Karaoke Bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje dat je team nog jaren zal herinneren? Zoek niet verder! Karaoke is dé bestemming voor een onvergetelijke bedrijfsuitje vol plezier, muziek en teambuilding.

Ons unieke karaoke bedrijfsuitje biedt de perfecte gelegenheid om samen te lachen, te zingen en de innerlijke rockster in elk van jullie naar boven te halen. Of je nu een doorgewinterde zanger bent of gewoon graag in de schijnwerpers staat, onze professionele karaoke-set-up staat garant voor een avond vol vermaak.

Japanese house

Bedrijfsuitje Karaoke

Wat kun je verwachten?

Ben je op zoek naar de ultieme combinatie van teambuilding en entertainment voor je bedrijfsuitje? Zoek niet verder! Ons Bedrijfsuitje Karaoke inclusief eten en drinken biedt de perfecte mix van plezier en verwennerij voor jouw team.

Hoe kan een bedrijfsfeestje karaoke er uit zien bij planet Awesome:

  • Warm Welkom: Bij aankomst worden jij en je team verwelkomd met een drankje, waarna jullie kunnen plaatsnemen in ons horecaplein of in de privé Skylounge.
  • Karaokeplezier: Het hoogtepunt is natuurlijk het karaokegedeelte. Laat je teamleden schitteren op het podium terwijl ze hun favoriete nummers zingen en de sfeer opvrolijken.
  • Extra activiteit(en): Het is uiteraard mogelijk om karaoke te combineren met één van onze andere gezellige activiteiten.
  • Awesome buffet: Tijdens het awesome buffet gaan jullie genieten van heerlijke gerechten die met zorg zijn bereid door onze keukenbrigade.
  • Onbeperkte Drankjes: Laat de drankjes vloeien met onze all-inclusive drankenoptie. Kies uit een assortiment van frisdranken, bier en wijn  om de avond op te vrolijken.
  • Feest en Dans: Na het eten kunnen jullie de dansvloer op om te genieten van de muziek, dansen en de avond in stijl afsluiten (alleen mogelijk in de Skylounge).
Offerte
Holland house

Onvergetelijk Bedrijfsuitje!

Boek nu

Klaar om een bedrijfsuitje te organiseren dat jullie team nooit zal vergeten? Neem vandaag nog contact met ons op om je reservering te maken. Ons Bedrijfsuitje Karaoke met Eten en Drinken belooft een avond vol plezier, lekker eten en geweldige herinneringen voor jou en je collega's. Laat het feest beginnen!

Offerte aanvragen

Are you ready to sing?

plezier, muziek en teambuilding!