Familiefeest

Gezellig met elkaar op stap en avonturen beleven tijdens een familie-uitje? Dat doe je bij Family entertainment Center Planet Awesome in Nijmegen. Geweldige activiteiten, een fantastische sfeer, heerlijk eten en natuurlijk supergezellig. Een familiefeest om nooit te vergeten. Voor jong en oud zijn er indoor activiteiten met hartstikke veel fun, een hoge wow factor, spanning en competitie.

vriendengroep
familiefeest

Met de hele familie genieten

Zoeken jullie spanning en gezelligheid tijdens je familie-uitje? Bij Planet Awesome vind je alles onder één dak. En dat betekent ook dat je familiefeest altijd kan doorgaan, weer of geen weer. Er is van alles te doen en te beleven, voor alle leeftijden. Terwijl de jongste kinderen met opa en oma de wondere wereld van Glow in the Dark golf verkennen, scheuren de tieners over het kartcircuit. Met z’n allen karaoke zingen, bowlen of elkaar achterna zitten in de superspannende lasergame arena. Gezellig en heerlijk uit eten en napraten in het sfeervolle restaurant. Alles is aanwezig voor een fantastische dag.

Boek je tickets
bowlen nijmegen

Groepsuitjes

Voor jong & oud

Met een groep op stap, zeker met een gemêleerd gezelschap van verschillende leeftijden, kan wel eens lastig zijn. Bij Planet Awesome niet, want daar is het voor iedereen genieten. Een magische wereld vol verrassingen waar iedereen, jong en oud zich fantastisch vermaakt. Bowlen en mini golf, lasergamen of de VR escape rooms bijvoorbeeld. Ook voor families is het geweldig leuk om te ontdekken of ze goed kunnen samenwerken en op tijd kunnen ontsnappen. En welk kind ziet niet graag papa of opa (of oma!) in een elektrische kart voorbij scheuren? Jullie zullen tijdens een familiefeest bij Planet Awesome een fantastische dag hebben waarover nog lang wordt nagepraat.

Boek je uitje
familiefeest

Supermooie arrangementen

Iedereen kan bij Planet Awesome de activiteiten doen die hij of zij wil. Handig voor een familiefeest, want zo weet je zeker dat iedereen zich op en top zal vermaken. Kies uit een van de arrangementen met drinken, dan mag je zoveel drankjes bestellen als je wilt tijdens de duur van het arrangement. Lekker bijkomen met een koel drankje tussen de activiteiten door of na afloop. Je kunt alle activiteiten met elkaar combineren voor extra korting. Kies bijvoorbeeld bowlen en lasergamen of bowlen en elektrisch karten. Na afloop van alle belevenissen komen jullie bij elkaar om heerlijk te eten en al jullie ervaringen te delen. En natuurlijk ontzettend veel te lachen.

Arrangementen bekijken
sfeer planet awesome

Lekker eten en drinken

Tijdens een familiefeest moet er natuurlijk ook worden genoten van heerlijk eten en drinken. Dat kan in het sfeervolle centraal gelegen restaurant met uitzicht op de verschillende activiteiten. Boeken jullie een arrangement inclusief eten voor je familie-uitje dan kan je genieten van een zalige shared dining inclusief drinken. Liever a la carte eten in het restaurant? Ook dat is fantastisch. Een uitgebreide kaart met heerlijkheden, zowel zoetigheden als complete maaltijden.

Menukaart
Bowling-002

Familie-uitje met spanning en avontuur

De activiteiten bij Planet Awesome zijn stuk voor stuk fantastisch. Niks is normaal of gewoon. Bowlen doen jullie op een van de 12 sfeervolle bowlingbanen. Per baan maximaal 6 deelnemers zodat iedereen lekker vaak aan de beurt komt. Lasergamen doe je in een awesome lasergame arena en is echt 12 minuten lang superspannend. Het kartcircuit is ook niet gewoon maar multi-level. Je rijdt over meerdere verdiepingen en er zijn veel bochten dus het is oppassen geblazen. Een heat duurt 10 minuten en je kunt ook meerdere heats boeken in een arrangement. Benieuwd hoe het is om in een magische wereld te zijn? Stap dan in de wereld van Glow in the Dark golf. Een uur lang jezelf verbazen terwijl je de 18 holes speelt.
En dan de VR escape rooms. Hartstikke spannend natuurlijk, vooral ook tijdens een familie-uitje. Jullie krijgen een VR bril op je neus en mogen een personage kiezen. Alleen door goed samen te werken kunnen jullie ontsnappen.

Nog niet uitgespeeld? Ga dan genieten in de arcadehal waar je te gekke games kunt spelen. En natuurlijk ook gezellig samen kunt spelen tijdens een potje air hockey of Glow in the Dark pool.

Supergezellig familie-uitje organiseren?

Kom naar Planet Awesome en beleef een fantastische dag!