Ubisoft VR Escape Games

Stap in de te gekke virtuele wereld van Ubisoft Assassins Creed! Escape the lost Pyramid, Beyond Medusa's Gate en The Dagger of Time zijn nieuwe escape games die volledig te spelen zijn in Virtual Reality. Deze Ubisoft VR Escape Games kun je nu spelen bij Family Entertainment Center Planet Awesome in Nijmegen. Zet je headset en VR bril op en probeer op tijd te ontsnappen uit de virtual reality escape room. Geweldig leuk voor groepen vrienden of als teambuildingsuitje met collega’s. Spannend en sensationeel, volop fun en met een hoge wow factor. Probeer het ook!

Aantal spelers:  je speelt een game samen als duo, max. 2 duo's per kamer,
Aantal kamers: wij beschikken over 2 kamers, maximaal 4 koppels (8 personen),
Moeilijkheidsgraad
wij adviseren om deze games te spelen vanaf 12 jaar
.

Let op: De VR Escape games kunnen dus alleen met een even aantal mensen gespeeld worden!

VR-Escape-Rooms-001

Hoe speel je een VR Game?

Samenwerken of competitie

Twee of vier spelers:
Je speelt met twee personen in hetzelfde team, met maximaal 4 personen in dezelfde game en probeert binnen 60 minuten alle raadsels samen op te lossen.

Zes of acht spelers:
Jullie spelen het spel op dezelfde manier als 2 of 4 spelers maar worden verdeeld over twee Escape Rooms. Daarna kan de strijd beginnen. Het team dat het snelst binnen 60 de raadsels oplost wint!

Oneven aantal spelers (max. 7):
Ubisoft VR game 3 (The Dagger of Time) kan met een oneven aantal gespeeld worden. Echter, dit is alleen aan te raden als de deelnemers ervaring hebben met zowel VR besturing als escaperooms. Of als de deelnemers voorafgaande Ubisoft VR games 1 en 2 hebben gespeeld. Om deze game te boeken dien je contact op te nemen met de klantenservice.

Moeilijkheidsgraadwij adviseren om deze game te spelen vanaf ca. 12 jaar

Programma

  • Check-in 30 minuten voor aanvang activiteit
  • VR Escape Games Escape The Lost Pyramid, Beyond Medusa's Gate of The Dagger of Time
  • Einde programma
  • Samenwerken of tegen elkaar strijden
  • Zelfgekozen personages
  • PIN ONLY, wel zo veilig
ubisofte-vrescaperoom

Escape the lost Pyramid

Het verhaal van game 1

Februari 1928,

Een expeditie onder leiding van Sir Beldon Frye verdwijnt ergens op het Sinaï-schiereiland. Een team van vier en een groep lokale dragers waren op zoek naar de Verloren Piramide van Nebka ... Of beter gezegd 'iets' dat daar had moeten zijn. Ze zijn nooit meer gezien. Met behulp van de simulatie die is gereconstrueerd uit hun DNA-geheugen, zal je team zichzelf in de schoenen van de ontdekkingsreizigers plaatsen. Ontdek wat er met de expeditie is gebeurd. En nog belangrijker, zoek wat ze zochten.

Boek een game
vr escape room

BEYOND MEDUSA’S GATE

Het verhaal van game 2
Griekenland 445 v.Chr. in een tijdperk van welsprekende filosofen, meedogenloze goden en orakels. Ergens op het schiereiland Peloponnesos, in een uitgestrekte Egeïsche kustgrot, is een oud artefact verborgen. Het zou het legendarische schip van de Argonauten kunnen zijn ... Met behulp van het Animus-simulatieprogramma en onze database met geregistreerde genetische herinneringen sturen we je terug naar Griekenland. Vind het schip, als het tenminste bestaat ...
Online reserveren
vr escapen nijmegen

The Dagger of Time

Het verhaal van game 3

The Dagger of Time speelt zich af in de setting van de Prince of Persia Trilogy (Sands of Time, Warrior Within, The Two Thrones). Spelers worden door Kaileena naar het Fort van Tijd geroepen om een kwaadaardige magiër te stoppen. Kaileena herstelt en geeft de Dagger of Time aan de spelers zodat ze de zandloperkamer kunnen bereiken en deze kunnen gebruiken om de magiërs te stoppen.

Tickets
huxley vr

Huxley VR

Het verhaal van game 5

3007 AD: De wereld, zoals je die kent, is verdwenen. De mensheid werd vervangen door machines. Wat ooit groen was, is nu vernietigd. Jullie zijn de laatste, overgebleven overlevenden, met één missie: HUXLEY helpen. Met je eerste stap in de virtuele realiteit heb je 44 minuten om de apocalyps om te keren. Alles wat je nodig hebt om te slagen vind je in je team: adrenaline, vechtlust en wil om te winnen.

Heb jij het in je om de wereld te redden? Nou, waar wacht je nog op? De klok tikt!

Reserveren
vr escape rooms

VR games als groepsuitje

Stap samen in de wereld van Assassins Creed

Virtual reality escape games zijn heel erg leuk om te doen tijdens een groepsuitje. Tijdens een vrijgezellenfeest bijvoorbeeld, met je beste vrienden of vriendinnen of met je collega’s. Bij Planet Awesome beleef je de leukste uitjes met elkaar, in elke groepssamenstelling. Willen jullie aan teamwork doen? Ga dan VR escapen en kijk of jullie echt zo goed kunnen samenwerken. Tijdens de VR games kunnen onverwachte talenten naar boven komen. Combineer je VR avontuur met andere indoor experiences bij Planet Awesome voor een geweldige dag vol spanning en avontuur. In de arcade ruimte kan je ook leuke games spelen, zowel alleen als met een groep.

Boek je ticket
VR-Escape-Rooms-002

VR Escape arrangementen

Combineer voor nog meer gezelligheid

Een topdag beleven? Kies een van de arrangementen van Planet Awesome en profiteer ook nog van een mooie korting. Combineer VR escape games met bowlen, elektrisch karten of Glow in the Dark golf. Stuk voor stuk awesome belevenissen in een coole wereld vol verrassingen. De arrangementen zijn er in allerlei soorten en maten. Met lekker eten bijvoorbeeld. Kies voor VR escapen en lasergamen inclusief eten en drinken. Je kunt dan uren genieten in ons amusementscentrum en bent even helemaal weg uit je eigen wereld. Superleuk om te doen met vrienden of familie of tijdens een bedrijfsuitje. Er zijn ook hartstikke leuke kinderfeestjes bij Planet Awesome.

Arrangement boeken
VR-Escape-Rooms-003

Zo werkt VR escapen

Durf jij het aan?

Kom jij bij Planet Awesome om die fantastische ervaring in de VR escape game te beleven? Je krijgt eerst een briefing en alles wat je nodig hebt om de virtuele wereld in te stappen. Je mag zelf een personage kiezen, kleedt je om en zet de VR bril op je neus. Dan is het zover. We verklappen nog niet welke virtuele wereld je instapt maar verrast zal je zijn. Dat is zeker. Dan begint het spel om te ontsnappen. Alles bij elkaar ben je een ongeveer uur bezig. Tenzij je een ontsnappingswonder bent natuurlijk. Samenwerken is nodig want zonder elkaars hulp lukt het in ieder geval niet. Ervaar het zelf en boek meteen zo’n aantrekkelijk arrangement virtual reality escape games.

pizza

Eten en drinken

Maak je dag compleet

Een geweldige dag beleven, intense ervaringen opdoen met vrienden, familie of collega’s. Daar hoort natuurlijk ook gezellig met elkaar eten bij. En van intense ervaringen krijg je dorst. Handig: neem een arrangement inclusief dranken, dan kan je je dorst lessen zoveel je wilt. Er zijn verschillende mogelijkheden om heerlijk te eten. In ons centrale restaurant kun je a la carte eten of kiezen voor verschillende gerechten op basis van shared dining. Combineer je VR games met een heerlijk gerecht en praat gezellig na met elkaar tijdens het eten. Virtual reality games leveren genoeg gesprekstof op en jullie zullen heel wat aflachen. Een uitje voor fun met een hoge wow factor.

Menukaart

Ubisoft VR Games Media

ZIEN DOET GELOVEN

Veelgestelde Vragen

VR-Escape games

Met hoeveel personen speel je een VR Escape Game?

Je speelt de escape game met minimaal 2 en maximaal 8 spelers.

Twee of vier spelers:
Je speelt met twee personen in hetzelfde team, met maximaal 4 personen in dezelfde game en probeert binnen 60 minuten alle raadsels samen op te lossen.

Zes of acht spelers:
Jullie spelen het spel op dezelfde manier als 2 of 4 spelers maar worden verdeeld over twee Escape Rooms. Daarna kan de strijd beginnen. Het team die het snelst binnen 60 de raadsels oplost wint!

Zit er een spelvolgorde in de escape games?

Ja, de games worden steeds moeilijker gemaakt door Ubisoft dus om de games optimaal te beleven hanteren wij de onderstaande volgorde.

1. ESCAPE THE LOST PYRAMID
2. BEYOND MEDUSA’S GATE
3. THE DAGGER OF TIME

Hoe oud moet je zijn om een VR Escape Game te spelen?

Wij adviseren een leeftijd van minimaal 12 jaar

Waarom hanteren jullie een check-in tijd?

De activiteiten onderling zijn strak ingepland op tijd, sommige activiteiten hebben een verplichte instructie, daarom is het belangrijk dat iedereen zich aan de check-in tijd houdt. Dit voorkomt vertraging of soms ook teleurstelling!

We verwachten je minimaal 30 minuten voor aanvang van de eerste activiteit bij de receptie. Hier nemen we samen alle details van de boeking door. Na de verplichte instructie zijn jullie klaar voor de start van jullie activiteit!

Let op: Mocht je niet op tijd aanwezig zijn waardoor je de instructie van je activiteit mist, kunnen wij deelname aan de activiteit niet garanderen.

Meer veelgestelde vragen

Reviews

WAT ANDEREN VINDEN VAN ONZE VR Games
goud
Super leuke ervaring, de vr escape room, beyond Medusa’s gate. Wij waren onervaren in zowel VR als escape room, maar het werd allemaal heel goed en vriendelijk uitgelegd. Het was even wennen, maar wat een ervaring. Echt super super gaaf!
Caroline Hazeleger

Stap in de wereld van Assissins Creed

Boek nu jouw virtual reality experience