Kinderfeestje

Wil jij graag een supercool kinderfeestje organiseren? Dan heb je vast allerlei kinderfeest ideeën! Het beste idee is natuurlijk een kinderfeestje bij Family Entertainment Center Planet Awesome. Je feestje is dan superspannend, onwijs gezellig én met heerlijk eten. Jullie mogen geweldige indoor activiteiten doen zoals bowlen en Glow in the Dark golf spelen. Misschien mogen jullie wel lasergamen of elektrisch karten! Alle activiteiten zijn geweldig om te doen en je gaat ook nog smullen samen met je vriendjes.

kinderfeestje nijmegen
Arcade kinderfeestje

Fantastische kinderfeestje ideeën

Bij Planet Awesome vind je geweldige kinderfeestje ideeën voor een geweldige dag. Ben je al wat groter (langer dan 1.40 meter) dan mag je elektrisch karten. Heel erg spannend en leuk om te doen, vooral met vriendjes en vriendinnetjes. Willen jullie vooral gezelligheid combineren met competitie? Ga een uur bowlen op een van de 12 geweldige authentieke bowlingbanen. Er mogen 6 kinderen per baan meedoen dus iedereen komt lekker vaak aan de beurt. Misschien willen jullie vooral genieten van een onvoorstelbaar magische wereld. Stap dan in de wereld van Glow in the Dark golf, zó bijzonder en leuk om te doen. Er zijn 18 leuke holes met escape mogelijkheden voor de jongste kinderen. Glow in the Dark golf duurt ongeveer een uur. Verder kunnen jullie ook nog VR escapen en lasergamen.

Kinderfeestje boeken
groepsuitjes nijmegen

Allerlei groepsuitjes

Voor alle soorten groepen vind je bij Planet Awesome fantastische mogelijkheden. Voor vrijgezellenfeestjes, familiefeesten, bedrijfsfeesten, vriendenuitjes en kinderfeestjes. De sfeer is overall fantastisch en de indoor activiteiten sensationeel. De beste feestjes vier je bij Planet Awesome en papa en mama vermaken zich ook uitstekend tijdens jouw kinderfeest. Misschien willen ze ook wel eens genieten van spectaculaire activiteiten. Of ze gaan vanuit het restaurant in de centrale hal kijken hoe jullie je waanzinnig goed vermaken.

karten voor groepen

Coole arrangementen voor kinderfeestjes

Bij Planet Awesome zijn heel veel coole arrangementen en ook speciale arrangementen voor kinderfeestjes. Je combineert gewoon de activiteiten die je graag wilt gaan doen en krijgt meteen korting. Je kunt je arrangement aanvullen met drinken en met eten. Kies je voor drinken, dan mag je drankjes bestellen in de pauzes tussen je activiteiten zo lang als de duur van je arrangement duurt. Ga je bowlen, dan mag je ook tijdens het bowlen drinken bestellen. Bij de kinderfeestjes hoort altijd een heerlijk en compleet kindermenu.

Boek je arrangement
Kindermenu

Jouw heerlijke kindermenu

Na de awesome activiteiten gaan jullie tijdens een kinderfeestje ook genieten van een heerlijk kindermenu. Jullie gebruiken een voor jullie gereserveerd tafel voor het feestje. Bij het kindermenu horen verse frietjes met saus en een snack naar keuze. Jullie krijgen ook een heerlijk ijsje en er kunnen (tegen betaling) kannen ranja besteld worden bij de bar. Als dat geen cool en heerlijk kinderfeestje wordt!

kinderfeestje vieren nijmegen

Voor alle leeftijden

Feestjes vier je bij Planet Awesome op elke leeftijd. Speciale kinderfeestjes voor jongere kinderen die bijvoorbeeld gaan bowlen of Glow in the Dark golf gaan spelen. Je kunt er ook een familiefeest van maken zodat papa en mama en opa en oma ook mee kunnen doen. Wat oudere kinderen kunnen ook gaan lasergamen, VR escapen of zelfs elektrisch karten. Mag je dat nog niet, dan kan je natuurlijk wel een kijkje gaan nemen met je vriendjes en vriendinnetjes. Misschien mogen jullie volgend jaar wel! Heb je na je feestje geen zin om naar huis te gaan? Dat snappen we natuurlijk maar al te goed want bij Planet Awesome is het nou eenmaal supercool. Misschien mogen jullie nog nagenieten in de Arcadehal. Met coins die je kunt kopen via de muntenautomaat spelen jullie daar allerlei superleuke spellen. Alleen of samen. Er zijn te gekke games maar ook spellen die je samen kunt spelen zoals Glow in the Dark pool en airhockey.

Boek je feestje
Print uitnodiging kinderfeestje

Uitnodiging kinderfeestje maken?

Wij maken je het makkelijk

Download hier de uitnodigingen voor jouw kinderfeestje als printbare PDF die je alleen nog maar zelf hoeft in te vullen.

Download uitnodiging

Maak je kinderfeestje ideeën waar

en kom een fantastisch feest vieren bij Planet Awesome!