Kinderfeestje karten

Een kinderfeestje karten bij Planet Awesome is de ultieme ervaring voor alle jonge racers! Race snel door de bochten, versla je vrienden en voel de adrenaline stromen. Reserveer nu en geef jouw kind een onvergetelijke dag vol spanning en sensatie!

  • Elektrische karts
  • Multi-level kartbaan
  • Awesome kidsparty
  • Gratis parkeren
karten voor groepen

Kinderfeestje karten

het leukste feestje van Gelderland

Stap in en voel je een echte coureur. Versla je vrienden en vriendinnen en scheur over het parcours in een supersnelle elektrische kart. Rijd jij slim, durf jij flink op te trekken in de bochten en haal je als eerste de finish? Ontdek het op de te gekke kartbaan met meerdere verdiepingen.

Online reserveren
Kinderfeestje Planet Awesome

Awesome Kindermenu

Eet smakelijk!

Na de activiteit(en) gaan jullie genieten van een heerlijk awesome kindermenu. Er is uiteraard een tafel voor het feestje gereserveerd waar frietjes en een mix van snacks met diverse sausjes worden geserveerd. Jullie zullen inmiddels ook wel dorst hebben? Dus wij zetten een kan limonade voor jullie klaar. Als dat geen cool en heerlijk kinderfeestje wordt!

Let op: Zijn er allergieën of dieetwensen geef dat tijdig aan ons door.

Online boeken
Print uitnodiging kinderfeestje

Uitnodiging kinderfeestje

PRINTEN, INVULLEN EN UITDELEN

Download hier de uitnodigingen voor jouw kinderfeestje geheel in Planet Awesome stijl. Je hoeft deze alleen nog maar zelf in te vullen en uit te delen.

Downloaden

Bel mij terug

Vul onderstaande gegevens in

Dit formulier maakt gebruik van reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hier van toepassing.