Brainstormsessie

Kortgezegd is bij Planet Awesome alles mogelijk: een brainstormsessie in klein verband en een rustige intieme sfeer. Brainstormsessies voor grotere groepen. Brainstormen in een drukke uitdagende omgeving. Je brainstormsessie combineren met lekker eten en drinken en te gekke activiteiten. Het is helemaal aan jou hoe je je brainstormsessie wilt vormgeven. De businesslounge van  Planet Awesome ligt op de eerste etage en is een fantastische ruimte waar veel mogelijk is. Je kunt ook een powerpoint laten zien of werken met beeld en geluid. Wij zorgen ervoor dat de ruimte is afgestemd op jouw wensen en behoeften zodat je een perfecte brainstormsessie kunt organiseren.

brainstormen

Brainstormsessie algemeen

Brainstormsessies zijn bedoeld om de creativiteit maar ook de productiviteit en energie van teams te vergroten. Vrijwel elke organisatie doet wel aan brainstormen. Soms vooral door het management, maar brainstormsessies zijn eigenlijk het beste als je er zo veel mogelijk verschillende mensen bij betrekt. Hoog en laag opgeleid, man en vrouw, jong en oud, ervaren en onervaren. Diversiteit stimuleert immers de creativiteit. Een goede brainstormsessie wordt goed voorbereid: de juiste focusvraag formuleren, een divers team samenstellen, soms is het nodig een buitenstaander uit te nodigen en er moeten denktechnieken worden gedefinieerd. Creatief denken vraagt echter ook om een creatieve omgeving. Ergens in een saaie kantoorruimte met elkaar brainstormen levert meestal niet zo veel op. Een creatieve omgeving is een nieuwe omgeving, een omgeving waar het anders is dan je gewend bent en waar je andere dingen kunt zien, horen, ruiken en doen. Family Entertainment Center Planet Awesome in Nijmegen is zo’n omgeving. Een totaal andere wereld waar je perfecte brainstormsessies kunt organiseren.

eten

Brainstormsessie met eten & drinken

volledig verzorgt

Planet Awesome beschikt over een fantastische horeca en verzorgt zowel lekker eten als heerlijke drankjes. Om je hersens goed te laten werken moet je je lichaam voeden en wij zorgen graag voor de inwendige mens. Of je nu kiest voor een lichte lunch of een uitgebreid awesome buffet, wij zorgen ervoor dat je smaakpapillen worden verwend. Onze vriendelijke bediening staat klaar om je te voorzien van alles wat je nodig hebt, zodat je je volledig kunt richten op het genereren van innovatieve ideeën.

Bij Planet Awesome streven we ernaar om jouw brainstormsessie niet alleen productief en creatief te maken, maar ook een culinair genot. Dus kom langs en laat je smaakpapillen meegenieten terwijl je ideeën tot leven komen. Ontdek de perfecte combinatie van eten, drinken en inspiratie bij Planet Awesome!

lasergamen nijmegen planet awesome

Brainstormsessie met activiteiten

perfecte combinatie

Tussen de brainstormsessies door iets leuks doen verruimt de geest en geeft nieuwe energie. Planet Awesome in Nijmegen is dan ook perfect geschikt om je hersens even leeg te maken en nieuwe ervaringen op te doen. Er zijn tal van activiteiten, van spannend en bloedstollend tot gezellig en ontspannend. Zowel geschikt om te samenwerking te verbeteren als om elkaar uit te dagen. Even de ballen laten rollen op de bowlingbaan of een rondje Glow in the dark golf spelen is gezellig en ontspannend en kan het teamgevoel versterken. Racen op het kartcircuit laat het bloed sneller stromen en geeft de deelnemers een enorme energieboost. Er is van alles mogelijk. Zo kunnen jullie ook een heat lasergamen en elkaar eens flink achternazitten. Alle activiteiten bij Planet awesome zijn fantastisch, indrukwekkend en je waant je even helemaal in een andere wereld. Perfect dus om daarna nieuwe ideeën te delen met anderen en je brainstormsessie voort te zetten.

BRAINSTORMEN IN EEN TOTAAL ANDERE WERELD