Vaderdag

Vaderdag staat voor de deur en wat is er nou leuker dan een dag vol avontuur en plezier om je vader in het zonnetje te zetten? Bij Planet Awesome hebben we alles in huis om van deze speciale dag een onvergetelijke ervaring te maken. Ontdek onze spannende activiteiten en maak samen mooie herinneringen

Elektrisch-Karten-001

Vaderdag Tips!

Awesome activiteiten

Karten
Voor de vaders die houden van snelheid en competitie, is onze kartbaan de perfecte plek. Daag je vader uit voor een spannende race en ontdek wie de snelste is op het circuit.

Laergamen
Stap in de wereld van science fiction en neem het op tegen je vader in een intens lasergamegevecht. Tactiek, snelheid en precisie zijn essentieel om als winnaar uit de strijd te komen.

Bowlen
Als je op zoek bent naar een meer ontspannen maar toch competitieve activiteit, kom dan bowlen bij Planet Awesome. Onze bowlingbanen zijn perfect voor een gezellige middag met het hele gezin.

Naast bovenstaande tips kun je ook  glow in the dark golf, karaoke zingen en uiteraard gezellig eten en drinken in ons restaurant. Wij hebben alles in huis om jouw Vaderdag extra speciaal te maken.

Online boeken
awesome-father

Most Awesome Father

HET LEUKSTE CADEAU VOOR JOUW VADER

Zoek jij een leuk cadeau voor je vader dat onbetaalbaar is? Print dan nu gratis het A4 certificaat "Most Awesome Father" uit. Vul hier de naam van jouw vader, de datum van uitgave en jouw naam in. Om het extra officieel te maken zet je ook jouw handtekening erop. Koop vervolgens een leuke A4 fotolijst en frame het certificaat in. Zo heb je een uniek geschenk voor jouw vader.

Gratis Download