Vriendengroep uitje

Een te gek vriendengroep uitje Gelderland en omgeving organiseren? Ga naar Family Entertainment Center Planet Awesome in Nijmegen. Een fantastische locatie voor alle soorten feestjes, magisch en superspannend. Geweldige activiteiten zoals elektrisch karten, lasergamen en VR escapen, geschikt voor groepen, feestjes en bedrijfsuitjes. Je kunt er ook heerlijk eten. Het meest geweldige vriendenuitje Gelderland!

vriendengroep
bowlen nijmegen

Competitie, spanning en gezelligheid

Alle ingrediënten voor een geslaagd vriendenuitje zijn aanwezig bij Planet Awesome. Jullie kunnen superleuke indoor activiteiten doen en bijpraten tijdens een heerlijke shared dining. De activiteiten zijn stuk voor stuk helemaal awesome. Bowlen op een van de 12 authentieke bowlingbanen bijvoorbeeld. Bowlen is voor alle soorten uitjes gewoon hartstikke leuk. Voor vrienden en vriendinnen, voor families, kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes en personeelsuitjes. Lekker competitief bezig zijn in een ontspannen sfeer. Er is naast bowlen nog van alles te doen, van racen op het multi-level kartcircuit tot escapen uit virtuele escape rooms.

Online reserveren
vriendenuitje nijmegen

Gezellig uit met elkaar

Een heerlijke dag beleven, bijvoorbeeld om je verjaardag te vieren, doe je bij Planet Awesome. Het is superleuk om met een groep te gaan en tegen elkaar te racen, te bowlen of Glow in the Dark golf te spelen. En wat dacht je van lasergamen? Bij Planet Awesome betekent dat 12 minuten sensatie in een fantastische lasergame arena. Jullie zullen je tijdens je vriendenuitje supergoed vermaken en kunnen tussendoor ook chillen, lekker eten en drinken. Op de eerste verdieping vind je ook arcadegames waar jullie tussendoor of na afloop kunnen genieten terwijl je gezellige games speelt. Bijvoorbeeld airhockey of Glow in the Dark pool.

Boek een uitje
Bowling-002

Aantrekkelijke arrangementen

Combineer je activiteiten voor extra korting! Kies je favoriete games en breid je arrangementen nog uit met eten en drinken. Zo pak je de beste deals. Zin in een superspannend vriendenuitje? Combineer elektrisch karten met VR escapen of met lasergamen. Spanning & sensatie gegarandeerd. Vooral zin in gezelligheid en magische momenten? Combineer bowlen met Glow in the Dark golf en geniet twee keer een uur lang van een fantastische sfeer met een flinke dosis competitie. De arrangementen kan je eenvoudig aanvullen met “drinken”. Jullie mogen dan zoveel drankjes bestellen als je wilt tijdens de duur van je activiteiten en in de pauzes. Je kan ook nog kiezen voor arrangementen inclusief eten. Jullie gaan dan na afloop van je indoor activiteiten fantastisch lekker en gezellig genieten van heerlijke shared dining gerechten.

Bekijk alle arrangementen
lasergamen in nijmegen

Spanning & sensatie

Als jullie tijdens je feestje tot het uiterste willen gaan, dan is elektrisch karten echt een must. Racen over het te gekke multi-level kartcircuit is gewoon fantastisch. Per heat mag je 10 minuten crossen en je kunt ook kiezen voor een extra heat met korting. Combineer met een andere sensationele activiteit: lasergamen. 12 minuten overleven in een awesome lasergame arena. Een spectaculaire activiteit tijdens een vriendenuitje. Ook VR escapen is superleuk om te doen. Kies een personage, zet je VR bril op en kijk of jullie als vriendengroep goed kunnen samenwerken. Niet alleen geweldig leuk maar ook superspannend!

Reserveer online
bowling nijmegen

Gezelligheid en competitie

Bowlen is een activiteit die je in elke setting kunt spelen. Een dag uit met je vrienden bijvoorbeeld. Per baan mogen er 6 personen deelnemen (kan wijzigen i.v.m. COVID-19 maatregelen) en boek je inclusief drinken, dan kunnen jullie tijdens het bowlen zoveel drankjes bestellen als je wilt. Ook voor gemêleerde gezelschappen erg leuk en gezellig. De Glow in the Dark golf is echt magisch. Een prachtige omgeving waarin je 18 holes mini golf speelt. Verras je vrienden en familie en laat hen genieten van deze magische wereld.

eten en drinken

Lekker eten en drinken bij Planet Awesome

Een uitje is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten en drinken met elkaar. Vanuit het restaurant heb je een superleuk zicht op de activiteiten en de kaart is natuurlijk ook awesome. Heerlijke zoetigheden en complete, verrassende gerechten. Boek je een arrangement inclusief eten, dan ga je genieten van heerlijke gerechten op basis van het shared dining concept. Een perfecte setting om met je vrienden bij te praten over de belevenissen van de dag.

Menukaart

Vriendenuitje Nijmegen organiseren?

Boek bij FEC Planet Awesome voor een fantastische dag!