Kinderfeestje Bowlen

Ben jij klaar om een strike te gooien? Kom dan naar Planet Awesome voor het coolste kinderfeestje op de bowlingbaan! Of je nu een strike gooit of niet, bij ons gaat het om de fun. Met coole muziek, een geweldige sfeer en lekker eten wordt dit een feestje om nooit te vergeten. Boek nu en rol met ons mee!"

  • 12 te gekke bowlingbanen
  • Sfeervol & gezellig
  • Goed bereikbaar & gratis parkeren
kinderfeestje bowlen

Kinderfeestje bowlen

Jouw awesome party

Kom jij ook gezellig je kinderfeestje vieren op één van onze 12 sfeervolle bowlingbanen. Wie gooit de meeste strikes en wint dit superleuke spel? Uiteraard kun je het bowlen ook combineren met een van onze andere activiteiten en sluit jij je feestje af met een heerlijk kindermenu. Een awesome kidsparty boek je al vanaf 6 personen!

Online reserveren
Kinderfeestje Nijmegen

Awesome Kindermenu

Eet smakelijk!

Na de activiteit(en) gaan jullie genieten van een heerlijk awesome kindermenu. Er is uiteraard een tafel voor het feestje gereserveerd waar frietjes en een mix van snacks met diverse sausjes worden geserveerd. Als afsluiter krijgen jullie een ijsje dus als dat geen cool en heerlijk kinderfeestje wordt!

Let op: Zijn er allergieën of dieetwensen geef dat tijdig aan ons door.

Online boeken
Print uitnodiging kinderfeestje

Uitnodiging Kinderfeestje

Printen, invullen & uitdelen

Download hier de uitnodigingen voor jouw kinderfeestje geheel in Planet Awesome stijl. Je hoeft deze alleen nog maar zelf in te vullen en uit te delen.

Downloaden

Bel mij terug

VUL ONDERSTAANDE GEGEVENS IN

Dit formulier maakt gebruik van reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hier van toepassing.