Bowlen bedrijfsuitje

Een bowlen bedrijfsuitje is supergezellig, het is leuk om te bowlen in teams en competitief. Family Entertainment Center Planet Awesome Nijmegen is dé locatie voor een fantastisch bedrijfsfeest, personeelsuitje, gezellige familie-uitjes en feestjes met vrienden. Awesome activiteiten zoals elektrisch karten en lasergamen, VR escaperooms en Glow in the Dark golf. Een fantastische, magische wereld, even helemaal weg!

bowling-nijmegen
kinderfeestje bowlen

Authentieke bowlingbanen

Gezelligheid voor iedereen

Bij Planet Awesome is alles bijzonder. Alle activiteiten die je er kunt doen, de sfeer, het eten. Een magische wereld waar je even helemaal los kunt komen van de beslommeringen van de dag. Organiseer je een bedrijfsuitje? Kies voor Planet Awesome en je hebt zeker weten een fantastische dag. Geweldige activiteiten, ook voor teambuilding, gezelligheid en spanning en sensatie. Voor elk wat wils. Bowlen is sowieso altijd erg leuk om te doen en bij Planet Awesome speel je op een van de 12 fantastische sfeervolle banen. Kom ook snel je eerste strike gooien.

bowlen nijmegen

Groepsuitjes en bedrijfsfeestjes

Voor alle soorten groepen is het bij Planet Awesome fantastisch. Of je nou met je vrienden je vrijgezellenfeest viert, met familie een heerlijke dag wilt beleven of met je collega’s op stap gaat. Een bowling bedrijfsuitje heeft alles in zich. Jullie kunnen tegen elkaar strijden maar ook in teams tegen elkaar strijden. Hartstikke leuk en 100% fun. Bowlen is niet alleen spannend maar ook heel gezellig. Er is tijd om bij te praten onder het genot van een drankje. En als je wilt ook een hapje. Nog meer leuke dingen doen? Ga elektrisch karten of lasergamen, hartstikke spannend. Na afloop heerlijk eten met elkaar in het restaurant. Boek je een arrangement voor je bowlen bedrijfsuitje, dan gaan jullie lang genieten van oergezellig awesome buffet met heerlijke gerechten in het sfeervolle restaurant.

Karten Nijmegen

Toffe arrangementen

Combineer wat je leuk vindt

Kies je favoriete activiteiten en pak direct korting! Tijdens een bowlen bedrijfsuitje kan je natuurlijk nog veel meer leuke dingen doen. Met elkaar of ieder apart. Stap met je collega’s in een elektrische kart en scheur over het fantastische multi-level kartcircuit! Boek simpelweg een deal bowlen en karten voor extra korting. Willen jullie nog meer teambuildingsactiviteiten doen tijdens je bowlen bedrijfsuitje? Kies dan voor de VR escape rooms. Alleen door een goede samenwerking lukt het jullie te escapen uit deze fantastische virtuele wereld. Lasergamen is geweldig spannend, zeker in de awesome arena van Planet. Speel het in teams om aan teambuilding te doen of speel tegen elkaar en kijk wie de beste en snelste is.

horeca-plein

Arrangementen met eten en drinken

Gezelligheid, bijpraten en lekker eten en drinken maken een bowlen bedrijfsuitje helemaal compleet. Boek je een arrangement inclusief drinken, dan mag je zoveel drankjes bestellen als je wilt tijdens de duur van je activiteiten en in de pauzes. Ook tijdens het bowlen maar natuurlijk mag je niet karten, glow in the dark golfen of lasergamen met een drankje in je hand. Na deze activiteiten kan je je drankjes bestellen en lekker even bijkomen. Heerlijk eten verzorgen wij ook. Kies voor een van de a la carte gerechten of boek een awesome buffet in het restaurant. Supergezellig en hét moment om bij te praten over alle belevenissen van jullie fantastische dag bij Planet Awesome.

Bowlen bedrijfsuitjes zijn gezellig

competitief en goed voor teambuilding