Lasergamen bedrijfsuitje

Bereid je voor op de ultieme adrenalinekick bij Planet Awesome tijdens ons onverslaanbare lasergame bedrijfsuitje! Betreed een futuristische arena vol spanning en strategie, waar je je collega's kunt uitdagen, je tactische vaardigheden kunt laten zien en onvergetelijke herinneringen kunt creëren.

lasergamen in nijmegen
lasergamen studenten Nijmegen

Spannende Lasergame sessie

Voel de adrenaline

Bij Planet Awesome is onze lasergame-arena ontworpen om je te laten opgaan in een spectaculaire strijd om de overwinning. Kruip achter obstakels, duik weg voor vijandelijk vuur en werk samen met je team om de tegenstanders te slim af te zijn. Je hart zal sneller kloppen terwijl de lichten flikkeren en de spanning in de lucht hangt.

Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je je tegenstanders probeert te taggen en waardevolle punten voor je team verzamelt. Maar pas op, want je bent ook een doelwit! Zorg ervoor dat je strategisch te werk gaat, je reflexen op scherp staan en je teamgenoten kunt vertrouwen in deze intense lasergame-ervaring.

Dus maak je klaar voor een adembenemend lasergame-avontuur bij Planet Awesome! Stap uit je comfortzone, laat de competitieve geest ontbranden en dompel jezelf onder in een ervaring die je team zal versterken en verbinden. Dit is het bedrijfsuitje waar iedereen het nog lang over zal hebben.

lasergamen nijmegen planet awesome

Lasergamen is samenwerken

Teambuilding

Dit bedrijfsuitje is meer dan alleen maar schieten en rennen; het draait om samenwerking, communicatie en het versterken van de teamgeest. Leer je collega's op een nieuwe manier kennen terwijl je tactische plannen bedenkt, elkaar dekking geeft en samen de overwinning nastreeft. Ontdek de kracht van samenwerking terwijl je jezelf en je team naar de toppen van de ranglijst stuwt.

Verover de arena, tag je tegenstanders en word de onbetwiste lasergamekampioen bij Planet Awesome. Durf jij de uitdaging aan? Kom en laat je skills zien tijdens een lasergame bedrijfsuitje dat je team naar een nieuw niveau van opwinding en samenhorigheid brengt!

buffetten

Food & Drinks

Hapje en een drankje

Na een intense en opwindende lasergame-ervaring bij Planet Awesome is het tijd om te denken aan de innerlijke mens. Ons restaurant biedt een uitgebreid menu met gerechten die zijn samengesteld om je smaakpapillen te verwennen en je energie weer aan te vullen. Van hartige en smaakvolle hamburgers tot verse en knapperige salades, we hebben voor elk wat wils. Proef de ambachtelijke smaken terwijl je je tanden zet in sappige schnitzel, smakelijke pizza of verrukkelijke vegetarische gerechten.

Maar het gaat niet alleen om het eten, we hebben ook een selectie drankjes die je kunt kiezen om je dorst te lessen en te proosten op een geweldige lasergame-ervaring. Of je nu verlangt naar een verfrissend biertje, een sprankelende frisdrank of een glas wijn om te ontspannen, we hebben een scala aan opties om aan je wensen te voldoen.