Karten

Karten over een multi-level kartbaan! Stap in en voel je een echte coureur. Versla je vrienden of collega’s en scheur over het parcours in een supersnelle elektrische kart met boost knop. Rijd jij slim, durf jij flink op te trekken in de bochten en haal je als eerste de finish? Ontdek het op de te gekke kartbaan met meerdere verdiepingen.

Are you ready to race?

Minimale lengte 1.40 meter,
Dichte schoenen zijn verplicht.

kartbaan-nijmegen

ELEKTRISCH KARTEN IN NIJMEGEN

Unieke multi-level kartbaan

De elektrische kartbaan van Planet Awesome Nijmegen is uniek in zijn soort. Je scheurt namelijk over verschillende verdiepingen. De baan is lang & bochtig dus een echte uitdaging. Het is flink opletten geblazen. Gassen waar het kan, remmen waar het moet. Onderweg zijn er genoeg mogelijkheden om anderen in te halen, mocht jij een echte coureur zijn.

Let op: Als ouder/begeleider meerijden met kinderen t/m 13 jaar kan maar wel op dezelfde veilige snelheid als de kinderen! Wil je als ouder harder racen boek dan solo een volwassen heat.
Minimale lengte om te mogen karten is 1.40 meter!

Programma

  • Check-in 30 minuten voor aanvang
  • Instructies
  • Karten 10 minuten racen per heat
  • Einde programma

De kartbaan

It's me mario!

Track

311 meter

Lower-track

180 meter

Higher-track

131 meter

Kart-Type

electric

Kart-Power

32.7 PK

Kart-Weight

186 kg
Je kunt al boeken maar er wordt nog niks in rekening gebracht.
  • Elektrisch karten
  • Multi-level kart circuit
  • Goed bereikbaar & GRATIS parkeren
karten voor groepen

KARTING VOOR GROEPEN

Met vrienden of familie genieten van spanning en sensatie? Met je collega’s werken aan teambuilding? Bij Planet Awesome Nijmegen kan het allemaal. Elektrisch karten leent zich uitstekend als bedrijfsuitje, zo leer je je collega’s van een heel andere kant kennen. Is die ene collega op de baan óók zo snel? Vrijgezellenfeestjes moeten natuurlijk bol staan van spanning en fun. Elektrisch karten is een van de favoriete uitdagingen voor zulke feestjes. Zowel voor mannen als voor vrouwen.

Offerte
elektrisch karten nijmegen

KARTING ARRANGEMENTEN

Een avond, halve of hele dag uit? Boek een van onze experience arrangementen. Combineer karten met lasergamen of met bowlen. Trap dat gaspedaal in en kijk wat je durft! Na een paar heats ken je de baan op je duimpje en kan je tot het uiterste gaan. Onze arrangementen zijn aantrekkelijk geprijsd en in allerlei samenstellingen verkrijgbaar. Kijk ook bij onze speciale aanbieding voor karten. Ook super leuk: je geluk beproeven bij de arcadespellen, mini golf of onze VR escape room.

Boek je arrangement
kartbaan nijmegen

VOORDELEN ELEKTRISCH KARTEN

Tuurlijk, het milieu gaat ook ons aan het hart. Elektrisch indoor karten heeft daarnaast nog veel andere voordelen. Ten eerste betekent het gewoon hartstikke veel fun. Ok, daar gaat ie: ze hebben een boost knop voor extra power, die elektrische karts. Een lekker gevoel. In de bochten kan je flink accelereren dus super goed racen. Ze zijn beter dan benzine karts, stinken niet en je hebt geen kans op roet of andere viezigheid. De baan is even lang als vroeger bij ANAC karting. Jij kiest dus zeker weten voor elektrisch karten Nijmegen: bij Planet Awesome.

Boek je heat online
Karten Nijmegen

SAFETY FIRST

Door de bochten scheuren is leuk en spannend. Voor kinderen hartstikke spannend. Wij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan, zeker als er kinderen de baan op gaan. Boek jij een of meer heats karten voor je kind? Organiseer je een kinderfeestje waarbij de kinderen ook mogen karten? Je kunt gerust zijn want wij houden alles nauwlettend in de gaten. Goed om te weten: de karts hebben meerdere standen dus de kinderen rijden in een andere stand dan volwassen. Je kunt er dus altijd zeker van zijn dat jouw kind niet te hard over het parcours zal scheuren. Planet Awesome organiseert graag een te gek kinderfeestje met alles erop en eraan. Je kunt karten, bowlen, minigolf spelen, net wat je wilt. En natuurlijk een heerlijk vers frietje, snack met limo en een ijsje toe. Zo heb je zeker weten een gezellig én spannend én lekker kinderfeestje.

loaded fries

Lekker eten en drinken

Bij een uitje hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken. Bij Planet Awesome is een centraal gelegen, gezellige bar en restaurant waar je een mooi zicht hebt op de activiteiten. De menukaart is ook awesome. Die gaat namelijk de hele planeet over met internationale toppings die wisselen met de seizoenen. Een frietje New York of Mexican bijvoorbeeld. Zin in verschillende  gerechten van onze menukaart? Neem plaats in ons gezellige horecaplein en geniet van een heerlijke shared dining met vrienden, collega’s of familie.

Bekijk onze Menukaart

Veelgestelde Vragen

Mogen ouders samen met kinderen karten?

Uiteraard mogen ouders met kinderen samen karten, dat is juist gezellig en de bedoeling van ons concept. Kinderen tot en met 13 jaar en ouders/verzorgers rijden allemaal in een veilige snelheid. Hierdoor houden we het voor alle deelnemers leuk, veilig en overzichtelijk!

Let op: Wil je als volwassen persoon echt hard racen? Boek dan een volwassen heat (vanaf 14 jaar).

Zie ik mijn rondetijden tijdens het karten?

Jazeker, je ziet je rondetijden heel duidelijk op het grote scherm net na start/finish!

Rijden er ook andere deelnemers tijdens mijn heat?

In totaal kunnen er 9 deelnemers tegelijk in een heat meerijden. Het kan dus voorkomen dat de heat wordt aangevuld met andere deelnemers.

Hoe lang is de kartbaan?

De kartbaan is 311 meter lang verdeelt over twee verdiepingen. Wist je dat onze kartbaan een super gave kombocht heeft?

Meer veelgestelde vragen

Yes! I am ready to race!

Boek snel je heat