Karten vrijgezellenfeest

Voor het ultieme vrijgezellenfeest vol spanning en adrenaline, hoef je niet verder te zoeken dan een karten vrijgezellenfeest bij Planet Awesome! Het is de perfecte gelegenheid om de aanstaande bruid of bruidegom te verrassen met een onvergetelijke ervaring die hen nog lang zal bijblijven.

Karten Nijmegen

Unieke beleving

Samen karten

Bij Planet Awesome zorgen we ervoor dat elk vrijgezellenfeest een succes wordt. Onze karts zijn ontworpen om de sensatie van het racen te ervaren, terwijl je je toch in een veilige en gecontroleerde omgeving bevindt. Stel je voor hoe de bruid of bruidegom met vrienden en familie over het circuit racet, de adrenaline giert door hun aderen terwijl ze strijden om de eerste plek.

Maar het draait niet alleen om het racen. Onze kartsessies bieden ook voldoende tijd om te socializen, te lachen en herinneringen te creëren met vrienden en familie. Het is een geweldige manier om elkaar beter te leren kennen en plezier te hebben voordat het huwelijk plaatsvindt.

  • Het tofste vrijgezellenfeest van Gelderland
  • Goed bereikbaar en gratis parkeren
  • Plezier, spanning en sensatie gegarandeerd
bowling Nijmegen

Meer dan alleen karten

Combineer activiteiten

En waarom zou je het bij karten laten? Bij Planet Awesome hebben we nog veel meer te bieden om het vrijgezellenfeest compleet te maken. Voeg bijvoorbeeld een spannende lasergame-uitdaging toe, waarbij de bruid of bruidegom en hun vrienden als team kunnen strijden in onze futuristische lasergame-arena. Het is een interactief spel vol spanning en sensatie, dat zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Beleef een fantastische tijd met je beste vriendinnen op onze stijlvolle bowlingbanen. Laat de competitieve geest hoog oplaaien terwijl jullie elkaar uitdagen voor de meeste strikes en spares. Het is niet alleen een geweldige manier om samen plezier te hebben, maar het zal ook zorgen voor vele lachbuien.

Stap in een betoverende wereld vol licht en kleur op onze glow in the dark golfbaan. Deze unieke combinatie van minigolf en neonverlichting zorgt voor een magische speelervaring. De uitdagende holes zullen jullie vaardigheden op de proef stellen terwijl jullie genieten van een speelse en sfeervolle ambiance.

Boek online
borrelen nijmegen

Eten & Drinken

Heerlijke lekkernijen

Na al dat racen kunnen jullie ontspannen en genieten van een gezellige tijd op ons horecaplein. Onze chef-koks bereiden met liefde heerlijke gerechten, terwijl onze barkeeper de lekkerste drankjes voor jullie bereiden. Jullie kunnen lekker bijpraten en de avonturen van de dag delen onder het genot van lekker eten en drinken.

 

Bel boor meer info
elektrisch karten nijmegen

Boek je karten vrijgezellenfeest

Wij helpen je graag

Bij Planet Awesome begrijpen we hoe belangrijk het is om het vrijgezellenfeest van de aanstaande bruid of bruidegom speciaal te maken. Daarom bieden we verschillende arrangementen en maatwerkopties om aan de wensen en behoeften van elk gezelschap te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een dag vol adrenaline en actie, of juist een meer ontspannen en gezellige sfeer wilt creëren, we staan klaar om te helpen om van het vrijgezellenfeest een onvergetelijke ervaring te maken.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu een karten vrijgezellenfeest bij Planet Awesome en geef de bruid of bruidegom een dag vol plezier en avontuur cadeau. Het wordt een vrijgezellenfeest waar nog lang over zal worden nagepraat en waar de aanstaande bruid of bruidegom met een grote glimlach op terug zal kijken. Kom naar Planet Awesome en beleef samen een vrijgezellenfeest dat jullie nooit zullen vergeten! 🏎️🔫🎉

Boek je vrijgezellenfeest

Are you ready to party

Boek nu je awesome vrijgezellenfeest