Top locatie voor je bedrijfsuitje

Leuke dingen doen met de afdeling? Met het voltallig personeel leuke groepsactiviteiten doen, natafelen en vooral heel veel lachen? Dat kan bij Planet Awesome. Als jullie aan teambuilding willen doen dan kan dat natuurlijk ook. Wedstrijden bowlen, tegen elkaar elektrisch karten, samenwerken in de VR escape rooms of in teams tegen elkaar strijden in de lasergame arena. Kom het beleven en geniet met elkaar van de leuke groepsactiviteiten Nijmegen en omgeving bij Planet Awesome.

teamuitje nijmegen

Unieke toplocatie

sensationele bedrijfsuitjes

Stel je voor: je team komt bij elkaar voor een adrenalineverhogende kartwedstrijd, waar iedereen zijn innerlijke coureur kan laten zien op onze uitdagende baan. Na de race staat er een smakelijk buffet voor je klaar, waar je kunt genieten van een welverdiende maaltijd en de opwinding van de race onder het genot van een heerlijk drankje met elkaar kunt delen.

Maar dat is nog niet alles! Planet Awesome biedt ook een luxe, gezellige bowlingbaan waar je kunt pronken met je vaardigheden en strikes kunt scoren. Of waarom daag je je collega's niet uit voor een spannende ronde glow-in-the-dark golf? Terwijl je door onze unieke 18-holesbaan navigeert, verlicht door kleurrijke lichten en meeslepende muziek, ontstaat er een speels competitieve sfeer die zorgt voor veel gelach en plezier.

En natuurlijk mag een episch lasergame-avontuur niet ontbreken op jullie bedrijfsfeest. Betreed onze futuristische arena, gewapend met een lasergeweer, en ga de strijd aan met je collega's in een spannend spel. Na de intense strijd kun je ontspannen in onze gezellige lounge, waar je kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Planet Awesome is niet zomaar een feestlocatie. Het is een plek waar teambuilding, plezier en culinaire genoegens samenkomen. Dus waar wacht je nog op? Maak van je bedrijfsfeest een onvergetelijke ervaring bij Planet Awesome. Laat je team genieten van een dag vol avontuur, teambuilding en heerlijk eten, en creëer herinneringen die nog lang zullen nazinderen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijfsevenement naar een hoger niveau kunnen tillen!

Bel ons voor meer informatie

Maak van je bedrijfsfeest een onvergetelijke ervaring!