Kinderfeestje Glow in the dark Golf

Stap in een futuristische wereld en beleef het meest unieke kinderfeestje ooit! Onze glow in the dark golfbaan neemt je mee op een magische reis door een fantastische wereld vol kleur en licht. Met spannende hindernissen en uitdagende holes is dit een feestje vol avontuur en plezier. Boek nu en ontdek de magie van onze Glow in the Dark Golf!

  • 100% fun & gezelligheid
  • Magische omgeving
  • Geweldige sounds
glow golf nijmegen

Kinderfeestje Glow in the dark Golf

HET LEUKSTE FEESTJE VAN GELDERLAND

Stap samen met je vrienden en vriendinnen in de magische wereld van Glow in the dark Golf. Een donkere wereld waarin 18 holes zijn voorzien van neonlicht, de bomen wuiven en dit alles met prachtige muziek op de achtergrond. De omgeving is schitterend, bijna futuristisch. Een awesome kidsparty boek je al vanaf 6 personen!

Online reserveren
Kinderfeestje Planet Awesome

Awesome Kindermenu

Eet smakelijk!

Na de activiteit(en) gaan jullie genieten van een heerlijk awesome kindermenu. Er is uiteraard een tafel voor het feestje gereserveerd waar frietjes en een mix van snacks met diverse sausjes worden geserveerd. Jullie zullen inmiddels ook wel dorst hebben? Dus wij zetten een kan limonade voor jullie klaar. Als dat geen cool en heerlijk kinderfeestje wordt!

Let op: Zijn er allergieën of dieetwensen geef dat tijdig aan ons door.

Online boeken
Print uitnodiging kinderfeestje

Uitnodiging Kinderfeestje

Printen, invullen en uitdelen

Download hier de uitnodigingen voor jouw kinderfeestje geheel in Planet Awesome stijl. Je hoeft deze alleen nog maar zelf in te vullen en uit te delen.

Downloaden

Bel mij terug

VUL ONDERSTAANDE GEGEVENS IN

Dit formulier maakt gebruik van reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hier van toepassing.