Brainstormsessie

Kortgezegd is bij Planet Awesome alles mogelijk: een brainstormsessie in klein verband en een rustige intieme sfeer. Brainstormsessies voor grotere groepen. Brainstormen in een drukke uitdagende omgeving. Je brainstormsessie combineren met lekker eten en drinken en te gekke activiteiten. Het is helemaal aan jou hoe je je brainstormsessie wilt vormgeven. De businesslounge van  Planet Awesome ligt op de eerste etage en is een fantastische ruimte waar veel mogelijk is. Je kunt ook een powerpoint laten zien of werken met beeld en geluid. Wij zorgen ervoor dat de ruimte is afgestemd op jouw wensen en behoeften zodat je een perfecte brainstormsessie kunt organiseren.

brainstormen

Brainstormsessie algemeen

Brainstormsessies zijn bedoeld om de creativiteit maar ook de productiviteit en energie van teams te vergroten. Vrijwel elke organisatie doet wel aan brainstormen. Soms vooral door het management, maar brainstormsessies zijn eigenlijk het beste als je er zo veel mogelijk verschillende mensen bij betrekt. Hoog en laag opgeleid, man en vrouw, jong en oud, ervaren en onervaren. Diversiteit stimuleert immers de creativiteit. Een goede brainstormsessie wordt goed voorbereid: de juiste focusvraag formuleren, een divers team samenstellen, soms is het nodig een buitenstaander uit te nodigen en er moeten denktechnieken worden gedefinieerd. Creatief denken vraagt echter ook om een creatieve omgeving. Ergens in een saaie kantoorruimte met elkaar brainstormen levert meestal niet zo veel op. Een creatieve omgeving is een nieuwe omgeving, een omgeving waar het anders is dan je gewend bent en waar je andere dingen kunt zien, horen, ruiken en doen. Family Entertainment Center Planet Awesome in Nijmegen is zo’n omgeving. Een totaal andere wereld waar je perfecte brainstormsessies kunt organiseren.

Brainstormsessie met eten & drinken

volledig verzorgt

Planet Awesome beschikt over fantastische catering en verzorgt zowel lekker eten als heerlijke drankjes. Om je hersens goed te laten werken moet je je lichaam voeden en wij zorgen graag voor de inwendige mens. Wij verzorgen koffie en thee tijdens de brainstormsessie maar bijvoorbeeld ook een heerlijk buffet, een uitgebreide lunch of diner. Wij denken dat door de smaakpapillen creatief te stimuleren de hersens nog weer creatiever gaan functioneren. Natuurlijk stemmen we alles af op jouw wensen en overleggen we vooraf over de invulling van de catering. Van eenvoudig tot zeer uitgebreid en bijzonder.

Brainstormsessie met activiteiten

perfecte combinatie

Tussen de brainstormsessies door iets leuks doen verruimt de geest en geeft nieuwe energie. Planet Awesome in Nijmegen is dan ook perfect geschikt om je hersens even leeg te maken en nieuwe ervaringen op te doen. Er zijn tal van activiteiten, van spannend en bloedstollend tot gezellig en ontspannend. Zowel geschikt om te samenwerking te verbeteren als om elkaar uit te dagen. Even de ballen laten rollen op de bowlingbaan of een rondje Glow in the dark golf spelen is gezellig en ontspannend en kan het teamgevoel versterken. Racen op het kartcircuit laat het bloed sneller stromen en geeft de deelnemers een enorme energieboost. Er is van alles mogelijk. Zo kunnen jullie ook een heat lasergamen en elkaar eens flink achternazitten. Alle activiteiten bij Planet awesome zijn fantastisch, indrukwekkend en je waant je even helemaal in een andere wereld. Perfect dus om daarna nieuwe ideeën te delen met anderen en je brainstormsessie voort te zetten.

Bedrijfsactiviteiten

combineren met luchtig vermaak

Behalve brainstormsessies organiseren wij allerlei andere activiteiten voor verenigingen, bedrijven en ondernemers. Wekelijks of maandelijkse bijeenkomsten voor businessclubs, strategische sessies voor management teams, trainingen, bedrijfspresentaties en productpresentaties en natuurlijk vergaderingen. Steeds meer bedrijven kiezen er voor om dit soort bijeenkomsten ter afwisseling te combineren met luchtig vermaak. Bij Planet Awesome is dit heel eenvoudig te realiseren. Planet Awesome opent om 15:00 uur voor het publiek en de uren daarvoor kunnen jullie in alle rust gebruik maken van de faciliteiten. Perfect dus om je productpresentatie, netwerkborrel, training of brainstormsessie te organiseren. Met drankjes, met eten, voor grote en kleine groepen en met gave activiteiten indien jullie dat willen. Natuurlijk kunnen jullie er ook voor kiezen om juist tijdens de gezellige drukte een evenement of brainstormsessie te organiseren.

Kosten brainstormsessie

Wat kost het?

Je bepaalt zelf hoe je de brainstormsessie wilt organiseren. Met of zonder eten, met of zonder activiteit. Kom je op regelmatige basis in combinatie met eten en drinken of een activiteit dan is geen huur verschuldigd voor de ruimte en wij maken altijd vooraf duidelijke afspraken. Neem eens contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn en een vrijblijvende offerte aan te vragen voor jouw brainstormsessie of ander evenement. Ook handig om te weten is dat wij bijzonder goed bereikbaar zijn. Wij beschikken over een ruim parkeerterrein zodat bezoekers gratis kunnen parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij eenvoudig te bereiken.

Offerte aanvragen

BRAINSTORMEN IN EEN TOTAAL ANDERE WERELD