Teamuitje

Een teamuitje organiseren voor de afdeling of voor het hele bedrijf? Kies voor een fantastisch uitje bij Family Entertainment Center Planet Awesome Nijmegen. Het leukste teamuitje Gelderland! Jullie vinden alles onder één dak: gezelligheid, fantastische activiteiten, teambuilding en lekker eten. Wat wil je nog meer? Kom elektrisch karten, VR escapen, lasergamen, bowlen of minigolf spelen in een magische omgeving.

teamuitje nijmegen
Bowlen nijmegen

Geweldige activiteiten

Bij Planet Awesome zijn er geweldige games voor elke groep en setting. Wil je een teamuitje organiseren dan zit je altijd goed. Zoeken jullie vooral competitie? Of willen jullie je team op de proef stellen en versterken? Het kan allemaal, inclusief heerlijk eten en een flinke dosis fun. De activiteiten hebben een hoge wow factor. Zo kunnen jullie elektrisch karten op een multi-level circuit, lasergamen in een awesome lasergame arena, escapen uit een te gekke virtuele wereld of bowlen op een van de 12 geweldige authentieke bowlingbanen. Glow in the Dark golf is een magische wereld op zich.

Boek je activiteit
borrelen nijmegen

Personeelsfeest of bedrijfsuitje

Een teamuitje organiseren kan behoorlijk veel tijd kosten maar als je naar Planet Awesome gaat, ben je snel klaar. Alles is er en iedereen heeft zeker weten hartstikke veel plezier. Stel zelf je teamuitje Nijmegen samen waarbij iedereen kan kiezen voor zijn of haar favoriete activiteiten. Combineer bijvoorbeeld met bowlen waarbij het hele gezelschap samen komt. Na afloop lekker eten om alle belevenissen te bespreken en te genieten van een heerlijke shared dining in het centraal gelegen restaurant. Planet Awesome is hét adres voor een geslaagd teamuitje Gelderland! Er is voldoende gratis parkeerruimte op eigen terrein en ook per OV zijn we prima bereikbaar.

Boek je bedrijfsuitje
Horeca

Teamuitje deals

Als je activiteiten combineert, dan krijg je bij Planet Awesome meteen een mooie korting. Bowlen en karten, VR escapen en lasergamen, kies gewoon de games die jij graag wilt doen en geniet direct van aantrekkelijk voordeel. Je kunt ook arrangementen boeken inclusief drinken. Lekker genieten van drankjes tijdens het bowlen en in de pauzes van de andere activiteiten. Na afloop ook gezellig eten? Boek dan een deal met eten! Jullie gaan genieten van een heerlijke shared dining, in het restaurant.

lasergamen in nijmegen

Teamuitje organiseren en teambuilding

Teambuilding is belangrijk. Een sterker team voor een betere samenwerking. Een teamuitje levert dan ook meer op dan alleen plezier en gezelligheid hoewel dat natuurlijk ook belangrijke onderdelen van een uitje zijn. Competitief bezig zijn maar ook samenwerken versterkt het groepsgevoel. Heel geschikte activiteiten voor teambuilding zijn VR escapen en lasergamen. Bij VR escapen moet het team wel samenwerken om op tijd de puzzels te kunne oplossen. Laat verschillende groepen tegen elkaar strijden om ook het element competitie toe te voegen! Tijdens een teamuitje kunnen de deelnemers van alles ontdekken. Die ene collega bijvoorbeeld die meestal nogal rustig is, blijkt een beest op de kartbaan. En die andere collega, ooit kunnen denken dat die zo vindingrijk is en jullie de escape room uithelpt? Zo krijgen collega’s een nieuw beeld van elkaar en van elkaars sterke punten hetgeen de samenwerking versterkt.

Teambuilding reserveren
Cheeseburger

Lekker eten en drinken bij Planet Awesome

Een teamuitje organiseren betekent ook zorgen voor gezelligheid en lekker eten. Natuurlijk, dingen doen en teambuilding zijn belangrijk. Maar lekker eten ook! Er zijn twee mogelijkheden: a la carte via de kaart of eten op basis van een shared dining concept. Allebei hartstikke leuk en lekker. Bij een arrangement met eten krijgen jullie altijd gerechten op basis van het shared dining concept. Vanaf het restaurant hebben jullie een gaaf uitzicht op de activiteiten en kunnen jullie gezellig nagenieten van de leuke activiteiten.

Teamuitje Nijmegen organiseren?

Kies voor Planet Awesome, alles onder één dak!