Glow in the dark Golf bedrijfsuitje

Planet Awesome de ultieme bestemming voor een onvergetelijk bedrijfsfeest vol spanning, plezier en heerlijk eten! Bij ons vind je het perfecte samenspel van avontuur en gastronomie, waardoor jouw evenement een buitengewone ervaring wordt die iedereen zal bijblijven. Stap in een wereld vol betovering en verken de buitenaardse schoonheid van glow in the dark golf.

glowgolf-nijmegen
glow golf nijmegen

Magische omgeving

Plezier voor iedereen

Laat de dagelijkse beslommeringen achter je en laat je innerlijke kind weer opbloeien. Glow in the dark golf bij Planet Awesome zorgt voor een adembenemende ontsnapping naar een andere dimensie, waar het draait om speelsheid, ontspanning en samenhorigheid. Dit is niet zomaar een potje golf; het is een kans om je collega's op een andere manier te leren kennen om samen mooie herinneringen te maken. Grijp deze kans om de grenzen van het mogelijke te verleggen en een onvergetelijke reis te maken naar een wereld waar dromen werkelijkheid worden.

wijnproeverij

Food & Drinks

Heerlijke lekkernijen

Bij Planet Awesome draait het niet alleen om spannende activiteiten en avonturen, maar ook om het verwennen van je smaakpapillen met een heerlijk en awesome buffet! Onze gerechten zijn net zo buitengewoon als de ervaringen die je bij ons beleeft. Daarnaast kun je tijdens je bedrijfsuitje gieten van een verfrissend en smaakvol drankarrangement. Of je nu een liefhebber bent bier, frisdrank of wijn, we hebben voor ieder wat wils om je dorst te lessen.

Wij geloven in het bieden van een totaalervaring die alle zintuigen prikkelt.

Awesome bedrijfsfeest

Unieke feestlocatie

Stel je voor: je team komt bij elkaar voor een adrenalineverhogende kartwedstrijd, waar iedereen zijn innerlijke coureur kan laten zien op onze uitdagende baan. Na de race staat er een smakelijk buffet voor je klaar, waar je kunt genieten van een welverdiende maaltijd en de opwinding van de race onder het genot van een heerlijk drankje met elkaar kunt delen.

Maar dat is nog niet alles! Planet Awesome biedt ook een bowlingbaan waar je kunt pronken met je vaardigheden en strikes kunt scoren. Of waarom daag je je collega's niet uit voor een spannende ronde glow-in-the-dark golf? Terwijl je door onze unieke 18-holesbaan navigeert, verlicht door kleurrijke lichten en meeslepende muziek, ontstaat er een speels competitieve sfeer die zorgt voor veel gelach en plezier.

En natuurlijk mag een episch lasergame-avontuur niet ontbreken op jullie bedrijfsfeest. Betreed onze futuristische arena, gewapend met een lasergeweer, en ga de strijd aan met je collega's in een spannend spel. Na de intense strijd kun je ontspannen in onze gezellige lounge, waar je kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Planet Awesome is niet zomaar een feestlocatie. Het is een plek waar teambuilding, plezier en culinaire genoegens samenkomen. Dus waar wacht je nog op? Maak van je bedrijfsfeest een onvergetelijke ervaring bij Planet Awesome. Laat je team genieten van een dag vol avontuur, teambuilding en heerlijk eten, en creëer herinneringen die nog lang zullen nazinderen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijfsevenement naar een hoger niveau kunnen tillen!