijn er escapes ingebouwd. Zo kunnen ook zij lekker goed scoren en meedoen met de grotere kinderen en volwassenen. Glow in the Dark golf arrangementen zijn ook super leuk voor families, vriendenuitjes en voor personeelsfeesten. Kom snel kijken en je verwonderen over deze prachtige magische wereld.

glowgolf

Gezellige groepsuitjes

Trekken jullie er als vriendengroep, collega’s of als familie op uit voor een geweldige dag? Bij Planet Awesome zullen jullie je fantastisch vermaken. Ook supergaaf om je verjaardag hier te vieren! Of je vrijgezellenfeestje. Er zijn allerlei gave deals waaronder de Glow in the Dark arrangementen waarmee je de activiteiten kunt combineren voor extra korting. Heerlijk eten en gezellig samen zijn staat ook bovenaan het wensenlijstje en daarvoor is alle ruimte. Arrangementen met eten en met drinken in het restaurant.

glowgolf

Grote keus uit arrangementen

Voor iedereen is er een geschikte deal. Je bepaalt namelijk zelf welke activiteiten je wilt doen en combineert die zodat je een passend arrangement hebt. Glow in the Dark golf combineer je bijvoorbeeld met bowlen, met lasergamen of met elektrisch karten. Zo kan iedereen precies de activiteiten doen die hij of zij awesome vindt. Ga gezamenlijk bowlen en/of eten om bij te praten en vooral heel veel te lachen. Een Glow in the Dark golf arrangement met drinks betekent dat je na afloop heerlijke drankjes kunt bestellen en ook tussen je activiteiten door. Ga je ook bowlen dan mag je tijdens het bowlen ook drankjes bestellen. Kortom, het is altijd genieten en je bent zeker van een fantastische dag!

glowgolf. nijmegen

Super coole activiteiten

Alle games die je bij Planet Awesome kunt spelen zijn gewoon gaaf. Lasergamen? Dat doe je in een bloedstollende arena en het is echt 12 minuten fun voor iedereen. Ook erg leuk voor vrijgezellenfeestjes, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes. Elektrisch karten? Dat doe je op een te gek multi-level circuit in supersnelle karts die niet stinken. Lekker hard racen, bochten nemen en je vrienden en collega’s inhalen. Bowlen? Dat doe je op één van de 12 schitterende bowlingbanen. Supergezellig en hartstikke spannend. VR escape rooms? Dat doe je in een onvoorstelbare virtuele wereld, compleet verrassend, als zelfgekozen personage. Vet om als vriendengroep te spelen of als teambuildingsuitje voor personeelsfeesten. Tenslotte de arcadehal. Daar speel je alleen of samen spellen zoals: Airhockey, Glow in the Dark pool, schieten, racen en allerlei andere spellen. In de arcadehal kan je ook lekker zitten en even bijkomen van alle belevenissen.

eten planet awesome

Heerlijk eten en drinken

De Glow in the Dark golf arrangementen inclusief eten zijn ook geweldig. Genieten van een heerlijke shared dining die onze koks voor jullie maken. Inclusief drankjes. Zin om tussendoor of na afloop lekker te eten en geen arrangement met eten geboekt? Dan kan je ook terecht in het centrale restaurant voor een a la carte gerecht. Een superleuke ligging met gaaf uitzicht op de games. En natuurlijk een fantastische menukaart met internationaal getinte gerechten. Een frietje Mexican bijvoorbeeld of een hotdog Amsterdam. Er is ook koffie, thee, frisdrank, gebak en natuurlijk zijn er alcoholische drankjes.

Glow in the Dark golf is magisch

gezellig en gewoon super gaaf!