Karten bedrijfsuitje

Op zoek naar een spannend, gezellig en sensationeel uitje voor je personeel? Kies voor een karten bedrijfsuitje bij Family Entertainment Center Planet Awesome in Nijmegen. Karten is geweldig, zeker op het multi-level kartcircuit van Planet Awesome. De elektrische karts racen als de beste en je personeel zal een topdag beleven. Stoer & gezellig met lekker eten en drinken na afloop.

Karten Nijmegen
elektrisch karten nijmegen

Multi-level kartbaan

meerdere verdiepingen

Bij Planet Awesome rijden elektrische karts en dat betekent ultieme snelheid zonder stank en roet. Lekker gassen, bochten nemen en dat op een geweldig indoor kartcircuit. Na een korte briefing stappen de collega’s in en worden zij echte coureurs. Multi-level betekent dat er over meerdere verdiepingen wordt gereden en dat maakt het extra spannend. Door de deelnemers in teams te verdelen kan je ook nog een extra wedstrijdelement toevoegen én moeten de teams goed teamwork laten zien om als beste te finishen. Een karten bedrijfsuitje wordt zo een geweldig personeelsfeest.

bowling nijmegen

Groepsuitjes

Have fun together!

Bij ons kan je de leukste, spannendste, meest avontuurlijke bedrijfsuitjes organiseren. Naast een karten bedrijfsuitje kan je nog allerlei andere spannende avonturen beleven. Er zijn aantrekkelijke arrangementen waarmee je verschillende indoor activiteiten kunt combineren. Daarnaast kan je je karten bedrijfsuitje combineren met lekker eten en drinken. Stel helemaal naar wens een te gek personeelsfeest samen en verras je werknemers met awesome belevenissen in een ultra magische omgeving.

glow golf nijmegen

Toffe arrangementen

Voor een ieder iets leuks te doen

Kies uit verschillende toffe arrangementen, er zijn verschillende mogelijkheden voor een karten bedrijfsuitje. Je kan het karten combineren met andere activiteiten zoals lasergamen, bowlen, Glow in the Dark golf of VR escaperooms. Alle arrangementen zijn ook te boeken inclusief drinken. Iedereen mag dan tijdens de duur van het arrangement zijn of haar verblijf drankjes (bier/fris/wijn) naar wens bestellen. Ook lekker eten is natuurlijk goed geregeld bij Planet Awesome Nijmegen. Boek een awesome buffet bij je arrangement en je werknemers genieten van een super gezellige en heerlijke afsluiting van de dag. Dit geweldige personeelsfeest zal hen nog lang bijblijven.

Ubisoft VR Escape Rooms

Unieke activiteiten

Teambuilding & Samenwerken

Wil je tijdens het bedrijfsuitje ook aan teambuilding doen? Bij Planet Awesome zijn de leukste en spannendste indoor activiteiten voor teambuilding. De VR escape rooms zijn een geweldige belevenis en zonder goed teamwork zal een ontsnapping nauwelijks mogelijk zijn. Met een VR bril op en als gekozen personage ga je de escape room in en maak je de gekste dingen mee. Lukt het jouw collega’s om te ontsnappen? Welk team werkt het beste samen? Ook karten, bowlen en lasergamen zijn supergoed geschikt om aan teambuilding te doen. Laat groepen het tegen elkaar opnemen zodat er zowel competitie als teamwork is. Een geweldige ervaring en goed voor het groepsgevoel.

nieuwjaarsdiner

Voor elk wat wil(d)s

Alles onder één dak

Lekker wild doen, scheuren over het kartcircuit tijdens een indoor karten bedrijfsuitje. Wie wil dat niet. Er zijn altijd mensen die het niet durven of kunnen. Voor hen is er bij Planet Awesome genoeg te doen om een fantastische dag te beleven. Alle werknemers kunnen dus op en top genieten. Bowlen op de sfeervolle authentieke banen is super gezellig en Glow in the Dark golf is een magische belevenis. 18 holes lopen in een awesome omgeving! Na afloop gezamenlijk eten in het centraal gelegen restaurant.

kaart-planet-awesome-nijmegen-energieweg-102

Goed bereikbaar

Gratis parkeren

Meteen aan de snelweg én goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Dat is FEC Planet Awesome Nijmegen. Een supergeschikte feestlocatie om je personeelsfeest te vieren. Er is volop gratis parkeerruimte op ons eigen terrein. Reserveer vandaag nog jouw unieke bedrijfsuitje. Bellen voor informatie kan natuurlijk ook, onze medewerkers denken graag met je mee om het gaafste bedrijfsuitje samen te stellen.

Karten bedrijfsuitje organiseren?

Bij FEC Planet Awesome is karten fantastisch